ועכשיו

ועכשיו

הכלבה שקראה לעצמה חברה שלי יוצאת עם בעלי. ועוד מבררת מה מס` האייסי שלי. ואומרת לי ``איך הצטערתי לשמוע עליכם, זה ממש עצוב``. האם אין גבול לצביעות ולציניות? אוריאנה

taltallim

New member
הי...

לא מתעלמת... אני חושבת שהיא בדיוק מה שאמרת כלבה רצינית בת זונה ומניאקית... ובפעם הבאה... כבר תדעי לבחור את החברות שלך יותר טוב!!! תלתלים (שלא מבינה את פישרה של שיתקה רועמת זו בפרום...)

lir1

New member
חברה ,אה ?

כלבה זו מחמאה ? נראה לי לפי התיאור זה מעצבן ....... בעלי ?? הוא לא ה -X ? היא לא חברה זה ברור וא ם ככה שיהייו ביחד ויהנו אחד מהשני ותראי לה מה את שווה שאי אפשר לעצבו אותך למה מה היא חושבת לעצמה ???

lir1

New member
או שלום שלום

אלה שעות עבודה ,כמו שצריך....... אוקי עמוד ראשוון פתוח ורגע מאיפה לך הידע??.

גוגי=GUGI

New member
שעור מספר ..2

היום אלמד אותך ..להריק על ערסים... נגיד בא מישו..אומר לך בבוז...מ`ניינים בובה.. את זזה באלגנטיות מטר אחורה....מזיזה ת`לשון..מחטטת במוחטה... ו...אחחחחחח אאאחחחחחחח טטטטפוווווווווווווווווו מלבישה אותה לסמי..הזה ישר לעין!!! עכשיו בוחן פתע... היידה נראה אותך..

lir1

New member
תרגיל 2

פתאום אני רואה את סמי מתקרב : ``הלו בובה `` אומר תגובה ראשונה - רגע מה עושים ? לפתע נזכרת במה שגוגי אמר ו...........מזיזה ת`לשון..מחטטת במוחטה מהאלרגיה של הבוקר... ו...אחחחחחח אאאחחחחחחח טטטטפוווווווווווווווווו מלבישה אותה לסמי..הזה ישר לעין!!! לירון שצוחקת לעצמה מול המסך וחושבת טוב שאין אף אחד שרואה אותי במצבי זה....

גוגי=GUGI

New member
את נפלאה!!!!

הסטודנטית הכי טובה שהיתה לי...!! מחר אני דורש שתגישי לי עבודת גמר (הסימסטר ניגמר) לא לפני..פרק שלוש... שאלה??? מה תעשה ל...למוריס מהמוניות..שזועק לך בברוטליות..מזרח אירופאית..``הלו כוסית..ל`אן..צריכה?? אמממממ..מחכה לתשובה!! אל תאכזבי..אותי

lir1

New member
זה רק ההתחלה

ולמוריס כוסית תיקרא לאימא שלך המוצצת לערבים ג`ינג`ים עם קוקיות וסיגריה ללבן הרטוב של העין )תודה נועם ;-) ( וישר ברצף חחחחחחחחחחייייייייייייקקקקקקקקקקקק טטטטטטטפפפפפפפפפווווווו לפרצוף וסוגרת לו את הדלת על היד ליר שמרגישה אגרסיבית להחריד לפתע

גוגי=GUGI

New member
את..

השארת אותי ללא מילים!!! ברגע זה זכית למילגה לשנה -ב מהיום את יד ימיני!!! גוגי...(הגאה בסטודנטית האולטימטיבית שלו!!) נ.ב...ברח לך מהראש...שאחרי סגירת בדלת על האצבעות.. את אמורה לסנן...אחושרמותה ..ס`אימאימשלה..מוריס הזה!! אבל ..לא נשחק בקטנות..ידעת את החומר מעולה..רואים ששיננת!!!

noam011

New member
עכשיו אחרי שפגשתי אותך

זה נראה מצחיק יותר לדמיין אותך מתרגלת את היריקה אבל תעזבי את גוגי תשמעי לי אם את נתקלת בערס אל תרקי עליו, אלא הוציאי לו את הסיגריה שלו באלגנטיות מהיד וכבי לו אותה במיים של העיין זה יעיל ומוצלח יותר

lir1

New member
אולי הערס גם יצחק ???? ;-)

אני מקווה שהוא יתבלבל והתשובה הלא צפויה

noam011

New member
בקר טוב איש

בונא אני הייתי בטוח שאתה לא תפסיק לדבר כל הערב במסעדה לפי כמות ההודעות שאתה מוסר פה ומה אני רואה ? הגעתי למסעדה וגוג נחבא אל הכלים. מתבודד לו בקצה השולחן. מסתתר מאחורי אביטל. נו !!!!!!!!! זה לא הגוג שציפינו לו

גוגי=GUGI

New member
צר לי ..שהתאכזבת..

אבל במציאות הופעות חיות רק בתשלום.. ותביא חתיכה ג`חנון...

למעלה