ורוניקה מארס לא ממשיכה לעונה רביעית

OMRICH

New member
דיי עם הפסימיות הזאת!

כלום לא סגור!. לא רוב תומס אומר את זה... הCW אומרים את זה. הם יחכו לפחות אחרי הפרק האחרון.

NorthernStar

New member
די עם האשליות

רק רוב תומס מדבר. בCW לא אומרים דבר, בדיוק כפי שלא אומרים דבר על סדרה שמבוטלת בכל רשת אחרת. הם רק אישרו מה הם מחדשים, ולא את "ורוניקה". אין דבר כזה "לחכות אחרי הupronts". כל המטרה של הupfronts היא הצגת לוח המשדרים לשנה הקרובה (כולל המיד סיזן) לא בשבילך, אלא בשביל המפרסמים, אתה יודע, משם מגיעות ההכנסות של כל רשת מסחרית.

McFreaKy

New member
אולי די עם הפסימיות באמת?

עכשיו אמרו ששוקלים לשבץ אותה בתקופת החורף, מתי שמתחיל 24 ואבודים או משהו כזה, לא יודע, אני לא מבין גדול בזה, אבל אני מניח שהם מדברים על סביבות דצמבר - ינואר. ולכן עוד יש סיכוי.

NorthernStar

New member
לא, לא אמרו את זה

אנא בדוק את הציטוט. משאלת לב של רוב תומס. אף אחד לא "שוקל". רוב תומס היה רוצה. שוב, סדרות המיד-סיזן (אלו המתחילות בחורף) גם הן מוצגות בupfronts. בCW השנה זאת כנראה one tree hill, אגב.

Kazz

New member
ההחלטה הסופית תיפול ב 6\15.

ראשי CW יכולים עד התאריך הזה להחליט סופית. בלי קשר , הסדרה -לא- תופיע בהכרזת לוח השידורים החדש מחר. לכן נצטרך לחכות ל 6\15 ולקוות. להזכיר לכם את מקרה הרקיע השביעי שגם לא הופיעה בלוח המשדרים שנה שעברה אבל לבסוף חודשה. אני חושב שאם תחזור במיד-סיזן (שזה אפריל\מאי) זה גם יהיה מקובל עלי מן הסתם. כל הצופים מהעבר בטח ישבו לצפות וה setting החדש של הסדרה יטיב עם צופים חדשים, כך שאפשרי שישיגו רייטינג טוב דיו כדי לחזור בעונה שלאחר מכן באופן מלא. לסיכום, פרסום לוח השידורים מחר, בו ורוניקה לא תופיע, לא סותם את הגולל. ל CW יש את האפשרות להחליט עד ל 6\15.

NorthernStar

New member
רשמית: Veronica Mars עברה מן העולם

דון אוסטרוף, נשיאת CW:
Is Veronica dead? "Veronica Mars is over, but we're talking about something else. I don't know if it's going to be anything. I'm being honest with you.​

guysahaf

New member
חלאס, נמאסת על כולם

תקשיבי, סבבה, תהיי פסימית כמה שבא לך, לא אכפת לי כמה החיים היו רעים אליך... לפחות תביאי ציטוטים נכונים ומלאים, והנה הציטוט המלא: Is Veronica dead? "Veronica Mars is over, but we're talking about something else. I don't know if it's going to be anything. I'm being honest with you. It could come back in some form, but I don't know what form that would be." כרגע מה שקורה זה שיש אפשרות קלושה שהסדרה תחזור במתכונת שונה, כלומר FBI, אבל זה כנראה לא יקרה. אבל דון אוסטרוף (נשיאת CW) מנסה להשיג את קירסטן ורוב לעשות פרוייקט משותף. הבלבול שהיה בקשר לביטול של ורוניקה מארס נבע מכך שהדירקטוריון לא היה מרוצה מהרייטינג וביקש לבטל את הסדרה, אבל אוסטרוף, שזאת הסדרה החביבה שלה, לא ויתרה בקלות. אפשר רק להגיד תודה שבזכותה קיבלנו בכלל עונה שלישית. כרגע עומד הרעיון של רוב לסיים ולסגור את העלילה של 'ורוניקה מארס' באמצעות סרט קולנוע\טלויזיה\DVD, בדומה למה שנעשה עם הסדרה "פיירפליי" והסרט "סרניטי", אחרי דיווחים שהפרקים שישודרו בשבוע הבא (19-20) יסתיימו בקליף-האנגר.

NorthernStar

New member
מאיפה המרירות בגיל כה רך?

לא חבל על הקמטים והאולקוס? bottom line: צדקתי.

guysahaf

New member
אולי צדקת

אבל לפחות תני ציטוט מלא, עם קצת תקווה לזה שה-CW כן רוצים את רוב וקירסטן, יכול להיות אפילו בשביל סרט מסיים, שזה משהו שרוב כבר דיבר עליו הרבה, ועובדה - זה עבד לג'וס ווידון. ואגב, תפסיקי לשלב ביטויים באנגלית, זה לא עושה אותך חכמה יותר. תחליטי, עברית, אנגלית או ערבית.

NorthernStar

New member
ואם עברית היא לא שפת האם שלי?

ואם אני חיה במדינה דוברת אנגלית? ואם אין לי מקלדת עברית? נדמה לי שמישהו חייב למישהי התנצלות... ואם אתה מעוניין: יש עוד כמה שפות שאני דוברת. אשקול לשלב אותן בעתיד בפוסטים שלי.

גיאספס

New member
עם החתימה שלך אני מאוד מקווה שישראל זה לא

הבית שלך, אלא משהו כמו איראן במקרה הטוב. נסראללה מוסר לך ד'ש.

guysahaf

New member
תוספת קטנה, ועצובה...

Rob Thomas about the news: "No one has talked to me about a new, non-Veronica project. All my writer's have been offered jobs elsewhere, and I believe they will now all accept these jobs. Very, very, very sad day around the VM offices. I assume that anything Dawn would be talking about in the realm of a Rob-Kristen project would involve a new from-scratch pilot as they don't have me in a deal, and they'll lose Kristen in a couple of weeks." Bottom line: It's over.

NorthernStar

New member
ולינק נוסף

http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/Just-Veronica-Mars/800015393
Rob Thomas: "No one has talked to me about a new, non-Veronica project. All my writer's have been offered jobs elsewhere, and I believe they will now all accept these jobs. Very, very, very sad day around the VM offices. I assume that anything Dawn would be talking about in the realm of a Rob-Kristen project would involve a new from-scratch pilot as they don't have me in a deal, and they'll lose Kristen in a couple of weeks." Bottom line: It's over.

stavm22

New member
אוףףף נמאס לי מהם!!!

ממש רצית לראות את הפורמט החדש... ): אוףף נמאס לי מה שאכפת לאמרקקים האלה זה ריאלטי ריאלטי ריאלטי -כאילו אמריקן איידול זה יותר טוב.... סליחה על השפה... אני פשוט ממש מבואסת... נקווה לבשורות טובות.

guysahaf

New member
לא מסכים

אמנם זה ממש לא אותו דבר בלי תעלומות, ואמרתי בדיוק אותו דבר אחרי פרק 17. אבל פרק 18 באמת, פשוט טוב.

למעלה