ועכשיו שאלון!!!!!!!!!!!!!

©Gc 4 eVeR©

New member
../images/Emo95.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אממ...לא דעת... 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ו... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן... 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אוווו...כול היום!!... 5. באיזה צבע הפוני שלך? פוני יענו סוס פוני? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? פרודיקטיבל... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אממ..לא נגדם ולא איתם... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים...עבים.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם ישלמו לי מיליון שקל... 11. האם יצא לך לשבור קיר? אממ נתקעתי בו עם רולרים...אז נשבר קצת למטה... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לשעמם למוות... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? יאפ... 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? אממ נראה לי... 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אממ ירוק... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? אממ...לא דעת.. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו?? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אוץ' לא חבל?! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ג'ואל חעחע... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אממ...אין=]... 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אממ מקווה שימות ואם לא אין לי בעיה ללכת ולהרביץ לו למות =]... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? אממ...לא דעת... 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? לא דעת... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? יועצת...רבתי עם ילדה חעחעח... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב, דיסק של ג"ש...ודיסקמן!! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה להופעה של ג"ש..... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אממ אצל ג'ואל חעחע... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לך גולה בנחיר... 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ג'ואל וורלד... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממ...הרבה דברים...איפה להתחיל?! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא דעת אני לא מלטפת ספרים... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אממ "בעילום שם"... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? "נפגעי מושלמותו של ג'ואל" חעחחע.. 36. האם אתה חבר בכת השטן? נופ... 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את ג'ואל.. 38. האם אתה אלוהים? נופ.. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?יאפ... 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא דעת... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה... 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? נופ... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אממ לא שידוע לי... 44. האם ננשכת ע"י עז? אממ כע... 45. מה מעיר אותך בבוקר? אבא... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? איי לאב ג'ואל... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? נופ.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אממ כריות כריות-3 וכריות יופי איזה ארבע... 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יאפ...אני ילדה משועממת!!... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אממ...כלבלב.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אממ..פיטר פן... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?כובעעע.. 54. על מה אתה חושב כרגע? אממ ג'ואל.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לרצוח אותה!!!!!!!!!!! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אממ..אף חד...ואם יש כזה הוא כבר לא יכול לצבוט אנשים...תאמינו לי.. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מאכל שמכיל חסה אפרסק משומר ודג מלוח... 59. איך תוכיח לעולם שאת נסיכה אמיתית? אמממ יש לי דם תכלת... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? יותר טוב מעכשיו זה בטוח... 62. מה עושה לך את זה? ג'ואל.. 63. מה זה היפי? אממ לא דעת כאילו אני יודעת אבל לא הגדרה.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אממ ג'ואל... 65. מה היית בגלגול הקודם? אממ לא דעת... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אממ לא דעת.... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אווו אממ...יש לי בחדר בובע של מלאך זה דיי מוזר כי זה בעע!! 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?אממ...אני מאוד רשעית...חעחע.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? נופ... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אמממ לא דעת אני עדין בחיפוש אחרי מאכלים...שהם לא בשר...החלטתי להתנזר מבשר... 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אממ לא מזמן...כאב ראש... 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? הוא דומה לכריס? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? נופ... 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, איי דונט נוו 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט.. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ירצח פקצה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אממ יוריד אותו?? 78. על מה תקבל פרס נובל? אממ...על הילדה הכי משועממת בעולם!! 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? שטו? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אממ טנקי ווינקי...הוא הומו!! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשב!! 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אמממ...לא כדאי לכם לדעת.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אממ..אח שלי.. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אממ...אני שונאת הרבה דברים... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ג'ואל!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי בא לו... 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? צער בעלי חיים.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? קעקי... 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי יש מורה מפגרת? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? פגישה עם ג'ואל... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? רוצה שכטה? 92. מה חי בעליית הגג? מפלצת ששומעת מוזיקה מזרחית... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? TRL... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? ואיי יש הרבה... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו? 96. למה מגלחים כבשים? כדי שתלבשו סווודר?? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 9ק3ה X[* לX!!! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??הוא רצה?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי גם אני פסיכית משועממת!!!!!

aNNa MaRtiN 1

New member
שאלון..יאייי../images/Emo99.gif..מכורה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אממ...הרבה דברים... 3. איזה סוג של שוקולד 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? WTF???כאילו כזה אתה הכי אוהב? חלב או לבן עם עוגיות!שולט
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?תאמת...אממ..איזה 12 גג.. 5. באיזה צבע הפוני שלך?בלונדי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזז*** 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של ג"ש!!!שולט!!!הכינותי בעצמי!מוכשרת..יש לי אריקסון..בעע.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אמ חמוד לתינוקות..וסופר פקציייי... 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים...מיושנת 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ...כשאני אתחפש לפקצה ביום מן הימים בפורים אני כנראה אלבש גופיה ורודה! 11. האם יצא לך לשבור קיר? אממ...לא אבל יצא לי לדפוק בו את הראש מספר רק של פעמים...גיל 6-7 כמעט שברתי תראש...חחחח...איזו חמוטה אני! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אממ כשהייתי קטנה האמנתי שאני יכולה לשנות מזג אוויר בהשפעת המכשפה משילגיה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום..כדי לגוון 14. יש לך כרטיס תלמיד? אממ..לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בטח..מישהו רוצה מישלוחה??! 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? לופי...חחחח...הרגע המצאתי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כיפה?מיצי?אומקה?(שמות החתולים המושלמים שלי) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לתלות את האנשים ולהתעלל בהם פיזית ונפשטית!!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אממ..מישהי גוטת על סף התאבדות-מגייסת את איימי לי... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אז זהו שאין לי...עדיין לא נרשמתי להוגוורדס.. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מה?! 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? שאלה טובה 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? חחחחחחח 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?כה...אבל לא לטיפול..באסה.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אמ..בילי ו...בילי עם גיטרה... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?כרטיס להופעה של ג"ש 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אמריקה...אממ לדעתי כי יש שם חיים.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?זה לא מה שזה נראה.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? billyland או solitude 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? ביטחון עצמי..כי זה חשוב שאדם יאמין בעצמו 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ה5םצן7689435ימ5נ בךףלגדחבלךכג 34. מה היה הספר האחרון שקראת?אממ..לא זוכרתתת...בטח זה היה ממש מזמן.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא.. 36. האם אתה חבר בכת השטן?לא לצערי 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?ג"ש..או משהו גוטיייי 38. האם אתה אלוהים? לאאא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?מידי פעם..חחח... 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אממ..אין העדפה אבל מתוקים וגדולים כאלו או מנטה עדין... 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כההההההה...איכסססססגאדדדדד 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחח..לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? שירותים 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור..דה.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אממ..לא רוצה למות...!!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? חחח..בטח 49. כמה כריות יש לך על המיטה? מי סופר?! 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? מקווה לטוב..

