וראיטי

lir2004

New member
שאלה קטנה...

איך קוראים לשיר שהראל שר ב"רוקדים עם כוכבים למען וראיטי"?... אני חושב שזה שיר מתורגם... ככה שאם זה נכון... מה שם השיר במקור ומה שם השיר בעברית?

../images/Emo212.gif../images/Emo206.gifבנווות ?!

אתמול לא ידעתי שהראל יהיה בווראיטי , וגם לא ראיתי כ"כ טלוויזיה . . . כי גם היה לי המוווון המוווון דברים לעשות , וגם כשהיה וראיטי אז אח שלי ואבא שלי ראו כדורגל , =\\ ולא היה לי כח לראות . [ וגם זמן . ] אז בקיצור ,
אתן יכולות לעלות לי פה את הסירטון או מש'ו ? . בבקשההההה . תודה מראש -
מיכלוש .

דניבויss

New member
וואו ראיתי את ווראייטי ושמעתי שם

שיר שאני אישית השתעשעתי באולפן לפני כ9 חודשים והקלטתי אותו כסקיצה , הביצוע של הראל חמוד היה ,אבל חסר לו ביצים קצת במיוחד בשיר כזה . אבל עשה את זה חמוד קול כזה נעים ,וכמובן שיש לו טכניקת שירה טובה בהחלט. הנה הביצוע שלי ,יותר נכון כסקיצה מהירה בלי הרבה השקעה באולפן . בבקשה

lir2004

New member
פשוט נדמה לי ששמעתי אותו פעם...

אם אני לא טועה, בהופעה של הראל...

הנה נשמה כנסי...

גמאני לא ראיתי ועוד לא הורדתי את הסרטון אני אוריד אותו בקרוב שיר שלחה לי הנה כנסי לפורום הרשמי לקישור: http://www.harelskaat.com/forums/index.php?showtopic=132517 =] ביוש מאמי :)

../images/Emo212.gifכן . . . ראיתי את זה . . .

אבל אני לא יודעת איך מורידים . . . את יכולה להסביר לי ?

היללוש7

New member
זה שיר שהוא שר בהופעה../images/Emo60.gif

הוא לא נמצא באלבום וגם אני אשמח לקבל אינפורמציה האם הוא חדש? מאיפה הוא? מי המבצע שלו במקור? שיר מדהים...

lir2004

New member
אני לא יודע למה...

אבל הלחן נשמע לי כמו לחן של שיר לועזי... בתור אחד שעושה המון גירסאות עבריות לשירים לועזיים ולטיניים... אני יכול לזהות... (למרות שגם אני יכול לטעות לפעמים...)... וידעתי ששמעתי אותו בהופעה של הראל... שיר מדהים... אז מי שיכול לנדב אינפורמציה לגבי השיר המקורי (אם זה בכלל באנגלית)... אני אשמח לדעת...

דניבויss

New member
זה לא של אלביס ,אבל הבאתי קישור

לביצוע של אלביס ואלביס בהחלט נותן ביצוע כיאה למלך ,,,, האמת אחרי ששומעים זמרים כמו אלביס וכאלה ,בהחלט שמים לב להבדלים העצומים בין כל מיני זמרים שיצאו מכוכב נולד ,ואפילו הטובים ביניהם לא מגיעים ליכולות מרשימות קוליות כאלה .

דניבויss

New member
כן זה ביצוע של אנדי וויליאמס ,גם יכ

יכולות ברמות שונות לחלוטין מכל ילדי כוכב נולד . האמת מזמן אני מודע לזה שכוכב נולד לאו דווקא מייצר את הזמרים הגדולים ביותר .

למעלה