ועכשיו...

ועכשיו...

מן תקופה כזו רגישה שלא בקלות אפשר לענות על שאלה פשוטה כמו "מה נשמע?" ו "איך את מרגישה?" התמונות קופצות והשפתיים מסרבות להימתח ולעלות בקצוות. העצבים חשופים. כל מילה מעלה דמעות. זרועות כל כך גדולות וחזקות, אסור שיחבקו! הן סיוט גדול, לא פחות. חזה כל כך רחב וקשה, ניראה כמו קיר בטון מאיים ולא "הכרית" עליה אניח את ראשי לנחמה. האם חשת בי? אחרת, איך אסביר את העיתוי של אותה שיחת טלפון? פרצת את הסכר. שטפת את המועקה ממני והלאה. קולך הביא איתו פנטזיה מתוקה. ללא מילים אצמיד את ראשי ללוח ליבך, אתעטף בזרועותך, אחוש באהבתך. ללא מילים אתמסר לך בגוף ובנשמה. (את גופך אלטף עם סברס קפוא, אתה תלטף את גופי עם נוצה.) איתך זה נכון. איתך אני שלמה.

אכן "תקופה קשה"../images/Emo4.gif

הרגשה לא מוגדרת רוצה ולא רוצה אבל תמיד צריכה כשכתף חמה הופכת לחומה כשהדבור הופך לדממה זו בהחלט הרגשה לא נעימה מותק ים של
ים תהיי חזקה זו עוד תקופה שתחלוף ותעבור במהרה מכל ה

blackwedding

New member
משתדלים שיהיה טוב...!!!

גם ברגעים קשים, כשהעצב גורם לחנק, שאין כוח להרים את הגוף הכבד מהמיטה, שאין חשק להסתכל במראה, לצאת מהבית והדמעות נמרחות על הפנים והבכי כלכך קרוב מלפרוץ החוצה... תמיד תזכרי במשפט הגאוני הזה "משתדלים שיהיה טוב", זה לא "יהיה טוב", זה באמת עובד! איש יקר וחביב, לימד אותי את זה וזה פשוט עובד; תנסי את זה, תאמיני לי שלא תתאכזבי! מילים חזקות כתבת, קצת קשה לי לכתוב... כותב, מוחק, ושוב ושוב.... (סליחה עם זה נשמע כמו תשובה במבחן בספרות, או משהו כזה, אבל הייתי חייב...) "ללא מילים התמסר לך בגוף ובנפש"... לפעמים אנחנו מפחדים משתיקה, חייבים לדבר, למלא את האוויר במילים; אני עדיין מרגיש אותה על הגוף שלי, מרגיש אותה בלב, בראש, בין הרגליים... שומע את הקול שלה מעדעד לי בראש, מרגיש את המגע שלה, הריח שלה, הטעם שלך... ויותר מהכל מרגיש אותה לידי, שותקים... יש משהו חזק בלשתוק עם בנאדם שאתה אוהב; מבחינתי זה שיא הרגש!!! "את גופך אלטף עם סבסרס קפוא, אתה תלטף את גופי עם נוצה"; מילים כמו סכינים... פשוט מדהים, זה חלק מאהבה- פעם אחד מלטף והשני סורט, בפעם הבאה, זה יהיה ההיפך... "איתך זה נכון, איתך אני שלמה"; אוווווווווווווייייייייייי, כמה שהמילים האלה; מילים פשוטות כלכך, אבל אומרות ה - מ - ו - ן...!!! אולי זאת הסיבה שקשה לי עכשיו, בלעדיה?! אין דבר כזה קל, הכל בחיים מסובך, בלתי אפשרי... אבל שיש לך מישהו/י לחלוק איתו/ה את הדברים הקטנים של החיים, את הרגעים היפים והכואבים גם יחד, הכל נראה קל ונפלא; פתאום פצעים נסגרים, צלקות נעלמות.... איתה זה היה נכון, למרות הכל, למרות המגבלות, למרות..., איתה הייתי שלם עם עצמי... אולי אני כותב שטויות, אולי אני כותב מהלב, אולי אין לי מושג כבר מה נאי מרגיש!??! מממ... וואלה, לא יודע.... בכל מקרה, אני שומר עליך מרחוק

וודוי

סילחו לי. אכן תקופה קשה. מוצאת נחמה בכתיבה. דלת הרכב נטרקת. נחנקת בחלל הקטן. שנייה אחת של חוסר תשומת לב מצידי והוא משכיב את המשענת ואותי עליה הודף. מנסה להתנגד, להדוף, לשרוט, דבר לא עוזר. רק ריח סכנה באוויר. את כל כוחי אני מפעילה. לשווא. חסרת השפעה. ידו על גרוני ולא מעט ממשקל גופו. שוב אין לי אוויר. רוצה לנשום. ברך תקועה לה בין רגליי ובידו הפנויה מושך בבגדיי. "די!!!" "עזוב אותי!!!" "אל תיגע בי!!!" ומי יישמע? לא הפסיק לא עזב רק המשיך ונגע הכאיב ונגע ונגע

ferdinand

New member
אני כאן

קצת התעייפה לי המקלדת. ה-"כרית" שלי מוכנה תמיד לקלוט אותך ואת דמעותייך, ואת תשוקתך. ושמיכת זרועותי וליבי, תעטוף אותך בחום. ותשוקתי תתרומם, תיכנס אלייך, תמלא אותך. תנחם, ותתנחם. תענג, ותתענג. בך אהובה שלי.

למעלה