ועכשיו... תורכם!

• פותח הנושא Guy K
  • פורסם בתאריך

Guy K

New member
ועכשיו... תורכם!

אמנם התחלתי מסורת חדשה של סיכומים שבועיים - אבל אני חושב שיהיה הרבה יותר נחמד ומשעשע אם בכל שבוע מישהו אחר יכתוב את הסיכום השבועי. אפשר לעשות בסיכום פינות קבועות, אפשר לתת לכל אחד להשתולל כאוות נפשו - אבל בסך הכל, הפורום הוא של כולנו, וככל שיותר חבר'ה ישתתפו בהכנת הפינות הקבועות של הפורום - הוא יהיה יותר מעניין. אז עכשיו נשאלת השאלה: מי מתנדב לכתוב את הסיכום השבועי הקרוב?

NarihS

New member
חחח אני מציעה את רונית!!!

היא בטח תעשה את זה משעשע!!

SupeRonit

New member
יא כפרה עלייך חולה עלייך נשמה שלי

תודה...עכשיו אני גם אלך לקרוא מה רוצים ממני (עד עכשיו התרכזתי בזה ששמי הועלה
)

Guy K

New member
יופי רונית, נהדר שהתנדבת !

אז קבענו - את אחראית על הסיכום השבועי הקרוב
הנה, כאן נמצא הסיכום השבועי הקודם. את יכולה לכתוב מה שבא לך, רק חשוב לזכור להגיד ברוכים הבאים לגולשים החדשים כדי שיהיה מי שיכתוב את הסיכום השבועי של השבוע שאחר כך

SupeRonit

New member
../images/Emo2.gif מה ???? מתי אני התנדבתי ???????

תחמן-נו טוב בסדר

Guy K

New member
אני? תחמן?

הנה, הרגע התנדבת. בסה"ך הקדמתי את המאוחר.

SupeRonit

New member
אני תמיד יכולה לפרוש-ולדעת שלא

תעשה לי כלום-יש לי מרחק ביטחון בין טקסס לישראל

Guy K

New member
לא לא, זה חד פעמי

כי לכתוב סיכום שבועי כל שבוע גם אני יכול. אבל כל הכיף זה שבכל שבוע התיק נופל על מישהו אחר - ויהיה מעניין לראות איך כולנו כותבים את אותו הדבר בעצם אבל כל אחד מביא לזה את הסגנון האישי שלו. אז רונית - את אחראית לסיכום השבועי של השבוע. ותגיעי לאייסיקיו כי אני רוצה לדבר איתך בלי קשר

SupeRonit

New member
אתה לא שם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אז תשאיר לי מיליון

הודעות-שיהיה לי מעניין לקרוא כשאני קמה מחר.. קורא לי-ולא נמצא (אמרתי שאתה תחמן,כמו סער הרשע שמנסה לגנוב את בימבה הטנה אך לעולם הוא לא יצליח עי בימבה חכמה) .. חוצפה .. אני הולכת לישון

SupeRonit

New member
היה לי רעיון ../images/Emo62.gif אז נשתף אותכם

כל שבוע אני אהיה דמות אחרת..וכל יום אני אסכם את הפרק מנקודת מבט של אותה דמות .. כמו " XXX - הסיפור האמיתי " רק על בסיס יומי,ויותר בצורת יומן ... דעתכם
רק שעכשיו זה פחות הגיוני-כי אני לא ממש צופה בפרקים הישנים-אבל מה אני לא אעשה בשבילכם ??!

Guy K

New member
מעולה

היה בלוג כזה - יומנה של ברידג'ט פורסטר, הקדושה והמעונה. זה היה מצחיק נורא והיא כתבה שם תקצירי פרקים מנקודת המבט של ברידג'ט ההו - כה - סובלת. חבל רק שהיא סגרה את הבלוג, הייתי שמח לתת לכם לינק. באמת שזה היה מצחיק נורא.

SupeRonit

New member
כן,אני יודעת-קראתי בו כמה פעמים

הוא באמת היה משהו מיוחד-קורע

למעלה