וקצת על בגידות...

וקצת על בגידות...

חוקרים: בגידה מגדילה הסיכון להתקף לב / וואלה חדשות מאת: מוטי גל, מערכת וואלה! חוקרים בריטים גילו: רוב מקרי המוות הפתאומי במהלך פעילות מינית קורים בזמן בגידה; מעריכים: האורגזמה גורמת לעומס על הלב שגדל אצל אלה שאינם נאמנים לבני/ות זוגם יחסי מין מחוץ לנישואין עלולים לגרום יותר נזק ממה שנהוג לחשוב. מומחים הזהירו השבוע כי בגידה מגבירה את הסיכון ללקות בהתקף לב. חוקרים מבית החולים סנט תומאס שבלונדון גילו כי זוגות שמנהלים מערכת יחסים יציבה נמצאים בסיכון מופחת ללקות בהתקפי לב מאשר בני זוג הנוהגים לבגוד, גם אם באופן חד פעמי. החוקרים מצאו כי 75 אחוז ממקרי מוות פתאומי במהלך פעילות מינית נגרמו בזמן בגידה. הקרדיולוג, ד"ר גרהאם ג´קסון, הסביר בוועידה לבריאות מינית שנערכה בהמבורג שבגרמניה, כי העומס על הלב בזמן אורגזמה משתווה להליכה בת 20 דקות. עומס זה, ככל הנראה הוא המסכן את בריאותו של הבוגד. החוקרים לא הצליחו לגלות מדוע לא משפיע העומס על הלב על זוגות נאמנים באותה דרך. עם זאת הוסיף ג´קסון כי רק אחוז אחד מכלל מקרי התקפי הלב נגרמים בשעת פעילות מינית.

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo3.gif

יווווווווווווווו יש לי בזמן האחרון מין כאלה רושרושים בלב אימלהההההההה אני חושב שד בא לקחת אותי

י פ ע ת

New member
נשבר המיתוס"מים גנובים יימתקו" חחחח

מים גנובים יידמו <דום לב> חחחחחחח

הצופה.

New member
טוב לא יודע איזה חוקרים מעפנים אלו

לגבי זוגות נאמנים
ואחרי שנות נישואים נדמה לי הגבר רק שוכב על הגב ומחכה לפינוק (ללא מאמץ מיותר) לגבי בת זוג חדשה אתה צריך להיות אקרובט כדי להדגים את הביצועים שלך אני באופן אישי מאמץ את שיטת המסאג´ כדי לעשות רושם מעסה לה מעט את הכתפיים בזמן שהיא מו....
זה לא מאמץ יותר מידי

irisi

New member
השורה האחרונה .....

..." רק אחוז אחד מכלל מקרי התקפי הלב נגרמים בשעת פעילות מינית. "... תומכת בתיאוריה אחרת...שאומרת כי "גבר שהוא פעיל מינית זוכה לשנות חיים ארוכות וממושכות יותר מגברים אחרים שלא..." והשאלה המתבקשת היא.... יש כזאת????.