aNNa MaRtiN 1

New member
המשך

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מאיפה לי?! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית ברודוואי מפורסת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מטריה 54. על מה אתה חושב כרגע? על עוד כמה שאלות נשארו לסיום כדי שאני אראה סרט... 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרביץ לה עד שתתעלף 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ג'ניה ק.. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?טפו טפו טפו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא אוכלת אף אחד מהם אז לא ניסיתי ולא אנסה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשן על אפונה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אממ..נקווה שאני לא אפגוש אף אחד כזה..נקווה שזה יהיה בילי לפחות.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? חלק..בעעע.. 62. מה עושה לך את זה? אממ..אני מעדיפה שלא לענות על זה..בעצם ערס כזה עם מלא שרשראות ושיני זהב וסיגריות..גבר חלומותייי 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?בילי!!!!כי הוא מושלםםם 65. מה היית בגלגול הקודם? אמרו לי נסיכה... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אממ עטלף..כי זה מה שעלה לי בראש 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אממ..קקטוס?השאריות של הצמחים המיובשים בתחתית המתנות?אממ..לא יודעת.. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאאא..דובים הם חמוטיםםם 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?אוי חשבתי על זה מלא..עוגת שוקולד חמה עם כדורי גלידה ועם קצפת..יאמיייייי... 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?אממ כל הזמן..מצוננת.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? פאה?יש לו פאה?בטח כדי להסתיר תקרחת... 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? אממ לא לפי מה שידוע ליי.. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, דובון אכפת לי כי הוא חמוט והשאר מגעיל... 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מורשת... 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אגנוב...את ליבו של בילי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?חחחחחחחחח..זה לא יקרה!!!תמיד יש שאווה 78. על מה תקבל פרס נובל? על משהו קטן וגאוני.. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?אממ בטח..בעע..היום למדתי על זה..הידעתם שריכוז החמצן בשלולית גדל ביום וקטן בלילב וזה קשור לפוטוסינטזה?!?!? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אממ...איזה צבעים יש?!נגיד האדום.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשבבב..שנמצא במסדרון 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אממ...היום כשהייתי בעיר וכל שניה צחקנו ואיש אחד חיכה אותנו וניסה להצחיק מישהו..פחחחחחחחח... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?71 במורשת!!! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?איכס-גאד-טוב! *תשאלו את אורלי* 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מי...!..אממ..או אבא דלי או ג"ש ואיימי לי-לעולם גוטי יותר-תצביעו אימיי לי! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אי זוגי! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?דג,חסה,טונה,מיונז,זיתים(יש לי בחילה מזה בזמו האחרון)-כל הברים שמצאתי אצלי בטוסט ובהמבורגר!! 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה כיף! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כאב בטן!או ליפול על הפנים-בוק! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אני אוהב אותך גבר!!! 92. מה חי בעליית הגג?חברים שלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?TRL 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? איזה 10... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחץ עליו..מה זאת השאלה הזאת?! 96. למה מגלחים כבשים?בשביל הצמר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סבבה..גם אני!! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.או מיי גאסס...איטס סו קיוט...!נכון שאני נראת מהממת?!אני יודעת!!שיו כאילו כזה הוא מזה חמוד.?!שיוו שברתי ציפורן...קחו אותי למיון..אני מתעלפת...אני רצה יותר מידי זה יכול להזיק לאיזון החמצן במוח שלי!!אופס אין לי... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??who da fuck is gorge את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?אממ..אין לי חיים?!?!ואני בקבוצת תומכים למכורי שאלונים!!!

aNNa MaRtiN 1

New member
אופססססססססססססססססססססססססס

פליז דונט קיל מיייייי! זה בטעות!!!! שירשור לא נכווןןןןןןןן

S i m s G i r l

New member
לא נורא... קראו משפט נורא יפה:

