וקצת חיובי!!!!!!

וקצת חיובי!!!!!!

דיסנילנד בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשנת 2005 הייה פה דיסנילנד כן כן למי שלא מאמין שישיג או את מוסף הכלכלה מאתמול של ידיעות אחרונות או את ידיעות אחרונות היום ויקרא!!!!!!!!!!! לדיסנילנד ההישראלי יקראו פארק ישראל..... כמובן שאומרים שזה יוקם רק עם הממשלה תעזור לממן וזה הייה באזור בית שמש יש כבר שטח!!! שאלה: אתם אומרים יהיה או לא יהיה?

Ergil

New member
וקצת שלילי!!!!!!!!

אם מדיבת ישראל תתקיים עד אז בצורה שבה היא היום אז בשנת 2006 "פארק ישראל" יתפוצץ.

ShmupyGirl

New member
לא נראה לי בכלל + הסבר ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה שיהיה... פירסמו גם לפני שנה כתבה יחסית דומה... היה רשום שהפארק בתהליכי בניה בהרצליה פיתוח בפרויקט של חברת SLS, שם הם בונים בעצם קניון ענק. הם נתנו כל מיני פרטים טכניים כמו שהפארק יבנה על שטח ים שיובש במיוחד (מה שנכון, אבל לגבי הקניון לא לגבי שום פארק) והיה רשום את אותם שטויות על העזרה של המדינה ובלה בלה בלה... היו כתבות תגובה על הנושא והיה רעש גדול סביב זה... אבל זה לא קורה וזה לא יקרה בעתיד! ישראל מנסה להיות כמו ארה"ב וכל שאר העולם, וגם דיסני זה חלק משאר העולם, וישראל רוצה גם... אז מפרסמים... זה אומר שיהיה ?! לאאאאאאאאא סורי לאכזב אבל אני לא מאמינה שיהיה פארק שעשועים של דיסני לפחות לא ב 10 -20 שנה הקרובים
שמופי

יונתני

New member
שמופי!

את ממש לא מדייקת... מה שכתבו לפני שנה, באמת הולך להתבצע, אבל מה שזה יהיה זה בכלל קניון עם אטרקציות מיוחדות בתוכו, מה בסגנון של קניון מערב אדמינגטון בארה"ב (או שזה בקנדה... זה די בגבול). הפארק שכתבו עליו השבוע מתוכנן להיבנות בקיבוץ הראל עד 2005, אבל הוא יהיה שונה בתכליתו לגמרי משאר פארקי דיסני, ומספיק להסתכל כל השם- "פארק ישראל", זה כבר כנראה לא יהיה דיסנילנד... מי שמצפה למג´יק מאונטיין- עצה טובה שלי: תארזו מזוודה וטוסו לצרפת, לא נראה מגיק מאונטיין בישראל ב-15 השנה הקרובות.

נועוש 17

New member
אני חושבת שהיה אבל זה יהיה תלוי,

במצב הבטיחוני של הארץ
. ועד 2005 אלוהים גדול מה יהיה עד אז
ולמה זה יהיה רחוק כל כך

למעלה