ועכשיו

noosh

New member
ועכשיו

אחרי שיש תאריך רשמי, ואפילו עטיפה - זה הזמן להעלות את כל הציפיות, החששות, הספקולציות והתאוריות שלכם לגבי האלבום החדש. האם היא חוזרת למקורות של Boys For Pele ו-From The Choirgirl Hotel? יכול להיות שהיא הולכת אפילו יותר רחוק, לאינטימיות והמינימליסטיות של Little Earthquakes? אולי מדובר בכלל באלבום קונצפט, כמו Scarlet's Walk, או שאולי זה באמת יהיה המשך ישיר ל-The Beekeeper, כמו שנכתב ב-NRG? ואולי נזכה למשהו חדש, שלא שמענו עדיין? מה הייתם רוצים, באיזה נושאים אתם חושבים שהיא תתעסק, מה יבלוט? זרקו את כל מה שאתם חושבים, מקווים ומצפים לו.

avivs

New member
למה את חושבת

שזו העטיפה? זו תמונת פרומו. זה לא אותו דבר, לפי דעתי. אם היא תשים את התמונה הזו, אז לא יוכלו לראות את הכתובית על היד שלה, ואז זה מאבד מהכוונה. אני מבחינתי מקווה ומייחל לאלבום יותר פוליטי, אלבום עם יותר בשר ואש. האלבום הקודם היה גרוע. גם בשביל טורי וגם בכללי. השירים שם היו כמו מסטיק שנדבק לידיים. באמת שאני לא מסוגל להאזין לו. אני גם חושב שטורי מחוברת לקהל שלה, ויודעת פחות או יותר שהיו לא מעט אנשים שיצאו מכל חווית הביקיפר מאוכזבים. היא גם הוכיחה בעבר שהיא בעד גיוון, למרות שלא ברמה של מדונה, אבל עדיין. אחרי שני אלבומים שקטים מאוד (שלושה אם מחשיבים את אלבום החידושים), אני חושב שגם היא תשמח לנסות משהו יותר קצבי ויותר רועש. אבל אפילו אם לא יהיה פה רעש וצלצולים, אני הכי מקווה שיהיה פה חומר שיגרום לנו לחשוב, ולא סתם משהו שנחמד להאזין לו כשנוסעים באוטו או מכינים שיעורים.

פלוטו24

New member
אני לא אוהב לנחש

אבח יש לי תחושה שהאלבום הזה הולך להפתיע אותנו, ובגדול... זה לא יהיה מיחזור של תקופת bfp אבל אין לי ספק שהרוח שלו תהיה שם. אני בהחלט מקווה שזה יהיה אלבום פחות עדין ורך מהאחרון שלה. אני חייב לקבל ממנה מנת זעם, כעס ועוצמה ותשוקה יצירתית ממנה. התגעגעתי...

True Colors

New member
גם אני לא בטוח שזו עטיפת האלבום

ייתכן שמדובר באמת בתמונות פרומו. התקווה שלי היא לאלבום עם צבעים עזים וגדושים, עם תיאור תמונות סוערות ורבות תנופה כמו ב-Pink וב-Pele. שני האלבומים האחרונים [למרות שאני מאוד אוהב את Scarlet] חסרו את האנרגיה והדינאמיות שאפיינו את העבודות הראשונות של טורי, וגם הווקאליזציה בהם היתה מעומעמת יותר, בנויה על רבדים קוליים, ללא שירת סולו חזקה שמכה בך בבטן. אני מקווה שהפסנתר והצ'מבלו יהיו "חיים" ואינטנסיביים יותר הפעם, עם קצת יותר edge, ושישאו מלודיות שלמות ופתלתלות בגאון [Yes Anastasia, Professional Widow]. טקסטואלית, אני סומך על טורי שתמשיך לספק שירים עם דימויים מעניינים ועם [חוסר]-ההיגיון השובה הזה שלה. אני מקווה שזה לא יהיה אלבום רב-רצועות. איכשהו, בשניים האחרונים היתה תחושה שהיא "מתפזרת", לא תמיד מסוגלת להתמודד עם העומס. אלבום מהודק, עקבי וקולע כמו Pink או Choirgirl יהיה מצוין. מהציטוטים המעטים של טורי בנוגע לאלבום, נראה לי שהיא תנסה משהו "רוקיסטי" יותר הפעם. הניחוש שלי: יותר "כסאחיסטי", יותר גיטרות ותופים אגרסיביים.