"לטעות זה אנושי, לסלוח זה אלוהי" - למדנו משהו בתנ"ך וזה הוביל לזה... חח

Just Angel

New member
מיין../images/Emo26.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? נמ *כע כע זאת מילת קישור,מה* 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כל סוג
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המוווון 5. באיזה צבע הפוני שלך? הוא היה אדום זוהר
,עכשיו הוא חום/אדום
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז בזזזזז (?)
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? בולאברד אוף ברוקן דרימס-גרין דיי 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? XD 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? בלי כלום-נעלי ספורט זה קקע 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כסף XD 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מכשפה
ב'מת
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה זה משנה?! 14. יש לך כרטיס תלמיד?
לא.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
לא... 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? מיצי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייייייאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מי שדורס הוא זונע
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
מה לי ולספרים? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה) שחור עם אדום-אבל לא מוצאת אותה ;-/ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?-כלום? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שהם לא
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם יכולים
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כע ;] 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מוזיקה,פלאפון וטלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כרטיס להופעה
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארה"ב,כי ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ליזילנד (
) 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?-בחיצוניות? כמעט הכל...בפנימיות כלום
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? נמ....
....מה לי ולספרים?! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא 'דעת...משהו של בצפר... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא... 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בילי(
) 38. האם אתה אלוהים? לא...ואתה?
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? הממממממ לא עד כמה שאני יודעת..
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא 'דעת.... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? כל מסטיק
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? בערך XD 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא....;S... 44. האם ננשכת ע"י עז? רק אם פקצה מהכיתה שלי היא עז.. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא...וגם היא לא תמיד מצליחה... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "נמ....זובי
" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא,לא,לא
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? I GESS SO 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?
....לא זוכרת... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הממממ לא נפל
54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שיש לי המוווון עבודות להגיש ומבחן מחר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לרצוח (
) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ערס מהכיתה
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי רצה לחבק אותו ;] 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? פצצת סירחון
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אין מה להוכיח-אני לא נסיכה.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נמ....נודיסט(
) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מבולגן...מאוד.... 62. מה עושה לך את זה? חמוסים
ובילי 63. מה זה היפי? מישהו שרוצה שלום ואהבה? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כע...לאיימי
,כי אני מעריכה מאוד את הכתיבה וההלחנה שלה... 65. מה היית בגלגול הקודם? חמוסה
66. מה תהיה בגלגול הבא,למה? המממ חמוסה
..כי אני רוצה
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פרפר מת
.אני שומרת אותו
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא חושבת שאני מרושעת
69. האם אתה בעד אונס דובים? נמ...רק אם הם דומים לפול או בנג'
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? במבה
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה,ובמה היית חולה? עכשיו..אבל עוד לא החלטתי במה אני חולה... 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי נשרף לו השיער (
)
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? הא? 74. מי מהבאים יוצא דופן:השפן של פלייבוי,בקבוק קולה,דובון איכפת לי: שפן הפלייבוי...כי אני מכורה לקולה ולדובוני אכפת לי
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו,על מה היית מוותר? הכל
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוריד אותו(
)
78. על מה תקבל פרס נובל? על הטיפשוניות שלי
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? XDDDDDD 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? נמ...אני פה...וטלי היא לה לה אז ברור ש-לה לה
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חשבתי שהכלבה שלי היא רוח XD 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שאני מתעוררת בבוקר... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "פריקית" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? לה לה
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? לא 'דעת.. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? היא הם דרוסים
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? כל דבר שקשור לבשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך לרוץ בשיעור ספורט-לא צריך שיעור ספורט 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כאבי מחזור? XD טלי תבין 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תשאלו את העץ... 92. מה חי בעליית הגג? אבק (
) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה ל

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifשאלון דיי טיפשי../images/Emo9.gif

אבל שיהיה
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?
יצלצל הביתה? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
אבל... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?
החדש הזה עם הקרם נוגט
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?
כמה שיותר-יותר טוב
5. באיזה צבע הפוני שלך?
המממ..שאלה טובה.. חצי אדום-חצי שחור
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
"בזזזז"? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?
ישלי כמה.. יש את "מחפש תשובה" של היהודים, Always של בלינק, Under The Bridge של רד הוט וB.O.B.D [בוליבארד אוף ברוקן דרימס-החדש של גרינדיי] 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
יחס עויין
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?
שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?
לא'דעת..
11. האם יצא לך לשבור קיר?
לא.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
אווווֹ... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
פלסטיק לבן
14. יש לך כרטיס תלמיד?
אכן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
של מה?
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?
חחח...ירררררררוק [ר' מתגלגלת כזאת] 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?
היפוֹ |18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
יחס עויין [?!] 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
במי שהייתי כותבת עליו ת'ספר. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).
שחווור ואפל 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
אם זו המורה שלי-רעידת אדמה ! 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?
כי הם מעדיפים מחניים? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?
כי הם כלבים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?
נראלי אחד..צהוב 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?
לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?
את הבית שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?
כרטיס טיסה לחו"ל 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
בלונדון..כי זה לונדון
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
"יש לך גולה בנחיר"...? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?
Gali's World 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
הוֹוֹ, זה יותר מידי רציני ביחס לשאלון הזה.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?
ספר? כאילו..Book?הממ.. האמת שמזמן לא ליטפתי ספר אז אנ'לא זוכרת ת'קולות.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת?
"כישרון לאהוב" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
כת השטן. סתאאם..חלילע! 36. האם אתה חבר בכת השטן?
חחחח..לאא! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?|תו
בלון| 38. האם אתה אלוהים?
לא. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?
אני? כן את. לא. כן. לא. כן. לא. כן. שתקי. זונע. מי זונע? אני זונע? את זונע, יא' בת זונע! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?
מי אמר שתה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך?
מאסט בטעם מנטה עדין 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
חלילע 44. האם ננשכת ע"י עז?
לא 45. מה מעיר אותך בבוקר?
פלאפון/אמא/אבא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?
תכלת ולבן 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
"יאללה, ביי אנשים." 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
לא תודע.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה?
2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?
בטח, למה לא?! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?
יצור? מיש'ו מהכיתה שלי זה גם נחשב יצור?
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
קוסמת
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?
טיפת גשם 54. על מה אתה חושב כרגע?
על זה שאמרתי לאמא שסידרתי ת'חדר אבל לא סידרתי ועלזה שאני צ'כה לסיים פה מהר וללכת לסדר
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?
לחנוק אותה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
לא'דעת
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?
יורקת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?
גועל נפש...? 59. איך תוכיחי לעולם שאת נסיכה אמיתית?
אני לא אעשה אתזה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?
למה שיהיה לי מושג עכשיו מי האדם הראשון שאני אראה בחוף נודיסטים?! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?
מפחיד 62. מה עושה לך את זה?
מממ..שיער בלונדיני [רצוי דיי ארוך] ועיניים כחולות
63. מה זה היפי?
מממ... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?
לאבי מרקובייייץ'
כי הוא נסגד כזה
65. מה היית בגלגול הקודם?
אוגר סיבירי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?
אוגר סיבירי, ככה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?
מוזר? אולי דגל של אירלנד?. [זה מוזר?!] 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?
לפעמים

