ופתאום הוא נתקע

ופתאום הוא נתקע

אתמול נפגשתי עם משהו חמוד.. בן 22 אני בת 28נפגשנו והלכנו אליו לדירה.התחלנו להתמזמז , היתה משיכה בינינו.. אבל הבעיה היתה שלא עמד לו כל כך. בהתחלה עמד לו לכמה דקות ואז נפל. ניסינו לתפעל את העיניין אך ללא הצלחה.הוא התבאס ממש ואמר בחיים לא קרה לי. אמרתי לו שזה בטח מלחץ או מהתרגשות, אולי כי אני גדולה יותר והוא אמר שזה לא העניין.אמרתי שאולי הוא לא נמשך אליי וזה קורה, הוא השיב : "מה קרה לך תסתכלי על עצמך כוסית אש.." והתבאס ממשאמר שלא אחשוב שזה בגללי והבעיה אצלומה דעתכם?

kisslali

New member
דעתי היא שכמו שהבוטות שלך דוחה אותי, היא דוחה גם אותו

רק שזה לא מסתדר עם הדימוי של 'סטוץ' אז הוא לא אומר את זה ואולי אפילו מודע לזה ב-100%.

זה הדבר הכי טוב אצל גברים: הם לא יכולים להסתיר את זה שמשהו לא מעורר אותם

ללי

ללי סליחה

וואי אני חייבת לתקן את הרושם שעשיתי.. אני ממש לא בוטה אני הכי עדינה בעולם

kisslali

New member
אין על מה להתנצל, לא פגעת בי בשום דרך

שאלת מה דעתי ועניתי שכנראה הבחור מרגיש כמוני, גם אם הוא לא מודה בזה.

ללי

sweetdreams

New member
קצת דרמטי מדי

אני במקומו הייתי נלחצת מהתגובה ההיסטרית והמבררת שלך יותר מאשר מזה לא עמד לו.
&nbsp
Just saying..

זה קורה, נו

מאוחר מדי לגבר הזה, אבל לפעם הבאה:
הכי חשוב זה להיות תומכת, מפרגנת, לשדר שהכל קליל וזה בקטנה, להציע אפשרויות אחרות (גם הלשון לא עמדה?), ובקיצור: להיות קול.
זה מספיק מביך מתסכל ומלחיץ גם בלי תגובות מלחיצות מהפרטנרית...
&nbsp
ומצד שני, בטח שאפשר להבין ממה את חוששת. מלמדים אותנו מגיל 0 שגברים רק רוצים לזיין ותמיד יכולים ונכונים לזה ולא צריכים בכלל פורפליי, אז איך לא תיעלבי כשלמישהו לא עומד? הרי האפשרות שזה קורה מדי פעם היא בכלל לא אפשרות מדוברת. בטח שתחשבי שזה באשמתך.
הנה דוג' קטנה לאיך תרבות הפורנו והאונס שאנחנו סובלות ממנה כל הזמן גובה מחיר גם מגברים.

SupermanZW

Well-known member
הוא נלחץ ממשהו שאמרת או עשית ולאחר מכן חש אי נעימות

לא נורא, יכול לקרות לכל אחד, מה שקובע בסופו של דבר זה התגובה לאותה "תקרית" לא נעימה, אם במקום להרים ידיים אחרי נסיונות ה"תפעול" הייתם עושים גם דברים שאפשר לעשות בלי זקפה הלחץ שלו היה יורד והזקפה הייתה חוזרת מאוחר יותר, אבל אחרי שהוא ראה שהחשיבות שאת מייחסת לעניין גדולה לא פחות מזו שהוא ייחס לה הוא נלחץ והלחץ מנע ממנו להגיע שוב לזקפה. מטעויות לומדים, בפעם הבאה השתדלי להגיב אחרת.

יכול להיות שנלחץ או התרגש ולכן לא עמד לו...

לא ביגדיל, מהדברים שקורים לעיתים וזה בסדר וזוהי הגישה שצריך להראות כשזה קורה, אחרת זה הופך להיות לא נעים יותר.

כמתברר שהוא שיקר בקשר לגיל שלו. .. הוא בן 18וחצי ולא בן 22

ראיתי אלבום בר מצווה מלפני חמש וחצי שנים. .......אני בת 28נראית פחות אבל בת 28

רואה 6 6

New member
הבעיה אצלו אבל זה לא בעיה,אם בכלל.מותר לגבר לחרוד קצת לפעמים

בכולופן, כולה סקס קטן, למה שתמשיכי לחשוב על זה בכלל?

