וקשה... או בבקשה...

מאקי

New member
וקשה... או בבקשה...

אנימהזהגאה... יוד התקשר.. לא דיברנו משבת.. ביום א אבאשלו לקח אותו ולא ראיתיו ולפני שנסע הזכרנו לו שיש בת מצווה לבת אחיו של אבאשלו.. שלחו לו הזמנה וכו ... והערב .. הוא מודיע לי.. שיש המון חומר שלומדים המון.. וחבל לו להפסיד את יום חמישי שזה יום מלא.. או לנצל את זה שיש בת מצווה.. איך אמר.. אים לא נעים לי אפילו להעלות את זה... ואני לא יודע כי אולי יצטרכו להשאר לשבת.. ואני לא רוצה להיות לא בסדר.. בחיי שאני גאה.. אני חושבת שהוא אחלה.. ומגלה סימני התאקלמות כמו גם בגרות. אני יודעת שהוא לא יכול/לא קורא כאן.. אבל.. יוד תדע לך שאני ואבא גאים בך. ליל מנוחה מאקי

מאקי, בצבא ההתבגרות מהירה מאוד

לכן,שימי לב לאמריקאים (תלמידי המכללות) והשווי עם בחורינו.אין מה. שיהיה לך בריא ובוגר.

mars4

New member
זה כל כך נכון ומדהים!

אז ככה.. הבן היה אמור לסיים בסופ"ש השבוע תעסוקה מבצעית בקלקיליה. 21 יום על כל המשתמע בכך. היו רגעים של שביזות . אי אפשר להתעלם מכך. אתמול בבוקר התקשר כולו מצוברח. הוא והחובשים האחרים צריכים לארוז את מיטלטהם, לחזור לבא"ח להצטרף לגדוד שקד ולצאת למסע הכנה למסע כומתה 25 ק"מ + 4 אלונקות.(החובשים הם "סרגליסטים" עקב השהיה הארוכה בקורס ללא אימון גופני ) היה שבור.. למי יש כח.. עכשו אחרי שלא ישנתי ועוד כהנה וכהנה. .. בערב התקשר כולו גיל וצהלה.. א. הוא יכול לראות את המונדיאל (לא משנה שהשקמיסט סגר להם את השקם בהארכה וזרק אותם החוצה בבושת פנים . לדעתי עלו לעמוד לדין צבאי) וב. עקב הצטיינותו בתעסוקה הוחלט לצרף לו פק"ל נוסף. ואי לכך הוא יוצא בתחילת השבוע הבא לביסל"ש לקורס GPS שהיה משאת נפשו. זה דיי נדיר שחובש מקבל פק"ל נוסף וזה ניתן לו כצ'ופר. ברור שהמסע נשכח והכל פתאום נראה ורוד. כל הכבוד ליחידה שיודעת לתגמל ולתת משוב חיובי להגברת המוטיבציה של החיילים. ועכשו יהיה חובש שאפילו ידע למצוא את הדרך! (שלא יזדקק לא לזה ולא לזה..)

mars4

New member
אכן כן.. ותודה!

חשבתי שזה "ביה"ס למקצועות שדה" אבל התברר שזה "ביה"ס לחי"ר.. נו שויין שיהיה...

oshiko

New member
מרס, מברוק לחובש הנווט

מה זה הלוקסוס הזה? אנחנו מצאנו את כוכב הצפון כדי לנווט
טוב, יכול להיות שבינתים מישהו איבד אותו ונשפט.

mars4

New member
../images/Emo51.gif . כן אני זוכר...

העגלה הגדולה. הדובה הקטנה..

oshiko

New member
בטירונות באמצע מסע אלונקות ../images/Emo178.gif

המ"מ העמיד אותנו עם האלונקות ב"אכבר טול" (יעני במצב גבוה עם הידים למעלה), לקח את הבנאדם הכי אהבל שהוא מצא, ואמר לו לקחת כמה אנשים, לסדר אותם בצורה של העגלה הגדולה, ולהראות מי מהם כוכב הצפון. אלונקות לא יורדות עד שהוא לא מסיים. הבנאדם בקושי ידע לקרוא, לא הבין מה רוצים ממנו, ואנחנו תוך כדי גניחות מנסים להסביר לו. לא זוכר איך יצאנו מזה ... היה סיוט אמיתי

אימשל2

New member
הניווט כיום לא רחוק מהניווט דאז

למי שמדמיין GPS בסגנון המכשיר שמותקן בג'יפ המודרני שישכח מזה. זה מכשיר ארכאי ודי מסובך להתעסקות. גם הצנחן שלי עשה קורס GPS כצ'ופר והתלהב מאד. אבל לפי החוויות שהוא והשריונר העבירו כשהשוו מערכות ניווט, זה לא בדיוק החזית הטכנולוגית. אבל בכל זאת מברוק על הצ'יפור.

סמדר בנ

New member
יש על מה להיות גאים

אכן זו גאווה לראות שהילדים לוקחים אחריות, לא מחפשים את המוצא הקל. .

מאקי

New member
והבקר.. לאחר שגמרתי להכין סירים

לשבת (יש לנו מאורע משפחתי בעוד שעה קלה) ואת החדר של יוד.. נסעתי לעבודה.. הטלפון צלצל וזה היה הוא.... * "אם יש מצב לאוכל?"" בבדאי מותק מחכה לך למחר.... שתיקה של מעט...ו.. "אים אני מתנצל אבל אני לא מגיע לשבת" הילד התנדב לשבת בתאורטי אני גאה.. שלחתי לו מיד חבילה.. שבטח תגיע מתי שהוא שבוע הבא... אבל הפואנטה.. לכל מי שתמהה.. ושואל.. השינויים הם כבר פה. שבת שלום למפרע מאקי

mikca

New member
מאקי

מרגש השינוי שעוברים הילדים במהלך השירות. הופכים לאנשים רציניים, רגישים ובוגרים. תמשיכו להנות ולהתגאות בו - מגיע לכם

למעלה