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif המשך..../images/Emo9.gif

69. האם אתה בעד אונס דובים?
חלילע! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?
חביתה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?
מממ ממש חולה?...נראלי שבחורף שעבר..לא'דעת הדיוק במה.. אבל חזרתי מהחרמון והייתי ממש חולה, הרגשתי רע.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?
מה, ישלו פאה?! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
האאאאא? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי?:
בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?
היסטוריה! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
אפרוץ? אגנוב? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
אתגלח 78. על מה תקבל פרס נובל?
אני לא. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
ממממ...
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
הצהוב הזה..אמרו פעם שהוא הומו!
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?
החדר שלי, כמובן. והחדר מחשב. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?
חברה שלי דחפה אותי "על" מיש'ו שאני "דלוקה" עליו [זאת אומרת.. זה לא ממש היה עליו..] 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?
גיליתי שישלו [זה מהשאלה הקודמת] חברה
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?
מממ..לא'דעת.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?
אני, כמובן. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?
כי לא בא לו. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?
מי אמר שלא כדאי? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?
שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?
ממש לא צריך! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
לא'דעת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
"מנשמע גבר?" 92. מה חי בעליית הגג?
עטלף 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
TRL 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
לא תואמות?! 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?
לוחצת עליו 96. למה מגלחים כבשים?
כדי להשתמש בצמר שלהן? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?
לי לא בא. מה תעשי/ה?! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית:
"כאילו, קניתי עוד באפאלו [הנעליים האלה] בצבע ורוד עם נצנים כאילו.. מהזה יפים כזה! ש*ואוווו!! לייק.. הייתי חייבת לקנות אותן, דהההה" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??
כי שיעמם לו בבית? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?
כדי שהפסיכיות לא יתבאסו? [הכל מאהבה, כפרות
]

שירעלה

New member
אני :)

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? הוא לא היה פה כבר? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא מקשיבה בשיעורי הבעה,ץגדירו לי מילת קישור? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר ^^ בעיקר את הזה החדש האוורירי. יאמי 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 18 נראה לי. הכי רחוק שהגעתי בינתיים. 5. באיזה צבע הפוני שלך? איכסה פוני. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזזז תיזהרו, אני זבוב קשוח. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? בולווארד אוף ברוקן דרימס-כללי , חברים- טיימ אוף יור לייף, משפחה- אמריקאן אידיוט [כן, גרין דיי=אובססיה] 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? גררר,שקסי. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אפילו לא סאדם חוסיין. 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן
וגם דלת. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לקרוא מחשבות! אוו...חרמנים שכמותכם. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום, so america :) 14. יש לך כרטיס תלמיד? WTF? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן כמה. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? גם וגם. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? ג'ימי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייאווווווווו מיאו מיאו מיאו! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בושה וכלימה!
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי? חהחהח 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול,אני חושבת. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני לא טובה בפיזיקה. אבל אני משערת שהוא יתרסק,ושהמוח שלו יעשה שלולית יפה, לא? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם דבים. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? באמת למה??.חתולים יכולים לחלות בכלבת לא?!בושה וכלימה! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? נופ,אבל צריכים. מואהאהאה!!חח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? חשמלית
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק, ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "סתומה".חעחע הבנתם את המשמעות הכפולה??? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם דימיוני, מאת שירע. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? nothing,thaks 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פפפפ.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הגברת יוליה.זה מחזה חע 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הו כן, כת האודטיזם. הצטרפו גם אתם לכת הסגידה לאודטה המהוללת.ואני אהיה שם. 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא חמודים,שטן זה רע, שיימ און יו. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? ציור. חע 38. האם אתה אלוהים? כן, ומי אתה? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא! שירע2-שקרנית. אני:שתקי!זונע 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא,הוא משקה של סבתות\בריטים. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הובה בובה (:) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא נראה לי. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כמעט. O: 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, אבל ע"י שקנאי כן. O: 45. מה מעיר אותך בבוקר? גרין דיי. חעח 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוק בהיר. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?ביי זונות. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? די הרבה. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בע, עכשיו כבר אין לי כוח. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אין לי מושג, חתול כנראה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת חח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ספר היסטוריה.אחח כבד. 54. על מה אתה חושב כרגע? על מישהו. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לצחוק. חחח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?ממשיכה ללכת, מה חשבתם שאני ארק ואגיד טפו טפו טפו? חח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט טעים במיוחד. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אלבש כתר ושמלה ורודה במיוחד?

שירעלה

New member
המשך -->

60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? איש ערום כנראה? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נחמד.חח 62. מה עושה לך את זה? עיניים :) 63. מה זה היפי? פיס לאב אנד אמפת'י 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? גרין דיי ^^ 65. מה היית בגלגול הקודם? ג'וק, נראה לי. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? נייק טואלט, כי נחמד לנגב איתי את התחת. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דיסק של בריטני. O: 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? מאד, אני מתעללת באנשים. מואהאה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא!תנולדובים לחיות!שערורויהההה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטעע
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? ביום שישי, מלחת לא בא לקום. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לוף זה הכל אמיתי חברים. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא נראה לי. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה כמובן, הוא לא ורוד.או שכן? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מורשת >< 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את המורה שלי לתנ"ך. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגל גם פיאות ואהיה דוס. 78. על מה תקבל פרס נובל? על המצאת הטישו שאפשר לקנח איתו גם את האוזניים. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? אע? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקייייייייי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המיטה :) 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לאדעת. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הכיוון בגיטרע התפקשש. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "שקט" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני !!!!! מואהאה6אהאה! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי העולם עילג. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? זה לא טרי 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? באמת למה? ): 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מאיה בוסקילה \= 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק" 92. מה חי בעליית הגג? האישה המפחידה מ"טינה" OOO= 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? דייט לסטרייט , אביעד קיסוס הווו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? none אני מסודרת חח 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיכינו סוודרים בכל מיני צבעים...! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? נהה, אולי אחר כך. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.אנ* כזאת מ!ש* מ!שלמת!!! !אתם כ"כ לא!ל**ק,ע!9! מפה 9ר*קים מגע*ל*ם!!!!! [אני לא טובה בזה, סליחה] 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי נחמד שם, למה יש בעיה? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כדי להוכיח שאני לא פסיכית משועממת! חהחהח