בגלל ששיקרו לי.. :/

נכון צודק.. סתם מבאס ששיקר בקשר לגילמרגישה מרומהומה אפשר עוד להגיד. .. יכול להיות שבגלל ששיקר לי בקשר לגילו הוא היה לחוץ... ולא עמד לו

אז הוא שיקר, ביג דיל

כולה סקס.
זה לא שמתפתח קשר רציני והוא סיפר על עצמו דברים שלא היו ולא נבראו.
את יודעת כמה אנשים משקרים שקרים קטנים ולא מזיקים מכל מיני סיבות?
לדוגמא, בראיון עבודה, אני מודה, אני אישית במקומות עבודה שיקרתי לגבי גילי, לפעמים למעלה, לפעמים למטה
(תלוי בתפקיד ובהקשר).
את מספרת שאת נראית פחות מגילך, את תמיד בכל מצב מספרת לאנשים את גילך האמיתי?

sweetdreams

New member
דווקא כן ביג דיל

אני לא יודעת באיזה מצבים את משקרת, אבל כשאת רוצה להכנס לקשר מבוסס על אמון עם בנאדם, אז לא, את לא אמורה לשקר לו. (לפי דעתי..)
וגם אם זה כולה סקס ולא מתפתח לקשר, ועל כן לצורך העניין אין השלכות, זה עדיין לא ראוי. את לא אמורה לשקר לאנשים בשביל שישכבו איתך. זו רמאות, וזה נמוך ונלוז. (שוב, לדעתי..)

גם כל הגישה הזאת, ששקרים זו דרך חיים מקובלת ונורמטיבית, וממש לא סיפור גדול, נראית לי הזויה. אבל יכול להיות שאני המוזרה פה, איי דונט נואו..

רק להבהיר שאני מדברת על שקרים קטנים לבנים

ולא המצאות שלא היו ולא נבראו שזה בהחלט לא תקין.

אמון בקשר וגם בסקס מתפתח עם הזמן, בהנחה שזה לא משהו חד פעמי.
כשמדובר על סקס נטו מה שחשוב הוא שיש משיכה בין האנשים, הגיל פלוס מינוס פחות חשוב
(דווקא פה לא היה לי צורך לשקר, אני מבינה את מי שכן-בהנחה שהשקר לא משמעותי (10 שנים?).

דוגמאות לגיטימיות לשקר

את רוצה להתקבל לתפקיד מסוים, את עונה על כל הקריטריונים, אבל גילך לא מתאים
(נמוך מדי, גבוה מדי (למשל פנסיונר, או מישהו בגיל 50), את יודעת שאם תגידי את גילך האמיתי לא תתקבלי -
זה פייר? לדעתי לא ובהחלט מצדיק את השקר.

את מעוניינת לעבוד במקום שמרוחק ממקום מגורייך, את מוכנה לספוג את זמן הנסיעות ואת הדלק
(את לא מצפה שמקום העבודה ישלם לך עבור הדלק), את יודעת שאם תספרי את האמת איפה את גרה-
לא תתקבלי. זה פייר? לדעתי לא.

יש עוד המון דוגמאות, זה מה שעולה לי כרגע.

sweetdreams

New member
10 שנים? טוב שהוא לא היה קטין...

בגילאים האלה 10 שנים זה ה-מ-ו-ן.
אנחנו לא מדברים על חצי שנה, שנה, לפה או לשם. תסכימי איתי שיש הבדל מהותי בין 22 ל18 וחצי? ואם זה גילאים שאין בהם כזה הבדל, אז מה הבעיה לומר את האמת?
&nbsp
אני לא חושבת שזה שאמון מתפתח עם הזמן אומר שאפשר לבסס אותו על קרקע רעועה.
נהפוכו, למעשה זה מה שהורס בעיניי את האמון עוד לפני שנותנים לו צ׳אנס להבנות בכלל.
ואני ממש לא חושבת כמוך שהשקר לא משמעותי, כי בלי קשר לתוצאות הישירות, בסופו של דבר זה מציג אותך כאדם לא אמין, וכנראה שלגמרי בצדק.

10 שנים ברור שלא במצב הנוכחי

רשמתי 10 שנים כי למשל יש הבדל בין בחור בן 20 לבין בחור בן 30.
18 וחצי ו -22 בעיניי זה אותו הדבר, שניהם חסרי ניסיון, חושבים רק על עצמם ולא ממש מבינים מה קורה,
למרות שיש גם בני 40 כאלה, אני מדברת על הכלל.

