ורוניקה מארס לא ממשיכה לעונה רביעית

NorthernStar

New member
ורוניקה מארס לא ממשיכה לעונה רביעית

CW לא שיבצה את הסדרה בלוח המשדרים לעונה הבאה.

Nitzanyo

New member
מה???

לא שזה משנה הרבה, גם ככה אני אהיה בצבא ואני לא אספיק לעקוב אחרי הסדרה הזאת אבל זה מבאס, כי תמיד יש DVDBOX וכאלה...

Ch3nf3l

New member
יום שחור לטלוויזיה האמריקנית.

נו, טוב, לא לדעתם.

Betzefer

New member
בטח שהיא לא שיבצה >< ><

העונה השלישית אפילו לא הסתיימה. העונה הרביעית תשובץ אם כבר בעונת החורף/סתיו הבאה, לא בקיץ.

זה לא קשור, תמיד מפרסמים בתקופה הזו את לוח

השידורים לעונת השידורים הבאה, במקרה שלנו - 2007/08. אם זה לא שם כנראה שאין סידרה
כמה חבל.

guysahaf

New member
כולכם תרגעו!!!

קודם כל, נכון. לפי דיווחים ורוניקה מארס לא הולכת להיות ב-Upfront של יום חמישי. אבל לפי מה שאומרים, מנהלת ה-CW (דון אוסטרוף) מעכבת את ההחלטה עד יוני, מה שאומר שכרגע, השבוע, אין לנו ביטול. חוץ מזה, השמועות אומרות שורוניקה עונה 4 (ב-FBI) תכנס בתקופת המיד-סיזן, שזאת תקופת השידור של סדרות כמו 24, אבודים ועוד... אבל מצד שני, חוץ מהפרק של השבוע שממש אהבתי, 2 הפרקים האחרונים היו, בלשון המעטה, לא משהו. אני מעדיף לראות את ורוניקה מסיימת עם שני פרקי סיום איכותיים מאשר עונה שלמה שכולה סטאנד-אלון, וכן, גם אם זה ב-FBI.

NorthernStar

New member
אני מעדיפה לא לחיות באשליות

אין נוכחות בupfronts = ביטול. חד וחלק. כל סדרות הMid-season מוצגות בupfronts. וזאת מעבר ל1.8 מיליון צופים בשבוע שעבר - שחתם את גורלה. ובניגוד ל"שמועות", לביטול יש כיסוי במדיה כאמור.

ענבררר

New member
לפי האתר של E! לא נאמר כלום על ורוניקה,

לא שהיא בוטלה ולא שהיא ממשיכה. מצד אחד זה טוב כי אין משהו חד-משמעי שאומר שהיא בוטלה. מצד שני זה גרוע, זה אומר שלא הכי בטוחים להחזיר אותה ומתלבטים...

NorthernStar

New member
ומצד שני, אתרי התעשיה מדווחים על ביטול

דוגמא נבחרת: http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/television/news/e3i939dbea16d137230027750d6d1222353
In addition to "Aliens," the CW, which is gearing up for its Thursday upfront presentation, ordered three new drama series -- "Gossip Girl," "Reaper" and the untitled South Africa project -- to fill the void from the departure of veterans "7th Heaven" and "Gilmore Girls" and cult favorite "Veronica Mars."​

ענבררר

New member
עוד כתבה מהאתר של E! אונליין שוב כתוב שכלום

לא סגור, מחר לא ידווחו עליה על עונה 4 אבל יש מצב שב-15/6 ידווחו. כפי שנאמר קודם שום דבר לא סגור.

NorthernStar

New member
רוב תומס *אומר* ש"לא סגור"

מה את רוצה שיגיד? מקובל מאוד שמפיקי סדרות מקבלים הודעה על חידוש \ ביטול רק ברגע האחרון בשבוע הupfronts. אותו השאירו מחוץ לתמונה לגמרי. "ורוניקה" לא מופיעה בלוח המשדרים. המשחק הזה נגמר. מה שאותי מרגיז הוא היחס של CW לצופיה - משחקים בנו, מזלזלים בנו, וזה לא מקובל עליי. לפחות שיאמרו חד וחלק שנגמר ונעבור הלאה. אין צורך לייצר דרמה מיותרת.

למעלה