וצה לשתף

ישי 321

New member
וצה לשתף

לפני כ 6 שנים עליתי לשידור בתוכנית רדיו ב " קול האמת" שבה התארח רב מקובל בשם אפריים בן צבי. דיברתי איתו על הקשיים שלי . שאני לא מצליח למצוא זיווג, פרנסה וכו". כמובן שלא סיפרתי כלום על נטיותיי. הוא חשב לכמה רגעים או שקרא באיזשהו ספר . סגר את השידור ושאל אותי אם אני מתרועע עם גברים? כמובן שהכחשתי והוא שוב שאל אותי אם אני ניפגש עם גברים או שגברים ניסו לנגוע בי? שוב הכחשתי והייתי בשוק איך הוא יודע.. הוא המשיך להתעקש ושאל האם אני אומר לו את האמת.. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. רציתי רק שהאדמה תבלע אותי. מהשיחה איתו הבנתי שאסור לי להיות עם גבר ובאמת נמנעתי מזה תקופה ארוכה שבמהלכה גם התחתנתי ( והתגרשתי) איך הוא ידע על נטיותיי? האם בזה שהוא ידע עליי אסורה לי המשיכה ומימושה? מישהו מכיר או שמע על הרב אפריים בן צבי? אני חושב שהוא מירושלים. והייתי רוצה היום לדבר איתו שוב.

../images/Emo221.gif אני דווקא רואה את זה אחרת

אם הרב הצליח לראות דרך המסכות שלך את האני האמיתי שלך, ספקני אם הוא התכוון לבקר אותך בזה, הרי אדם עם חושים כל כך מחודדים בטח יש לו גם שכל בקודקוד דווקא הייתי מחפש את הלגיטימציה במשיכה שהרי היא לגיטימית לגמרי. בהצלחה

ישי 321

New member
אני זוכר

שלפי טון שאלותיו הייתה אזהרה לבל אמשיך בזה. הוא גם רמז לי משהו שאפסיק . תודה רבה.

leopold5

New member
וואו, סיפור די מדהים

די מדהים שהוא אמר זאת בשידור והתעקש על כך. תמיד הסיפורים האלה מעוררים את השאלה כמה הוא ידע, וכמה הוא הרגיש וניחש. בכל מקרה - הוא לא זה שמחליט מה מותר ומה אסור, ומה עליך לעשות בחייך. כמובן, קטונתי מלהבין בענייני הלכה. ממה שאתה מתאר נשמע שהמשיכה שלך לגברים ברורה לך (וגם לרב...) ושלא הצלחת, אף שניסית, להיות עם אישה כמו שגבר סטרייט נמצא עם אישה.

למעלה