אני מניחה שהוא אמר שהוא בן 22 כדי לא להראות ילד על ידה וכדי שהיא תיתן לו צ'אנס,
למרות ששוב, לדעתי גם בן 22 הוא ילד חסר ניסיון.
קשר שמתחיל בסקס לא מתפתח מעבר לזה וזה מה שהציגה פותחת השרשור.

לגבי הדוגמאות שהבאתי את באמת חושבת שהשקרים האלה מציגים אדם כלא אמין?

sweetdreams

New member
כן, אני חושבת שזה אחרת לגמרי עבור בחורה בת 28..

.. אם היא יוצאת עם בחור בן 22 או עם נער מתבגר בן 18 וחצי.
בפרט, אני חושבת שיש הבדל גדול בן השניים, מהראייה שהשני הוא שניה וחצי אחרי קטין, בעוד הראשון הוא בכל זאת בחור בוגר לכל הדעות (גם אם חסר נסיון).
ועוד אני חושבת שאם זה לא ביג דיל, ואין כזה הבדל - אז למה לשקר מלכתחילה? כנראה שיש כזה הבדל בכל זאת, לא?

לגבי הפסקה השניה של דברייך, אני בטוחה שהוא שיקר לה על מנת שהיא תיתן לו צ׳אנס, ואני עדיין לא חושבת שזו סיבה לגיטימית מצידו לשקר לה. שישאיר לה להחליט אם היא רוצה לתת לו צ׳אנס, ולא ייקח על עצמו לשקר לה בשביל שלא תדחה אותו. גם אם מדובר רק בסקס שלא מתפתח לשום מדבר מעבר (למרות שאני ממש לא מסכימה עם ההכללה שלך שזה תמיד ככה), אני חושבת בזה מעשה שפל ולא ראוי. הדבר היחיד שאפשר להגיד להגנתו זה שהוא רק ילד, ויש לקוות שכשיגדל הוא ילמד טוב יותר, אבל מכאן ועד להציג את זה כבסדר ובכלל לא סיפור גדול? צר לי, אני ממש לא מסכימה איתך בנקודה הזאת!

ולגבי הדוגמאות שלך.. את הבאת דוגמאות לדילמות אמיתיות שבהם אנשים במצוקה (צריכים למצוא עבודה בגיל מתקדם, או מחוץ לעיר מגוריהם) נתקלים בהן, ומתוך המצוקה שלהם אולי יותר קל להם להקל ראש בערכים ולהציג מיצג שקרי, תוך מחשבה שזה לא נורא כל כך או שהטוב יעלה כאן על הרע.
מבלי להכנס לדילמה (שהיא אכן דילמה!) להאם הם בחרו נכון או לא, המאפיין הרלוונטי בדוגמאות שלך הוא שיש בהן בסיס להתלבטות של אמת. ועל כן אני לא חושבת שיש לדוגמאות הנ״ל רלוונטיות בכלל לדיון שלנו, כי כאן אין שום דילמה. כאן הבחור לא היה בשום מצוקה קשת יום. הוא הכיר בחורה, רצה לשכב איתה, ידע שאם יספר לה את גילו האמיתי היא לא תרצה אותו, ועל כן שיקר לה בנוגע לכך. זה הכל! ומעבר לזה שזה שגוי לשקר ולהציג מיצג שווא (כמו שזה גם שגוי בראיונות עבודה, כולל בדוגמאות שנתת), איזה ערך מוסף הוא השיג מכך? מה היתה הטובה הגדולה יותר לאנושות שבשמה הוא החליט לשקר? שום כלום!

*ההודעה נערכה קלות בשל היותו העורך של תפוז טיפש! התוכן לא שונה.

לפע דעתי הסיבה שלא עמד לו זה בגלל שהוא שיקר בקשר לגיל

מסכימה איתך שזה לא לעניין לשקרהבחור הזה היה כנראה בלחץ פן יתגלה וזה מה שגרם לו לחוסר יכולת לתפקד במיטה

kisslali

New member
אני קוראת נכון???

את חושבת שזה אחרת לגמרי אם בחורה בת 28 נכנסת למיטה עם בחור בן 18.5 או עם בחור בן 22? בחור בן 18.5 הוא נער מתבגר ובחור בן 22 בוגר לכל הדעות? הבנתי אותך נכון???
אשתמש במילותיך : צר לי, אני ממש לא מסכימה איתך בנקודה הזאת!
אם הבנתי נכון, זה כולה סטוץ, קשר לצורך מין מזדמן ולא יותר. לא קצת מגוכח לעשות עניין דוקא מזה שהוא 3.5 שנים צעיר יותר?

ללי

למעלה