גששבלש

New member
../images/Emo150.gifמשהו שקיבלתי עכשיו

המדריך לרעיה הטובה מאמר שהתפרסם בירחון לעקרת הבית בארה"ב, 13 במאי 1955 לקרוא ולא להאמין ... דאגי שארוחת הערב תהיה מוכנה. תכנני מראש, אפילו ערב לפני, כדי שתהיה ארוחה טעימה מוכנה בזמן לקראת שובו. זוהי הדרך להראות לו שחשבת עליו ודאגת לצרכיו. מרבית הגברים רעבים כשהם מגיעים הביתה והציפייה לארוחה טובה היא חלק מקבלת הפנים החמימה שהוא זקוק לה. הכיני את עצמך: קחי לך רבע שעה לנוח כך שתהיי רעננה כשהוא מגיע. תקני את המייק אפ, שימי סרט בשערך ותיראי רעננה. היה לו יום עמוס. היי עליזה ומתעניינת. יומו המשעמם זקוק ל"הקפצה" ואת האדם לעשות זאת. הוציאי את האשפה, עשי בדיקה אחרונה בבית, ואם יש צורך – העבירי סמרטוט אבק על השולחנות. בחודשי החורף כדאי שתבעירי אש עבורו. בעלך יחוש שהגיע לגן עדן של חמימות, שלווה וסדר, וזה ירים את מצב רוחו. אחרי הכל, דאגה לנוחותו תגרום גם לך סיפוק עצמי (!). צמצמי את הרעש בבית, כשהוא מגיע, אל תפעילי את המדיח, המייבש או שואב האבק. עודדי גם את הילדים להיות בשקט. היי שמחה לראותו. ברכי אותו בחיוך חם והראי כנות בשאיפתך לרצותו (!). הקשיבי לו. אולי יש לך תריסר דברים לומר לו, אבל רגע בואו איננו הזמן המתאים. תני לו לדבר תחילה. זכרי, נושאי השיחה שלו הם חשובים יותר משלך (!). אל תקבלי את פניו בתלונות ובעיות. אל תתלונני אם הוא מאחר לארוחת ערב או אפילו אם לא הגיע כל הלילה הביתה (!). ראי זאת כעניין פעוט יחסית למה שהוא עבר היות בעבודה. גרמי לו להרגיש נוח. הניחי לו להשתרע בכורסא נוחה או לנוח בחדר השינה. הכיני לו משקה חם או קר. סדרי את הכרית שלו והציעי לו לקחת את נעליו (!). דברי בקול שקט, רך ונעים. אל תשאלי אותו שאלות על מעשיו, החלטותיו או יושרו. זכרי, הוא אדון הבית (!) וככזה, הוא תמיד מפעיל את רצונו בהגינות ויושר. אין לך כל זכות לחקור אותו (!) רעיה טובה תמיד יודעת את מקומה !!!

י פ ע ת

New member
סקרנית לראות את המדריך לבעל הטוב

מה זה זה?????? אין לך זכותלחקור אותו, "רעיה טובה יודעת את מקומה" גרררררררררררררררר

מו שיקו

New member
יפעתי מה זה?

לא שמעתי על המושג הזה ´ בעל טוב ´ תני איזה טיפ קטן שנדע מה זה........

ELIR

New member
בעל טוב..../images/Emo88.gif

את גרה פה ???? בעולם שלנו ???? יש בעל כאילו ...לא טוב????

י פ ע ת

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מרגע שתשבור ת´כוס חייך נתונים בסכנה ממשית אז אולי תישאר ככה...מין ביטוח חיים שכזה חחחח

מו שיקו

New member
אבל הפואנטה

לדעתי זה ההשוואה להליכה של 20 דקות 20 דקות???????????????? בחיי שזה סכנה אחרי 15 צעדים אני מתעלף..........

גששבלש

New member
../images/Emo150.gif

תוספת קטנה שלי לאישה יהיה ראש שטוח(להניח את הכוס קפה) וחריץ בין השיניים(והמבין/ה תבין)

The ofer

New member
יש עוד מחקר...

שאומר שאחוז התקפי הלב אצל נשים...גבוה מהגברים...

שייכת

New member
ויש מחקר אחר שאומר

מי שמחלק מרורים לשייכת סופו שיהיה תלוי על העץ למזכרת. התגעגעתי, שייכת.

חבלז

New member
סבתא שלי הייתה אומרת...

לא הזיונים הורגים את הגברים אלא... הריצה אחרי זה!
חבלזוני

נעמי 1

New member
ואימא שלי...

כשהייתה צעירה... עבדה אצל אישיות מאוד ידועה. אותה אישיות (גבר) נפטר במהלך זיון (לא... זה לא היה עם אימא שלי)
כבר היו דברים מעולם. העיקר שלחוקרים יש תעסוקה. נעמי

ELIR

New member
על בגידות..../images/Emo88.gif

אם כבר למות !!!!!! עדיף למות מהנאה !!!! ולא מכאבים...!!!! מה דעתכם ????????

למעלה