ורדה=לולה???

אלכס וורדה זה חולני ! ! !

ודרך אגב שמתם לב שאף לא נוצר זוג שעשוי מגבר צעיר ואשה מבוגרת...

dickies

New member
ברור שיש

אנ רק לא זוכרת עכשיו אנ יזכר בהמשך.. אבל יש יש הרבה.................................!!!!! אה הנה בלגעת באושר (אם ראי) זיו ולבנה!!!! גבר צעיר ואישה מבוגרת והיה נראה לי גם פעם אחת מקרה ברמת (אביב ג´) אבל לא זוכרת יש יש הרבה סיפורים כאלה נגיד שהנשים עשירות אז אנשים צעירים מתחתנים איתם

יכול להיות אבל...

יכול להיות שיש דווקא את לא יודעת, אולי שלומית גדולה מאלכס? או דורון מסמדר? או אתי ומיכאל? סתםםםם! לא מצאתי שם שרושם הרבה שטויות!

הכוונה הייתה...

א. זוגות בלחיי האהבה ! ב. בזוגות המובהקים כמובן, בסדרה הזאת יש תמיד שתי אפשרויות או שהם בעלי אותו גיל בערך, ואז לא משנה מי יותר מבוגר או צעיר, לדוגמא: גידי ומאיה, דורון וסמדר, אלי מרקו ורונה, אלכס ושלומית וכדומה או שיש פער גילאים גדול, ואז תמיד הגבר גדול בהרבה, לדוגמא, רונה ודורון, אתי ומיכאל, ורדה ואלכס...

LAE

New member
לא ממש...

הפער בין רונה לדורון לא כ"כ גדול. מיכאל יכול להיות אמא של אתי. אלכס יכול להיות אבא של ורדה. דורון ממש לא יכול להיות אבא של רונה. פער הגילאים ביניהם הוא בערך 10 שנים וזה ממש לגיטימי.

abca

New member
12 שנים - וזה אומר שהוא ימות 20...

שנים לפניה בערך אם לא יקרה כלום בזמן הזה. רציתי שאתי תתחתן עם מיכאל ואז אתי תהיה האמא של רונה ורונה תתחתן עם דורון ואז רונה תהיה האמא של מאיה, כלומר אתי תהיה הסבתא של מאיה.

DeadFish

New member
ורדה=לולה???

שרון הכהן היא בעצם לולה מאלכס חולה אהבה??? נ.ב אלצ´קו, או אלצ´קו

עמי92

New member
לולה גם לולה והנה גלריית תמונות משם

היא בהחלט שיחקה את לולה בשנות השמונים מה שאומר שהיא לא כל כך זקנה כמו שחושבים. הגלרייה היא באתר שלי, תיכנסי ל>>תמונות>>(בטבלה תסתכלי על "שונות)>>שרון הכהן בר (ורדה) באלכס חולה אהבה

yulia1

New member
לעמי92

אני לא מצליחה להיכנס לאתר שלך וזה מעצבן אותי!

זה יהיה מוגזם

אם יהייה זוג שמורכב ממבוגרת וצעיר זה... יהייה יותר מידי לגעת באושר, לא? צריך קצת לחדש...

למעלה