וקטורי....

pipidi

New member
טוב, אני אגיב.........

בכללי הדיוקן מבוצע טוב. אבל יש לי כמה בעיות.. יש לו מבט קצת מרושע או זומם בעיניים, או פשוט משהו מוזר בהן... איזור הלסת ולחיים לא מראה היטב את האנטומיה, זה נראה כאילו הוא לוכד אוויר בלחיים מה שמנפח אותם, אולי זה נראה ככה במציאות ואם כן... זה כבר החלטה אם להראות או לא. אולי מה שמפריע לי גם זה איזור הזיפים... אולי הייתי מקרבת אותו עוד לגוון העור. השיער נראה טוב. כרגע זה כל מה שאני מוצאת להגיב כלפיו.

pixaboo

New member
התחלה יפה,

לדעתי יש מקום לשיפור בצביעה, תפסת מאד יפה את הקווים, אבל משהו בהצללה (אני מניחה שזה אמור להיות האיזור עם הזקן), נראה מאולץ ואפילו קצת כמו כוויה. בקיצור, התחלה יפה - הייתי ממשיכה לעבוד על הצביעה.

pipidi

New member
הצעות להתיקון

בזוית העין השמאלית של העין השמאלית יש מין קימור כזה, שיכול לעזור להבעה. כמו כן, להדגיש קימטוטי חיוך בזוויות הפה. אני חושבת שצריך לטפל בזיפים בצורה אחרת, או לתפוס את "המשטח" בצורה טובה יותר, שימי לב שקרוב לשפה התחתונה מהצדדים אין זיפים. ואולי במקום להתייחס אליו כמשטח לעשות את זה כטקסטורה המרמזת על זיפים. אפשר גם אם ממש רוצים ללהדגיש את מבנה הלחיים, את האדמומיות, או בעזרת קו קצת מתחת לעין שבונה את החלק העליון של הלחי שנדחף למעלה בגלל החיוך. סה"כ יצא דומה מאד. בלי קשר- נראה בחור חמוד

איזור שדורש התייחסות

שימי לב שבתמונה רואים בצורה ברורה את החיבור בין האוזן לגלגולת, בגרסה שלך האוזן נראית קצת כאילו מסתכלים עליה בפרופיל. וחסר איזה משהו שיפתיע קצת, שישבור את האפרוריות של הצבעים.

למעלה