וראיטי...צ´אט....עכשיו

חלמן

New member
מה עשיתם ב-

4 בבוקר??????????????? אההה???? יש לי רעיון יפה!!!! תראו כולנו נלך לישון בשבוע הבא בשעה מסוימת.... ונקום נגיד ב- 4 וכולם יכנסו לצ´ט... לפי דעתי יהיה סבבה.. וגם לכולנו יהיה תמריץ לקום ולהיכנס לצ´ט!! תגובות..

שריר

New member
עשינו את זה כבר

אבל אם תמצא לך מספיק אנשים שיירצו סבבה לדעתי לא תמצא כי לא להרבה יש כח ללכת לישון בסוף שבוע ב11 אבל תנסה לארגן אני כבר מודיע שאני לא אהיה

חלמן

New member
יוו איזה מבאסים אתם אבל בכל זאת

כל מי שרוצה שביום שישי הבא (זאת אומרת הקרוב) לעשות שכולם יהיו בצ´ט ב- 4 בבוקר ואז כולם ינסו ויילד או מיילד וזה.. לפי דעתי יהיה ממש סבבה.. אז כל מי שיכול או לא יכול שיכתוב תודה

חלמן

New member
לא שעה

חצי שעה ככה.. אבל נעשה את זה כולם לפי הספר.. לשתות קפה... וזה אני חושב יהיה גדול..

שריר

New member
למה?

מרעיד דיברנו על זה שנמאס לי לראות אותך אונס את הכלבה של השכנים לא סתם מה יש בשישי בערב?

חלמן

New member
שריר ומרעיד -

אתם לומדים ביום שישי? אם לא אז נעשה את זה יום חמישי בערב....

shabaz

New member
ארג?!

סתאם...נשארנו כי אני והוא (לפי מה שהבנתי) חזרנו ממסיבה...ולא הצלחתי להירדם אז נכנסתי לאינטרנט וראיתי שהוא גם מחובר וזהו... בלע

חלמן

New member
אתה וגיא מכירים?

יאנו אישית... כי הבנתי שהיתם באותה מסיבה..

shabaz

New member
לא לא לא....

אנחנו לא מכירים...היינו במסיבות שונות בערים שונות.

חלמן

New member
תראי..

למעלה למעלה למעלה... יש את הלוגו של תפוז... מתחת יש "צאט חלומות צלולים.." פשוט תלחצי על זה ואת בצ´ט.. לוקח אבל 3 דקות בערך.. בעיקרון אין שם אף אחד.. רק בתשע בערב... לפעמים.. ולפעמים רושמים בפורום "להיכנס כולם לצ´ט" אז יש אנשים.. ככה סתם אין כמעט זבוב שם...

UpTown~Girl

New member
אההההה

נכנסתי לשם פעם, אבל לא היה אף אחד אז חשבתי שטעיתי בצ´אט או משהו...

למעלה