ועכשיו...

שבור

New member
ועכשיו...

שימו לב עכשיו מודיעים לי שהמרק והמנה האחרונה - עלי יופי ממש נהדר , מתי אני אמור להספיק??? למישהו יש רעיון טוב שבור (שחשב על מרק דלעת ובצל בניחוח רימונים , וקרפ סוזט / עוגת עוקץ הדבורה)

avitalp

New member
קטן עליך... :cool:

ומה קרה למרק העוף עם הקניידלעך? אביטל (שלא יכולה בלי השורשים הפולנים)

ה-שונית

New member
שמתי לב....

ולא איכפת לי כל עוד זוכרים של מי זכויות היוצרים ;-) שונית (היוצרת, היצירתית ובעלת היצר)

avitalp

New member
וואלה, שכחתי... 8-p

טוב שהזכרת.... את דורשת תמלוגים על זה?

שבור

New member
אוףף

למה מרק עוף ? זה שמנוני ומגעיל וחוצמזה אין לי מספיק עוף ל 12 איש , מקסימום ל 6 . מהר רעיון אחר אני

avitalp

New member
יש לי מוכן ל- 20....

ואני מארחת רק 10.... רוצה את העודף??? רעיון אחר יצוץ בכפוף למה שכן יש לך בבית.... נו, מהר.. אין לך כבר זמן....

noam011

New member
תגיד לי .... אתה עובד עלינו ?

מרק דלעת בניחוח רימונים ? עוגת עוקץ הדבורה ? אתה ממציא את השימות האלה ? ואם לא, אז במטוטא ממך שבור יקר האר נא את עיני וספר לי מה זה מרק דלעת בניחוח רימונים או עוגת עוקץ הדבורה (אני. שיודע מה זה ג`חנון ומלואאח)

יערית

New member
נועם אתה צודק!!

מה קורה לך שבור? אולי תרד קצת לעם ,ספר לנו מה מתחבא מאחרוי השמות המפוצצים האלו? אם לא אנחנו לא מאמינים לך יותר!!!! יערית(שמכירה קצת יותר מג`חנון ומלוואח)

שבור

New member
או קיי

מרק דלעת ובצל סמיך עם הזלפה קלה ומתקתקה של מיץ רימון סחוט שנותן למרק טעם מעולה עוגת עוקץ הדבורה עוגת טורט עם שמנת,ריבת חלב,ריבת חלב ושקדים פרוסים דק דק קלויים ביין. קפיש? אני (שאורחים לא קרויים התיישבו , שששש הם עדיין כאן)

למעלה