EleVaTioN

New member
אני...../images/Emo129.gif

ובבקשה, פעם הבאה לשרשר ל
או לאיזה הודעה של בוקר טוב נפתחות הרבה הודעות
והפורום לא מסודר טודע
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? לאדעת ולא איכפת לי 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא משנה לי, אני את הבגרות בלשון עשיתי
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חבל, או לבן עם עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר, בדרך כלל מעירים אותי 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? לא הייתי עושה קולות 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? כרגע את smoke on the water של deep purple 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לא אוהבת קיטש
אני גם שונאת את הפפיונים האלה! בלעכס
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שומדבר...זה לא יקרה 11. האם יצא לך לשבור קיר? הממ לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ממתי יש בארץ שקיות חומות מנייר? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לאדעת, פעם הביצ'ספר חילק לנו אבל לא עושים עם זה כלום 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? צהוב ? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? קולע רולז
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מוות למי שעושה את זה(?) 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אע אני מניהח שאני.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ומה במקרה שאין?
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? תלוי אם מורחים עליו ריבה או לא.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שהם לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? לאדעת, אני מניחה כי להם יש כלבת (טפו טפו טפו) 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 כה אחד צהוב ואחד ירוק
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? הממ כמעט? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? לא הייתי הולך לאי בודד.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לאדעת 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא הייתי רוצה, כי מגעיל פה. האמת, לא הייתי רוצהל מות...הייתי רוצה עדיין לחיות אבל לאדעת....חחחחחחחחח עזבו מסובך
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "את נורמאלית?!" או משו בסגנון, האמת ששפעם נתקע לי חרוז בנחיר...גם זבוב פעם נכנס לשם 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לא היה לו שם 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כל מה שנהרס, כי התקלקלתי
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לאדעתץ...רעש של דפים? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? את החתצוצרה בואדי הזה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מפתח חיים...או הרטאגרם..או פנתגרם...או סמיילי...לאדעת 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? פעם...עכשיו אנחנו בסדר 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? היא הוא עשוי מפירות/צמחים אקזוטיים 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה עדין או פטל-לימון 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? בימי חול אמא שלי שמתקשרת, בחופשים זה קצת יותר מגוון, זה נע בין השכנים מלמטה לאלטי זאכן לשכן המניאק ממול למשאית זבל למכשיריפ של האלה שמסדרים את הגינה לטלפון מחברות 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? לאדעת...אפורים יפים כאלה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לאדעת... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כה בטח 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא? עניתי על יותר בעברי
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?אני מניחה שאיש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לאדעת זה היה משו לא מוגדר, מן אחת עם וילה ענקית שתכניס לשם את כל החיות בעולם 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לאזוכרת...אולי איזה כעפה.. 54. על מה אתה חושב כרגע? כל מה שקורה.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לעבור אותה כמה שיותר מהר 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפחד... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומרת "איזהחמוד" 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? קומפוט אפרסק חסה ודג מלוח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא.... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? איזה אחד נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו הצרות 62. מה עושה לך את זה? הרבה דברים 63. מה זה היפי? מאיפה לי...לכו תחפשו הגדרה במילון או משו 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אע......לא (?) 65. מה היית בגלגול הקודם? לאדעת.... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לאדעת, חתול...כי זה מרגש כזה..מעניין, כלב...אולי בגלל הנאמנות...נמלה..לאדעת כי סתם בא לי. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לאדעת...לא נדמה לי שיש לי דברים מוזרים 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כה, ככה...ככה אינ מרגישה בכל מקרה. אמרו לי פעם שכל האנשים רעים..שלב האדם טיבעו רע, נדמע לי דיי הגיוני, לגביי לפחות. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר טעים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? הממ..שנה שעברהף שפעת, אני זוכרת שהיו לי כאבי ראש נוראיים והפסדתי בגלל זה מבחן בהיסטוריה
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא סתם פוזר
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא לא חחחחחחח 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, אפחד, אפחד מהם לא אומר לי כלום חחחח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט, תנך אולי..אולי ספרות 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא ארגיש
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוציא אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? חחחחח
מה לי ולפרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בהחלט, אני מבצעת פותוסינטזה אפילו בזמני הלא חופשי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? :| 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא עולה לראשי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המצב רוח המזדיין הזה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לאדעת, אבל שצוחקים איתי בצחוק וזה בכלל לא מצחיק...אפילו בצחוק.

EleVaTioN

New member
המשך../images/Emo129.gif

85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אפחד, אני אומרת, אנרכיייייייה חחח סתם, אבל לא שנדמה לי שמישו באמת יכול לעשות אותו יותר טוב... 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא מניאק זה למה! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? מה נסגר עם השאלות המגעילות האלה? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה, אחרי הקלקול קיבה שלי אני לא מתקרבת לזה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שנתעייף ואז המורים לספורט יוכלו להשתלט על העולם! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי משוכנעת בכל נפשי ורוחי שאני נחש מיילל.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אני אוהב אותך תעשה לי שורשים!" 92. מה חי בעליית הגג? לאדעת, אבל אני לא אתנגד
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי רוצה להנחות
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הממ בעיקרון לכל גרב יש זוג...אבל זה לא אומר שאני לובדת גרביים בזוגות
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לא תאמינו, אבל לוחצת על כפתור! 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להם חםן מידי בקיץ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני אוותר 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אני אוותר 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא בנזונה
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? זאת שאלה טובה שאין לי תשובה עליה. בלע סתם שאלון את התבכיינות עמכם הסליחה.