אני לא יודעת.

אני חושבת על זה, וזה נראה לי מגעיל מדי להגיד שאני רוצה אלבום שיכאיב לכל תא אפשרי בגוף. כזה אחיד, עם מסר. לא צריך שיהיו בו הרבה שירים. צריך שיהיה בו קו. צריך שתהיה בו חזרה אחורה. לא מבחינת הרעיונות, ולא מבחינת ההרגשה- כי דבר כזה אי אפשר להחזיר כשאת כבר בת 40+ ואמא, אבל בכל זאת. שיהיה משהו שכמו שאמרו כאן- יבעט בבטן ולא רק יעשה מתוק עד בחילה. אני בעיקר רוצה משהו חדש, שלא היה כאן עוד, אבל יחד עם זאת, שיעשה לי קצת להאמין שהוא בכלל נכתב איפשהו עם הארבעה הראשונים. אין לי מושג מה היא הולכת לעשות באלבום הזה, שום מושג. כי מה שהביא אותה ליצירה שלה זה מה שהיא חוותה באותן התקופות, ועכשיו היא במקום לגמרי אחר, אבל כל התמונה הזו עם התנך, והדם, והעקב השבור, הSHAME על היד. אם מתעלמים מהעובדה שיש לה שם שיער של טיירה בנקס, זה נראה כאילו היא הולכת לכווץ את כל החיים של לתוך אלבום אחד, ביוגרפי שכזה. Tales of a Tori או משהו. אני בעיקר מצפה למשהו שיעיף אותי. וזה נראה כאילו היא בהחלט מתכוונת לספק את זה. אני מקווה לפחות.

פלוטו24

New member
אין לי ספק שזה יהיה אלבום בועט

ובמיוחד מחאתי... אני לא אתפלא אם הוא יחולל פרובוקציה רבה.

נועם81

New member
משאלה לאלבום החדש...

אני יודע שאני לא בקו הכללי של הבקשות מהאלבום החדש, אבל אני מאוד מקווה שזה לא יהיה פרובוקטיבי/ פוליטי/ וכו'.... (יותר מהנדרש לצורך קידום המכירות...) אני הייתי מבקש כמשאלה שטורי תוציא שירים מדהימים, באותה רמה של Gold dust, 1000 oceans, Jackie's strength, pretty good year, Hey Jupiter, Silent all these years... וכו'.... (דוגמאות בלבד.....) הייתי מעדיף שירים בלי פוזה מיותרת - רק טורי (רצוי עם פסנתר) בכל גאוניותה. עם כל הכבוד, התרבות האמריקאית ותרבות הפופ ופאריס הילטון בפרט, כל כך קטנות עליה, שחבל שטורי תבזבז עליהן זמן... חוץ מזה, בתור אלבום שנכתב והוקלט ב-Cornwall, אני מקווה שהוא יבוא ממקום אחר מאשר מעולם התוכן האמריקאי (וביקורת עליו)... לא אכפת לי גם אם האלבום לא יהיה מדהים כולו. מספיקות לי 2 רצועות גאוניות... אני רק מקווה שהיא קצת תתעלה על The Beekeeper....

noosh

New member
דווקא תרבות הפופ והתרבות האמריקאית

הן נושאים מעולים לאלבום, למחאה, למסר.

יופי, טורי ובריטני עכשיו

ממש באותו הראש

תכלס.

עם התמונה של אמריקן דוך פוס בהחלט נראה ששתיהן מבקרות באותה חנות פאות. (עכשיו הפכתי את זה לתרתי משמעי
)

למעלה