$ופרים

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
$ופרים

לא יוצא לי לבוא למסיבות בימי שבת (ובטח לא בימי שישי) אז אני לא יודע מה כמות האנשים במסיבות האלה אבל מהמסיבות שאני בא אליהם של החגים וההופעות אני רואה שממסיבה למסיבה המקום יותר ויותר מפוצץ. אז למה שלא תעביר את הG למקום יותר גדול... לא בהרבה, אבל יותר גדול, זה יכול אפילו לשתלם לך כספית אם המקום לא יהיה על הטיילת השכירות תהיה יותר נמוכה אם יש לך סיבות למה לא לעשות את זה... תודיע לי נ.ב כמה אנשים בדרך כלל נכנסים במסיבות ה"מיוחדות"

DJ$upreme

New member
מממממ

יש לי רעיון. כל אחד ממשתתפי הפורום ישים אלף שקל וביחד נעביר את הג´י למקום גדול יותר. לא צריך יותר ממאה חמישים אלף שקל בשביל זה. אתם איתי?

Vick

New member
חחח... אני מוכנה לתרום חוטיני ... ../images/Emo13.gif

(לא ישן) מכל הלב!
אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל הייתי חייבת...
peace my ppl!
VICK

D.O.D

New member
אתה יודע מה? אני מוכן

אם אתה נותן לי את כל הרווח שיש מהאיש ה-201 ומעלה סבבה? כל כרטיס מעל הכרטיס ה-200 אני מקבל את הרווח שלו ועשינו אחלה עסק

D.O.D

New member
את האלף

או שנעשה דבר כזה: כל מסיבה שאני בא לג´י, אני משלם כפול יעני 100 שקל כניסה ככה לאט לאט תאסוף את הרווח הכפול ממני ויצטבר לך מספיק כסף בשביל להגדיל יעני הכסף שלי יהיה בתשלומים עם כל מסיבה בג´י סבבה? עסקנות לעד

גאוני!

אז תוך 20 מסיבות יהיה לך את הסכום הדרוש.... ו20 מסיבות בג´י זה יקח בערך שנתיים...

da^Lord

New member
אני מוכן לתרום ח"י שקלים ומסטיק.

סופרים אתה בטוח 150 אלף שקל? יותר הגיוני דולר. לא? לא יודע.. עדיין לא התעסקנתי.

Cold Chillin

New member
אני תמיד מוכן לעזור

אני חושב שמידיי פעם צריך להחזיר לקהילה אז אני מוכן להקים דוכן מסטיקים של בזוקה מחוץ לג´י כל הרווחים לסופרים!!!

ng גבאי

New member
בופרים חשבת על

להישתתף הנושאת פרסים של אייל קיציס .. אני בטוח שתצליח לגייס שם חלק מהסכום :)

Made in ISRAEL

New member
ברצינות אני לא מבינה את הבעיה ../images/Emo7.gif

אני חושבת שזה כיף שבמסיבה שמלאה באנשים המקום צפוף, מה אתם צוחקים? הכי סבבה זה להיתקע "בטעות" במישהו שאתם לא סובל כי פשוט היה נורא צפוף ולא הצלחת לעבור...
ניר הוא בחור צעיר שמנסה להרוויח מהעסק שלו שאני בטוחה שלפני כל התלונות הוא גם נהנה לנהל אותו, אני צודקת סופרים? מהעיניים של המתלוננים זה בטח נראה נורא פשוט לנהל מועדון, להוריד את מחירי השתיה, לשים עוד מאווררים ומזגנים, ולהעביר את העסק למקום גדול ומרווח יותר אבל היום הכל בעולם עובד על כסף אז תנסו קצת להבין את זה שהג´י ישאר איפה שהוא נמצא עכשיו והוא עדין יהיה הבית והקהילה שנפגשת שם כל שבועיים עדין תהיה משפחה מורחבת! די להתלונן! די מספיק! די! FUCK DA WORLD MICHAL

את האמת..

אני מסכימה איתך ב100 אחוז! אני אישית אוהבת שזה דחוס! כי זה דחוס באנשים הכי כיפים שיש! כולם חברים של כולם דורחים עלמישהו בלי כוונה לא נקבל איזה ביטה או אגרוף או סתם קללה. כולם מחייכים ושמחים ונהנים מהמוזיקה אז יאללה לא נורא סובלים פה ושם כי חם אז יוצאים החוצה נושמים אויר ויאללה קופצים בחזרה ! קפיצת ראש כמובן! :) אז יאללה כחו את החיים באיזי ותהנו ממה שיש לנו! ותודה שיש לנו משהו! נלה

למעלה