BillysGirl

New member
הגיע הזמן, תודה../images/Emo99.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יעשה פיפי? בשלב הזה נמאס לי... תודה ולהתראות!!!

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo145.gifאימצתי שתיל

ועכשיו לשאלון 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אה? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכל 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 9 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של סיסטם 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אוי יש לי כאלה בדיוק עכשיו 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים! 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם בא לי אני אלבש 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא oO 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לעוף 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כבר אין וטוב שכך 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? גיורא 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? למה?! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בך 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול עם נצנצים וחיפושיות 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא מחשב בכמה זמן יגיע עם כוח ניוטון ומאלתר דרך שלא תכאב בזמן שהוא נופל 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם אף 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? למה בני אדם יכולים לחלות בכלבת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 וואו... 6 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אותך 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לא יודעת 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה כי ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? למה אני רופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ארץ לעולם לא 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת כובע 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פררררפ ררררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? קראתי ספר? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? השטן... השתן 36. האם אתה חבר בכת השטן? השתן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סיכה 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מי אמר שזה משקה אקזוטי 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אני שונאת מסטיקים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אפור-תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן לצערי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתולה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כדור 54. על מה אתה חושב כרגע? על טל 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לריב איתה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ג'ולי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומרת לו היי 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? פיגוע 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אראה להם את הכתר שלי 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? האמת שהייתי והיו שם רק גברים ערומים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? תלויי אם זה אחרי פן או אחרי... לא פן 62. מה עושה לך את זה? טל P= 63. מה זה היפי? גיורא [!!!] 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לגיורא כי הוא היפי 65. מה היית בגלגול הקודם? כיור מעופף 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כיור מעופף כי זו מסורת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? השאלון הזה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? וואלה אני לא הייתי חולה בשנה האחרונה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי נשר לו השיער 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, ? בקבוק קולב כי הוא לא חיה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אאנוס את טל [סתם אני לא] 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? ליזר 78. על מה תקבל פרס נובל? על היותי כאן 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו[ת] 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? נו 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא מתחלק יא דפוק 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם מזוהמים מגלגלים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? ככה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אין לי מושג 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? איזה כוסית 92. מה חי בעליית הגג? רוח הרפאים שלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? יוגיהו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 4 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי זה כיף 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי בא לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי היה לי משעמם. =]

עונה...

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור לחללית שלו ויטוס... 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אממ...אין לי מועדפת
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אוי נו באמת, זאת שאלה קשה!!! אממ...יש איזה שוקולד עם שמפניה בפנים *סוג מסויים* שהוא השוקולד הכי טעים שיש...:) 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אממ...מקסימום 12...בדרך כלל 10... 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? לא הייתי עושה קולות...בכלל! 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון!! 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אממ...לא יודעת...נחמד? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שומדבר! אני מרשמלו, אני כל הזמן עם ורוד!!!!! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא...אבל שמשה של אוטו כן
...באמת! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אממ...טלפטיה! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? תראו לי סופרמרקט אחד בארץ שבאמת יש בו שקיות נייר!! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק *כי זה לגמרי אירי
* 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו! *איזה מקורית אני!!* 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי מיצי מיצי מיצי מיצי!! מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אדם? 21. באיזה צבע הגלימה שלך (במקרה שיש לך גלימה)? אין לי גלימה! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אין לי מורה לפיזיקה... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין כזה משחק? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזאת מחלה
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אממ...לא... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אדם
!!! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את אדם
... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אירלנד...כי...זה אירלנד!! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? למה שתהיה לי גולה באף? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לווין-לנד? *אני לא במצברוח יצירתי היום, מה אתם רוצים?!*.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממ...לא יודעת...הרבההההההההה דברים... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא עושה קולות כי לא מלטפים אותו
... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אממ..PS, I love you של ססיליה אהרן... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא...ואני אחזור על משהו: סיינטולוגיה ז-ה ל-א כ-ת-!-!-!-!-!-!!!!!!!!!!! 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא!! hell NO!! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את אדם*
*, אבל רק אם יודעים לצייר.. 38. האם אתה אלוהים? בטח!! *NOT* 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא רק אחד!! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? דיי עם כל המסטיקים, אתם לא מבינים שאסור לי?!!?!?! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא... 44. האם ננשכת ע"י עז? לא... 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא שלי...ומוזיקה... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? למה באמת אין לי שמיים משלי?? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני מתה כבר?? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1... 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח..קטן עליי...
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אח שלי נחשב? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אממ..כל מיני דברים.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הבלון המטומטם שהתפוצץ היום בכיתה... 54. על מה אתה חושב כרגע? שזה השאלון הכי מטומטם *אבל מקורי* שעניתי עליו אי פעם!! *וגם: איזה קול שקסי יש לאדם
* 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? ללכת למקום אחר? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אני מעדיפה לא לציין *יש אנשים שיודעים מי זה..*אהמ...אהמ...* 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו מאוד מאוד דוחה! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? ניקי ביירן!! על בטוח ניקי! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? תלוי מתי... 62. מה עושה לך את זה? אדם
... 63. מה זה היפי? אממ...היפי זה היפי...כן...היפי... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לאדם...כי הוא...אדם
!! 65. מה היית בגלגול הקודם? אמא שלי טוענת שעל בטוח הייתי נסיכה פרסית או משו ואחותי אומרת שהייתי הילטונית...*הרמת גבה* 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אממ...לא יודעת... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הכי מוזר? צעיף נוצות... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אממ...תלוי מתי
69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? לא יודעת...לא אוהבת לאכול... 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אמממ..לפניי כמה שבועות...שפעת...חום..דלקת גרון...סחרחורות...מה לא? והכל בא ביחד
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן...ג'יימס...*הכלב שלנו* 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קוקה קולה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? זה קשה!!! יש כ"כ הרבה!! ערבית? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אהרוג מישו? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? למה שיצמח לי? 78. על מה תקבל פרס נובל? על אהבה לאדם
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה זה?! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אני לא יודעת שמות... 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר של אחותי... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? שומדבר... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? יש כ"כ הרבה שלא עולה לי בראש! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? וואי יש לי רשימה שלמה...אולי "??? עושה יותר..." כאלו דברים זה ממש מעצבן... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? למה באמת? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי לא אוכלים חיות!! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אני לא אוכלת סנדוויצ'ים. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך...זה סתם מעצבן! ההמשך בתגובה הבאה... XXX רונה.

