ועכשיו.. שאלת עיצוב

triny

New member
ועכשיו.. שאלת עיצוב

הצלחתי להתגבר על המועקה הקלה שתקפה אותי, והדירה מתחילה ללבוש צורה. כעת הגעתי לחלק הכיפי באמת- העיצוב. אני נטולת חוש עיצובי כלשהו ולכן תהיתי- האם אתם מכירים איזשהו אתר באינטרנט שמסביר קצת איך להכניס חיים וצבע לבית? אני לא מתכוונת לצבוע או משהו כזה, אלא לשים פה ושם נרות יפים, פרחים מיובשים וכל מיני שמונצעס כאלה שעוזרים להפיח חיים. יש למישהו רעיונות נוספים? אולי אתם מכירים אתרי אינטרנט עם הצעות? שוב תודה....

NightElf

New member
גם אני שאלתי את זה בזמנו

וקיבלתי אותה "תשובה" - נאדה
נראה לי שקשה לייעץ ככה לאנשים, לכל אחד יש את הטעם שלו, ואולי חוץ מספרים בנושא, לא יצא לי להתקל באתר שמסביר כיצד לעצב את החדר... אם מישהו מתעניין, הקירות אצלי בחדר עדיין ריקים, מלבד אולי לונג אחד שתליתי, ועוד איזו תמונה קטנה ועלובה שמצאתי בבית ההורים, של נהר ועצים...

לא צריך אתר...

צריך פשוט לחשוב מה יכול לגרום לך להרגיש ב"בית" ולא ב"דירה": תמונה גדולה בסלון ו/או בחדר השינה (אני קניתי בדליית אל-כרמל שתי תמונות בגוונים חמים בעלות ותו מוטיב יפני, מהממות). שטיח בצבעים חמים. כיסוי מיטה צבעוני. כריות בצבעים מזעזעים בסלון
כל מיני מוביילים. כוסות ברנדי (אפשר להשיג ב 2 ש"ח ליחידה) ממולאות עד חציין בפטיפורים (גם יפה וגם ריחני) בקבוקים בצבעים שונים וילונות (לדעתי נותן תחושה מאוד ביתית).את כל אלה אפשר להשיג בגרושים. פשוט לחשוב "איך אני ארצה שהבית שלי יראה בעוד 5 שנים"
בהצלחה!

shein25

New member
בהצלחה !!

אני נכנסתי לפני יומיים לדירונת שלי...ואני עדיין מתרגש וקצת לא יודע מה עושים עם זה :) אצלי עדיין אין צורה,ואני גם לא יודע איך להלביש אותה..מה שכן אני מציע לשלב תמונות בפניה שלך ואז יהיה קל יותר לתת לך עיצות בנושא אני אעלה תמונות שלי בקרוב באותו נושא .... שיהיה בהצלחה והרבה כיף לשנינו

triny

New member
יש התקדמות...

אז קודם כל תודה על העצות. חברה שלי, שמאוד מבינה בדברים האלה, באה לראות את הדירה ונתנה לי כמה טיפים טובים. אתמול הלכתי לשוק הכרמל תל אביב ועשיתי כמה רכישות מעניינות. אחר כך, ברחוב קינג ג'ורג' מצאתי חנות עם דברים מגניבים לאללה, וקניתי כמה קופסאות קרטון ממש יפות לאיכסון וסלסלאות קש לשים בארון. בקיצור, לאט לאט מתקדמים.

למעלה