ועכשיו .....תודות

menny1970

New member
ועכשיו .....תודות

רגע, לא ממש תודה אלא תודה ענקית לאישה מדהימה שגרה במבשרת ציון בירושלים ששמה זוהר מאחר ואולי חלק מכירים אותה אז רק אומר שהיא נהלה קבוצה של 40 יועצים פיננסים בבנק גדול בארץ. היום היא רפלסולוגית בכירה - הגעתי אליה במקרה, ממש במקרה איש סקפטי שמאמין רק ברפואה קונבנציונאלית וכל מה שקשור לאלטרנטיבי ממני והלאה אז הגעתי אליה ואני מטופל אצלה (בהדסה עין כרם כל יום שלישי) והיא מדהימה וענקית ומקסימה ומצליחה להביא אותי למקומות הן פיזי אבל בעיקר נפשי שהיה לי מאוד קשה להיות בהם כן, אני יודע, אני חננה שמחובר לצד הנשי שבי, המטרו סקסואל של העשור החדש הכל נכון אבל בגלל שאני יודע להכיר תודה גם מעבר למקובל (כל טיפול עולה 180 ש"ח) אני ממליץ בחום!!!!!!!! מי שירצה פרטים עליה שיצור קשר בפרטי ואשמח להעביר מספר נייד שלה מנהלי פורום - אם אפשר לפרסם אותה (אני מצהיר שאין לי ולא יהיה לי שום רווח מהפרסום למעט הכרת תודה כי אני ממש אוהב את האישה המדהימה הזו שעושה לי המון טוב ושקט בנשמה שלי) אנא אשרו לי ואפרסם. ממליץ בחום - לכו ותנסו למען הסר ספק הכותב גר ברמת השרון ונוסע כל שבוע להדסה עין כרם כדי לקבל טיפול

ye44

New member
תגיד זה פורום " חיים שכאלה "

מה נהיה איתך " גיסנו " שלח לה פרחים עציץ אגרטל את הורס אותי
עם הפוסטים שלך תכתוב בפורם " הבנקים "
תודה למורה שלי מבית הספר "אוסישקין" ברמת השרון שוויתרה לי אחרי שהפרעתי לה בשעור . תודה למנהלת של חטיבת הביניים " קלמן " שלא הענישה אותי אחרי שפיצצתי לה את הפנים מבעיטה של
תודה למנהל שלי בתיכון " רוטברג " שסילק אותי מבית הספר ל 4 ימים אחרי שנעלתי את המורה למחשבים בכלוב של בלוני הגז
תאמין לי עזאם עזאם פראייר לידך

../images/Emo45.gifמני,

שני סוגי הטיפולים שעשו לי הכי טוב (טרם ניסיתי פסיכולוג ופסיכיאטר
אני שומרת את המיטב לסוף
) היו רפלקסולוגיה ודיקור. כל אחד מהמטפלים שלי, אישה ואיש בתקופתו, העביר אותי כברת דרך משמעותית מול עצמי ועזר לי מאוד. שמחה בשבילך שמצאת מישהי מוצלחת כזו.

למעלה