הנה ההמשך!!

90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יהיו לו כ"כ הרבה דברים להגיד לעץ... 92. מה חי בעליית הגג? שאלה יותר טובה: מה מת בעליית גג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משו של מוזיקה... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור! 96. למה מגלחים כבשים? למה באמת?? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא יודעתתתתתת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? לא יודעת, למה הוא לא חזר מהפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? לא ברור...תופעה מוזרה באמת! XXX רונה!!

riotgirl28

New member
אני אני אני

כדי שיהיה לנו כיף שאלון 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתמקם בביצפר שלי...וולקום ערן 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?שתוק 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? ארנב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 3? 5. באיזה צבע הפוני שלך? כחול 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאוווווווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? amrican idiot 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הן כל כך מקסימות 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים שתוקעים מאחורה 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? היא תהיה יפה?? 11. האם יצא לך לשבור קיר? הלוואי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אוכללל 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כרטיס הנחות?יענו הקלות במבחנים?ברור! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כרטיס מועדון ישששש? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? יוני 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אוכל 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שימותו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במיסס רון מורתי לאנגלית 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אבטיח 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם עסוקים בלשחק באולינג 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי בא להם 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?5 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?כה...הייתי שם 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את המחשב..שאני אוכל להיות בפורום ותבואו לחלצני 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים בחנות היקרה *הזלת ריר * 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? זה היה ביתי עם גינה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שלום כפרע 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? משהלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אוכל 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? היום בשיעור אנגלית בוק ריפורט על נשים קטנות.....נשמע רע 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת ג"ש באתר גותים 36. האם אתה חבר בכת השטן? תשאלו את בני הכיתה שלי 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? נשיקההה 38. האם אתה אלוהים? בטח 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? אכן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תלוי תוקעי בפנים בריזר? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? זוום 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? בטח 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כה ....זה היה עגום 44. האם ננשכת ע"י עז? בטח חלום חיי 45. מה מעיר אותך בבוקר? אנני 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? צבע עץ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אוכל 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? יאס!!! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח אני גדולה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? שקע ותקע 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אוכל 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? תפוח...ערס זרק עליי אתמול 54. על מה אתה חושב כרגע? עלייך ...כוסע 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לחקות אותה..זה כיפי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? בחממה....=] 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? דורסת אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אוכל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? החליפו אותי בלידה עם נסיכה אפריקאית...אבא אמר 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כוסון 62. מה עושה לך את זה? אוכל 63. מה זה היפי? מילת ציניות 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לשחר היא שווה 65. מה היית בגלגול הקודם? מווווווווווו 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מוווווווווו 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן..כי זה כיף 69. האם אתה בעד אונס דובים? כה בטח!! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ממתקייייייייים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני חודש...שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרחת 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? בטח...פוזי...כדי לגנוב לי דברים 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, דובון אפכת לי כי הוא מעפן 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? טימטומתיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אוכל? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני בת למען השם 78. על מה תקבל פרס נובל? אוכל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? חס וחסה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אוכל 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אוכל 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אוכל ייתר? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא תתפוס אותי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא סנובית 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם מעבירים מחלות 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? משה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שיהיה סיבה להתאבד 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אוכל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שלום אחי 92. מה חי בעליית הגג? אוכל 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? he's a lady 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? שלום 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצתת 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיו שקסיים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאלה בואו נרקוד 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אפשר ערסית<???יופי...באמא שךךךךךךך 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??להתאבד 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? אני מוגבלת

yardenbm

New member
או מי גוווו פחחח

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל קקי 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות או חלב אוורירי 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 25 זה השיא 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי אחד 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? של זבוב 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? הקלטתי את בלודי ולנטיין 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סבבה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? מתלבשות על הרגל בלי כלום 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא יהיה כזה קשה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לישון המוןןןן 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק יא גס כי בחיי לא הייתי בספור עם שקיות לא פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא אבל אמור להיות לי פשוט לא הצטלמתי 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? פחח הינס 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? באסה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי אבל אם היה לי ירוק 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? היא נקבה אני מבקשת מנחשת הריח המסריח שיוצא לה מהפה היה מבריח אתהאדמה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לא יודעת שאלו אותם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מאיפה אתם יודעים שהם לא יכולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?7 יש לי אוסף 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? שמיכה אם יהיה קר 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בלונדון כי יורד שם שלג וכולם שם בלונדינים שקסים 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא יודע לא קרה לי 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ארץ לעולם לא 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אני ביקורטית 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? קולות של שטיח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? תרנגול כפרות לבצפר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? שש אסור לומד 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? ריבוע 38. האם אתה אלוהים? אולי 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ממתי תה הוא משקה אקזוטי 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה הכיע חריף 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אממ לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? הפלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחורים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? בלעט 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כןןן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עורכת דין 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? נפל בכוונה המטריה של חברתי 54. על מה אתה חושב כרגע? על הבלוטה שגדלה לי על הראש בגלל המיטריה שעפה לי לראש 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ע? לשיר איתה בריטני סורי הייתי חייבת 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי אני יודעת זזה עצוב אבל יש סיפור מאחורי זה שהוא גם עצוב 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? כלום דג זה איכס 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? לא יודעת 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פרסית (זה כינוי למישי) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אוי רעע 62. מה עושה לך את זה? ג'ס 63. מה זה היפי? מתחנגל 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לעצמי 65. מה היית בגלגול הקודם? עז 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? עץ 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תלק 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא אבל אמרו לי שאני מוזרה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא יודעת מה זה? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? רוסט ביפ ותפוחי אדמה בתנור 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? עכשיו מצוננת קשה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זקן כל השיער נשר לו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא כידוע לי אבל אני הייתי סטוקרית והוא ידע על זה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, : בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? הדבר הכי נורא שאפשר לעשות אם כבר להכנס לכלא אז ללכת על כל הקופה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוי נשמע רע 78. על מה תקבל פרס נובל? על החוכמה שלי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אממ הירוק הוא הבן היחיד שלא הומו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המיטה שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אוי הרבה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? דיברתי עם האחרית שלי במחוייבות 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מחר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן 1וחצי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה מלא ליכלוך 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מקקים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא דעת 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 1000 שקל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי 92. מה חי בעליית הגג? מקקים ועכברים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אף אחת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 10 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? כי ככה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיו כאילו הלוווו שים את זה בקלמר (זה לקוח מילדה שראסמי אמרה את זה לא לי אבל אמרה) 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? מאיפה לי 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? ככה

