ורגע לפני עצימת עיניי...

רוNי

New member
ורגע לפני עצימת עיניי...

מברכת את חברי הבית בלילה טוב ושבוע קסום ונפלא. שנתחדש בחוויות חדשות , ביצירת רגעי קסם בלתי נשכחים. שנבלה את ימינו עם יקירנו באושר תמידי וכשמחר.... רגע לפני שהשמש כובשת בקרניה את יומינו.... נתפלל לאותם חולים , עניים , ופחות ברי מזל ונבקש עבורם מזור , מזון ואושר תמידי. נשיקות ללילה טוב ושוב.... שבוע מקסים וחם ונעים. רומי

לילה טוב לך רומי ../images/Emo29.gif

מצטרפת לתפילתך. שיהיה גם לך שבוע נפלא.

elikrf

New member
למכורה

כך צריכה להישמע שיחת טלפון הביתה... הטלפון מצלצל.. ......... היא: האלו? הוא: הי מלכתי, איך מרגישה אהובתי? בסדר? היא: כן, הכל טוב מאוד... הוא: הגידי, הילדים בסדר? היא: אל תדאג אהובי, הם בסדר גמור... הוא: האם אכלו ארוחת צהרים? היא: כן בודאי הם אכלו טוב מאוד... הוא: כן? טוב מאוד. הגידי יפתי, מה תבשלי לארוחת הערב? היא: סטייק ברוטב פלפלת. הוא: זו המנה האהובה עלי, אני מעריץ אותך את נהדרת. אז תגידי הכל בסדר בבית? היא: הכל בסדר, אני אחכה לך עם כל מה שאתה אוהב ועם ארוחת ערב חמה.. הוא: אל תדברי איתי כך ילדה, זה עושה לי חשק לעזוב הכל ולהגיע מיד הביתה... את מבטיחה שהלילה תלבשי את הכותנת השחורה השקופה שאני כל כך אוהב?... היא: כל מה שתבקש מתוק, אני השפחה שלך... הוא: תודה מתוקונת. בגלל זה אני אוהב אותך כל כך... אראה אותך בקרוב בסדר? ועכשיו - העבירי לי את אשתי

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

מצטרפת לתפילתך בוקר של שבוע חדש בוקר של התחלות חדשות יום קסום לכולנו

בוקר טוב לכולן/ם ../images/Emo70.gif

השמש תזרח עלינו השבוע - אז אפשר לחייך קצת אחרי שבוע חורפי משהו...

מציץ

New member
ירדתי

ולא לסיבוב רגלי קצר. המים חמימים יחסית, וכבר לא ממש סוער. נסי ותהני.

j u l i a n o

New member
צריכים אנו בני התמותה

בכל יום לברך ולהודות על יום חדש , ולחיות את היום כאילו אין מחר. כשמביטים אנו סביב ורואים את הנעשה בעולם, את העוני, הצער ושאר מריעין בישין, צריכים אנו לשמוח בחלקנו, ולהתמקד בטוב ובאהבת הזולת גם אם אין הוא מרעיף עלינו את אותה האהבה שלעיתים חסרה לנו. מאחל לכולנו שבוע נעים וחמים.

למעלה