ועכשיו שהמפגש עבר...

קרוקדיל

New member
ועכשיו שהמפגש עבר...

מענין אותי לדעת מי זה המסכן שהתאמן איתי בשיעור של צבר ארם ולמה מסכן? כי הוא יצא עם ידיים אדומות
מצטער אח שלי אם הכאבתי לך (כנראה שכן) פשוט ככה אני רגיל לעבוד מקווה שאתה לא כועס עלי... ופעם הבאה אני רוצה יותר התגוששויות בין האנשים נראה לי שבגלל שדוד אמר לא לבוא עם המורה\שיטה שלי הכי הכי אז אף אחד לא רצה לנסות להדגים לשני כמה מכות כואבות חבל מאוד פעם הבאה נא לבוא עם רצח בעיניים

alexko

New member
קרוקודיל

הרבה זמן חיפשתי אדם כמוך. מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא ושם תוכל להאדים את ידי כאוות נפשך.

alexko

New member
אנחנו קצת רחוקים זה מזה

אבל הבנתי שהמפגש הבא יהיה באזור ירושלים. אז נותר לנו רק להתגעגע.

אלכס, אם כבר מדברים

היה חסר מישהו במפגש האחרון... (והמכיר כבר עלה לשני ראנדורי ולא אחד
).

alexko

New member
נכון

אילוצי עבודה. אל תדאג, לא שכחתי אותך אני מקווה שבמפגש הבא אני ארנדר אותך כהוגן. חוצמזה, תנסה להדרים אל מעבר לקו רוחב אשדוד ותבוא לבקר אצלנו. אלכס

עבר חלף לו, אבל לא זו הסיבה...

אף אחד לא רצה להדגים על השני מכות כואבות, לא בגלל שדוד ביקש שלא להתחיל עם "השיטה שלי יותר טובה" (שנכונה לכל מפגש ואימון פורום), אלא בגלל שאנשים באים למפגש חברים וליהנות, לא להיפצע, לא להוכיח, ולא להוציא אגרסיות (למעט טל, שיש לו אישור רשמי
). צריך לזכור שאנשים באים משיטות שונות, בעלי נסיון ויכולת ספיגה שונים, ובעלי השקפת עולם שונה (בהקשר לאומנויות לחימה). כשאני בא לאימון פורום, אני בא בגישה של לנסות ללמוד ולפגוש אחרים, ולא לנסות ולחוש עד כמה בן הזוג שלי עמיד למכות - כי זו הדמנות טובה לעוד אימון איכותי... את זה עושים בדוג'ו, תחת פיקוח והדרכה, והכי חשוב עם הסכמה והבנה הדדית.

alexko

New member
כן

אבל יש כאלה שנהנים מכות, כמובן שהכל צריך להיות תחת שליטה ובלי להשתולל. קצת מכות זה נחמד.

amir_aikido

New member
בהנאה ושליטה זה בסדר

אני דווקא ראיתי מספר זוגות שהתאמנו בראנדורי אלים יותר או פחות לפי בחירתם בסוף האימון, בזמן שיועד לכך. לא מצאתי בכך טעם לפגם, ואני אפילו חושב שיש דברים מאוד טבוים בעריכת ראנדורי עם אדם משיטה אחרת, תחת אותן המגבלות שאלכס ציין: בטיחות, שליטה וחיוך
אמיר

למעלה