ועכשיו

lilach24

New member
ועכשיו

ועכשיו אני הולכת ממך וכמו שאני יודעת ללכת כך אני גם יודעת לחזור ללכת ולחזור לחזור וללכת בלי לדעת מה אני רוצה יותר סוחבת והלב שלך מנבא לך רעות כי אתה יודע שאני נשברת סיפרתי לך פעם שאני תמיד שוברת את הלב לגברים אבל רק אחרי שקודם הם שברו את שלי ?

blue love

New member
לילך...

את הולכת..ולא תמיד יודעת לאן.. לפעמים את לא יודעת מתי לחזור.. לפעמים את מאחרת את הרכבת.. לפעמים את עולה על הרכבת הלא נכונה.. אך בסוף...תגיעי לתחנה..ותתעייפי מכל הנסיעות.. לבבות שברת בדרך..הרבה.. גם לבך לא פעם נשבר..אך התאחה.. עופי לילך..בעקבות הרוח... לילה טוב נסיכתי.. blue

lilach24

New member
בלו, יקירי

זו הרוח שנשאה אותי לכל הכיוונים וזרמתי איתה מקווה אני לכוון אותה לכוון את כנפיה שהם ישאו אותי לרכבות הנכונות לדרכים הישרות אל האור

blue love

New member
לילך...

הרוח אוהבת לטלטל אותנו מצד לצד.. משחקת אתנו.. מקשה עלינו לראות את הכיוון הנכון.. והדרכים..? הרוח מטווה לנו דרך..אך הדרך מעוקלת..מפותלת.. מקשה עלינו לראות את סופה.. ובסוף הדרך מחכה לנו האור.. והוא קיים שם לילך... ושנגיע לקצה...שם בסוף המנהרה המפותלת... נצליח להרגיש סוף סוף...שלווים..נרגיש שלמים.. blue

lilach24

New member
הרי אתה יודע.....

אני מלאת אופטימיות ואהבה אני נוגעת באור לרגעים הרוח משחקת בנו אבל עוד ישתנו הכללים אני אזרום אבל במקומות אחרים כרגע אני בחצי בדרך והיא עוד ארוכה אבל אתה הרי יודע זה לא עוצר בעדי אפילו לדקה

blue love

New member
אני יודע ש..

כשאת נוגעת...את הופכת דרדר לפרח יפיפה.. ואת עצמך.. מלאת קוצים... ובכל זאת לא פוצעת..לא מכאיבה.. זורמת למקומות אחרים.. לפעמים חייך כשתי רכבות נוסעות.. שתי מסילות מקבילות.. ואני יודע שאת לא עוצרת..את דוהרת גולשת על גל אופטימיות תמידי... והוא משאיר אותך תמיד מעל המים.. blue

lilach24

New member
בלו

אלו מילים יפות רשמת לי אני מקווה שאף אחת לא תקנא אני מודה לך מקרב לב ומבינה אט אט עד כמה שאתה מכיר אותי חבר טוב שלי תודה על מה שאתה מאיר את דרכי שכבה הנר אוחז בידי שלא אפחד תמיד שם בשבילי רחוק אבל הכי מורגש מקווה שאני לך נותנת כמו שאתה יודע לתת אוהבת ולילה אור לילך

blue love

New member
לילך....

תמיד אשאף להיות שם... למרות שאני כאן.. ודעי לך ילדה..את נותנת..וכל כך הרבה... את נוגעת בלי להושיט ידך.. אני יודע שתמיד תהיי שם שאצטרך... והיי בטוחה..שתמיד אהיה שם..בשבילך.. לילה טוב מיוחדת שלי.. blue

יש ימים.......

יש ימים את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת לפעמים,פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתןך בועה על מה את חושבת? יש ימים הצער כובש אותי רואה רק כאב סביבי וכלום לא עוזר לי יש ימים שאת מתכסה קוצים שולפת הרבה חיצים. לא יודע מה את מרגישה כשאת נשברת רגע אחד עוד דקה רגע אחד לנשימה לא שקט כשאת אינך כשאת לא בסביבה.

למעלה