וראיטי

דניבויss

New member
זה שר בכלל מהמחזמר

דון קישוט איש לאמאנשה . הראל שר את זה יפה חמוד ,,,מדהים זה רחוק .אני הבאתי קישור לביצוע שאני השתעשעתי איתו בחפיף לפני כשנה באולפן קטן ,יותר כסקיצה. הראל ביצע זאת בהחלט יפה ,אבל לשירים כאלה חסר לו ביצים בקול ,מה שיש באמת לזמרים הגדולים באמת . באנגלית זה ניקרא the impossible dream זה המקור .

דניבויss

New member
ופה דוגמא מדהימה לאיך ובאיזה עוצמה

ויכולת צריך לתת שיר כזה --הכוונה שמתאימה לנוכחות של שיר כזה ........ בבקשה העינין שכל ילדי כוכב נולד למיניהם לא מוציאים כאלה יכולות וכאלה עוצמות ,ולא משנה כמה טובים הם ,,,אין להם את מה שיש באמת לגדולים .

היללוש7

New member
לדעתי הביצוע של הראל../images/Emo60.gif

עדיין יותר מרשים הביצוע של הראל היה פנטסטי גם בהופעה וגם בתכנית ששודרה בערוץ 2 הוא שולט היטב בקול שלו ויודע להתאים את הקול לכל מילה ומילה בשיר ראיתי את הביצוע של קלי קלרקסון וחבריה (מצטערת, היא היחידה שאני מכירה משם) ואני עדיין חושבת שהעוצמות של הראל התאימו יותר וחוץ מזה, הגבר היחיד ששר שם, לא מגיע לדעתי אפילו לחצי מהעוצמות של הראל והוא הוציא בזמנו חידוש לשיר מדהים של ווסטלייף, שלדעתי היה ביצוע על הפנים

דניבויss

New member
את מתיחסת לטפל,תקשיבי לביצוע כמו של

אלביס וכאלה .הראל עושה זאת יפה עם רגש ,אבל שוב לעומת באמת הקולות הגדולים ,הוא נישמע לפעמים נער מקהלה לידם .

באמת תביאו את המילים. שיר מדהים !!!

ושוב סליחה על ההעלמות... אבל אני רק עובדת וישנה בזמן האחרון... וכמובן שהיתה איזו מחלת חורף ותרופות וג'יפה... (הכל בסדר עכשיו... לא לדאוג...).

תקשיבו ...

לא ראיתי . הייתי על המחשב. וכולם ישבו בסלון ואמרו שיקרא ולי . ואז כבר שיעממם להם והם כיבו ככה שלא היהי מי שיקרא לי . תמונות. קובצי וידיאו. שיררים ...הכל יתקבל בברכה ! =]

hen love noli

New member
יאווווווווו

ראיתם איזה חמוד הוא היה שם?!?! אמאאאא פשוט למותת מהשלמותת איזה חמוד הואא יאא איך הוא הלך לילדה הזאתת חיחיחי אחחח והשיר?!ביכללללל איזה שיר מדהיםם איך קוראים לו באמת?!ניראה לי לחלום אני חייבת להוריד אותווו יאללה דברואיתי ביו'שש

lir2004

New member
אם כבר אני זה שפתחתי את השירשור הזה

אפשר להצטרף אליכם? אני מוזמן?

lir2004

New member
שני דברים:

1)צריך לתת פרטים קטנים עלי? או שאתם מקבלים אנשים בלי להכיר אותם...?! 2)בשביל להתחיל ברוח טובה... השגתי לכם משהו (איך אומר אורי גלר?!) מ-ה-מ-ם-! שווה להיכנס...
תהנו! (כמו שאני נהנה!).

nik name

New member
אם בא לך תציג את עצמך

אני אישית גם לא מכירה פה
וזה לחלום מווראיטי? תודה רבה

lir2004

New member
סבבה...

אז ככה: אני לירן, בן 17 מנתניה... זמר, כותב, חקיין... ועוד ועוד ועוד... אייסי: 197667606... מה עוד? וכן, זה מאתמול... האיכות אומנם לא הכי טובה... אבל זה מה יש...

דנ יאל 14

New member
מאמי השם של השיר זה...

חלומות אבודים והוא שר אותו אצלנו בהופעה בקריית חיים ויש לי את זה מוקלט (בפלאא)) וואי זה היה ביצועע מושלם!!

lir2004

New member
משום מה...

גם אני תוהה בנוגע לשם השיר... אבי קושניר אמר "חלומות אבודים"... במקור זה "חלומות בלתי אפשריים"... אני אלך על "חלומות אבודים"... כי "לחלום" זה באמת נשמע פחות הגיוני... למרות שאמרו פה שקוראים לזה "לחלום"... אבל סבבה... תהנו!

למעלה