ורוח הקודש היכן היא?!

ג נ ו ב

New member
ורוח הקודש היכן היא?!

כל מי שהורע מזלו והוא גר בשכונה דתית, לא יכול היה שלא להיתקל במלחמת הקודש שהכריזו דגל התורה ויתד נאמן על ש``ס בשבועות האחרונים על ההצטרפות להסתדרות הציונית. השמצות פגיעות וככל המסורת הנתונה לנו שמותר להשמיץ לקלל לפגוע במי שלא סבור כמוך. ברדתי אל העם (נסיעה באוטובוסים, הליכה רגלית) נתקלתי במודעה. מטעם תלמידי הרב בעדני שהוא חבר מועצת חכמי התורה שהוא נכנס אל הר` שטיינמן לפני מספר שבועות והוא התיר להם להיכנס להסתדרות הציונית להציל מן הארי ומן הדב כלשון המודעה, ועל סמך זה, התיר הרב עובדיה את כניסת ש``ס להסתדרות הציונית. לא ארחיב על ההתבזות של ש``ס שצריכה הסכמה למהלך כלשהו מהאח הגדול, אבל א. איפה רוח הקודש של הר` שטיינמן שלא ראה שאסור להצטרף לשם. ב.מה הצביעות הזו? למה הר` שטיינמן לא מכריז כן, אני ``הסכמתי`` להם?! לא יתכן שהוא אמר ליתד לרדת מזה והם לא שומעים לו, לא הגיוני, נכון?!

מתבי6

New member
נראה לי שמזמן הרב שטיינמן הוא קישוט

כבר ראינו בכמה דברים שהוא מאוד ריאלי (עיין ערך נישואי ילדים) והציבור לא בדיוק מקשיב לו, כולל הרבנים הגאונים ירום הודם.

שם המשחק הוא כסף

אני לא אתפלא אם עוד שנה גם יהדות התורה יכנסו לשם . אל תדאגו הם ימצאו פתרון איך להכשיר את ה``שרץ``(כסף)

ג נ ו ב

New member
אתה יודע מה אומרים?

דעת תורה בגימטריה כסף. ואם החשבון לא מתאים, תשלם עוד קצת...

הוא חייב לנגן לפי החליל של כמה

כמה עסקנים . אם לא גורלו יהיה כמו של השסניקים . וכן ממש שומעים לו ביתד . רק שהם אומרים לו מה לומר

mister xy

New member
כבר כמה שנים שאני לא מעודכן ב"נייעס" החרדי

אבל כבר לפני עשור היה ידוע לכל בר בי רב שיתד והרב שטיינמן לא ממש הולכים ביחד..

למעלה