BillysGirl

New member
אוך... נו טוב....

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? פיפי 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לסיכום 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מדי! 6. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בעעעעעעע 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? כל יום משנה... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? איכס 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כלום!!! 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן.... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לשגע אנשי עד שיבכו *בדוק* 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? חום-נייר??? בישראל??? 14. יש לך כרטיס תלמיד? בב"ס שלנו???? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לסופר 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שחור 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? Feta Kuh בדיחה פרטית.... 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? צייייייייייייייפי ציפי ציפי הזונה! *מורה ללשון* 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? תגובה: דריסת שד/זין של הדורס! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בילי מרטין 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). זה לא ה"פ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה לא ברמה שלהם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי לי לא עומד הזין 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 5 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אמא & סבתא פסיכיאטריות!!! 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מצילה ת'כלבים האלה... *רציני* 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לצערי, כי ישראל היא ארץ לא בטוחה אבל ישראל כי אני רגילה אבל גם אוקרקאינה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תפסיקי להסניף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "הוגוורטס" ה"פ אני מטורפת על זה מכורה אמיתית!!! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לשנות? הרבה!!! אבל לא ת'עובדה שאני ב"א סגור!!! זאת אני אל תנסו לשנות אותי *זה נובע מויכוח של אתמול!!!* 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? טשש 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ה"פ *בפעם האלף* 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת שונאי ב"ס... חחח... כת סגידה לבילי מרטין! 36. האם אתה חבר בכת השטן? כן
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? וודקה 38. האם אתה אלוהים? תודה לה' שלא! 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? יאפ! זה כיף!!! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אני לא בב"ס נא לא להזיק לי בשאלות שדורשות חשיבה, דוה ולהתראות! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בטעם תות *בילי
* 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חחחחחחחחחח..... כןןןןן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? המורה שלי פגדופיל הוא מסתכל לבנות על הציצי!!! 44. האם ננשכת ע"י עז? חחח 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור עם עננים אפורים וירח מלא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יייייייייייייייששששששש! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? להגדיל לענק! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? פעם ראשונה ניסיתי אבל לא הצלחתי כי נמאס אני מנסה שוב... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אנשים... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? הכל... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? גיטרה 54. על מה אתה חושב כרגע? על דברים שעירים וצעירים 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לתת לה מכה! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מרינה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אני יעשה סיבוב 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משקה אקסוטי! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אתקע נוד 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? יגאל, הפדופיל שמסתקל לבנות על הציצי!!! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מלחמת העולם הראשונה 62. מה עושה לך את זה? בילי מרטין
63. מה זה היפי? מה שהייתי בפורים
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למי? ביייייייייייייילייייי!!! כאליו ברור!!!!
65. מה היית בגלגול הקודם? חברה בכת השטן 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? רוקרית-פאנקית עוד יותר !!!! כי אני מתה על זה!!!!! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? נעל על עקב של סיכה.... אבל אני לא לובשת את זה כי זאת לא אני פשוט... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן, אני אלימה
69. האם אתה בעד אונס דובים? אונס זה קקה! אפילו לדובים! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? תות
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא הייתי חולה הברזתי מב"ס 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא הלך להסתפר אצל לוליק...חחחח... 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? אהההההה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, : קוקה קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ערבית, תנך, ספרות, מורשת, לא"י, הסטוריה בקיצור הכל!!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב אופנוע!
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני אצבע אותו בשחור!!! 78. על מה תקבל פרס נובל? על הנחישות שלי! *מתלהבת...* 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? תודה לה' (בילי) שלא! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? בו!!! הוא פשוט גורם לי לצמרמורת~~ 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אל תשאלו 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הכל!!! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "את כמו ג'ניה" "גאאאאאד טובבבבבב איייכס" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? הפאנקיסטים!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי... 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא צרפתי *מה קשור לעזזל???* 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? זייתים
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה מרזה מאד!!!! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? בילי מרטין! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 92. מה חי בעליית הגג? שדים ורוחות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? H L O מי שראה יבין 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מ-5 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מבקשת מאמא שלי ללחוץ 96. למה מגלחים כבשים? אני יודעת, אבל אין כוח להסביר! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לגמור עם זה מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "Xני כXילו שיוXו כזה, מזה מXXXXXXXמגניבה כזה!" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי הוא הלך לקנות סמים! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני גם פסיכית שמשועממת!!!! קבלו תמונה מתאימה לשאלה האחרונה!

למעלה