ועכשיו שאלה רצינית

Ricca

New member
ועכשיו שאלה רצינית

זה רק אצלי או שאצל כולכם? למה תמיד מופיעות בפורום פרסומות למנתחים פלסטיים ולמסיבות חילופי זוגות? האם זאת באשמת קפת? האם זה בחסותה של נחמה בסבוסה- והיא בעצם מנסה לעשות עלינו קופה? האם הפרסום עובד ומישהו ניסה? האם יש אמת בפרסום ובנות נכנסות חינם למסיבות? האם הן נותחו לפני כן או הגיעו במראה טבעי? אם הן נותחו אפשר בבקשה לפרסתם תמונות של לפני ואחרי? או בעצם.. עזבו את הלפני.. עזבו גם את הבנות, בואו נתמקד בבנים- רק לצרף מספר טלפון בבית ובעבודה. תודה מראש על ההתיחסות.

לריסה, שוב לא קראת את החומר הנדרש

ולעניין הפרסומות, אין לנו מושג על מה את מדברת. את יכולה לשאול את בחבח, אולי הוא ידע, ברגע שיחזור מהרפתקאת בועת ההליום שלו. לדעתי, לריסה, זיהו בך פוטנציאל מאני מופלא לבזבוז זמן וכסף ופוטנציאל דיפרסיבי לא פחות חיוני לפיצוי אישי. אני, בכל מקרה, לא עושה קופות. הקופות עושות את עצמן מאפריקה הרחוקה. בדיוק כמו שאת עשית את עצמך מרוסיה באהבה. 350 שקל בבקשה.

קפת

New member
לריסה'לה

את מאוד מדאיגה אותי. בואי, מאמי, שבי על ברכיי. אל תדאגי, אנחנו לא נעשה את זה (כל הפורום הזה, חראות-חרות, הפכו אותי לאובססיבית ולמכורה למין. שיחנקו אמן). תראי, לריסה. זה לא שמופיעות פה פירסומות סקסיסטיות, מחפיצות נשים, בוטות, גסות ואגרסיביות - זו את שמדמיינת את זה. ולכן התפוז שלך משדר לך מסיבות חשק פרועות והגדלות שדיים. אני, למשל, מדמיינת פרחי צבעוני בשלל צבעים, פרות רועות באחו, ומיליוני הולנדים שלווים רוכבים על אופניים. וגם חתולים שממליטים (בהשראת בוגו הכפרות. המליט לה חתול בחצר, אל תשאלו, שמחה רבה. החתול גם מניק, כי הוא מתנגד למתן פורמולות לגורים, בגלל החשש שהפורומולות נוסו על בני אדם ובגלל פרשת רמדיה. אמרתי שלא תשאלו, או לא אמרתי?). את מבינה, זה פיתוח יחודי לתפוז, שמרגע שאת נכנסת למערכת, הוא מתחבר למערכת המזולימבית שלך, ובעזרת סורק סונארי קורא את חוויותיך, הרהוריך ורחשייך שמתבטאים בפולסים חשמליים שמפעילים פתיחה וסגירה של קולטני נוירוטרנסמיטורים. קצב פתיחת הקולטנים מעיד באופן מסויים על התכנים של תחושותיך. ואז הם משדרים לך פרסומות בהתאם. הבנת? למזלך, במקרה, אני פותח קורס חדש: איך לעצב מחדש את המערכת המזולימבית שלך, ללא התערבות פולשנית וללא שימוש בתרופות וחומרים פסיכואקטיביים. אני עושה הנחה לעשרת המצטרפים הראשונים. כל הטרנסג'נדרים של הפורום - נינטייב, אודיסיאוסה, בוגו כפרות (כן, גם היא), ונחמה (היא לא, אבל לא היתה לה ברירה. הכרחתי את כל הפרסונל להשתתף. גם את ניקו. בגלל זה מלוכלך פה נורא, אילה) - כבר הצטרפו. אז למה את מחכה? יהיה אחלה.

א י ל ה

New member
אפשר במקרה

קורס שיהיה אותו דבר בדיוק, רק עם שימוש בתרופות וחומרים פסיכואקטיביים? ומה זה אומר שאצלי פה בצד יש פרסומות על פרות מדושנות עונג, שרועות באחו ומעלות גירה בשלווה סטואית תוך שיחה על נושאים שברומו של עולם, כשברקע יש פוסטרים אדומים של סטייקים עסיסיים הנוטפים מכל עבר?

קפת

New member
באמת, נינט! פלאפל?

אנחנו עוסקים פה בבחורה שטופת זימה (הסטייקים הנופלים, סמבול ידוע לפריצות הרסנית) וזה מה שאת מציעה לה? פלאפל? זה כמו להציע אקמול לפדופיל. נו באמת. אילה, את צריכה לשתות הרבה מים, ולצלצל אלי כל 23 שניות. ושום פסיכואקטיביים בשבילך. עם מה שרץ לך בדם, אפשר לעשות מכה שלמה (ע"ע גונן שגב).

קפת

New member
זה נורא מתנשא ושובניסטי

לקרוא לה ילדה. אני במקומה לא היית שותקת.

א י ל ה

New member
אוקיי

רצתי. קניתי. עכשיו גם לאכול? אבל קניתי עם טחינה ואני לא אוהבת טחינה. ומי זו הילדה ואולי היא רוצה את הפלאפל הזה עם הטחינה, כי בינתיים נהייה חור בפיתה והטחינה הזאת נוזלת לי, וכאמור, אני לא אוהבת טחינה, אז האפשרות ללקק את זה מהאצבעות היא לא אפשרות שבאה בחשבון שלי, ואני יושבת פה מול המסך, עם פיתה עם פלאפל וטחינה נוזלת, ומקלידה הודעות מצוקה אמיתיות ובינתיים הטחינה נוזלת עליי וגם על כל הניירות - ויש ניירות - שמפוזרים פה בסדר מופתי על השולחן, שאחר כך אני לא אצליח לראות מה כתוב בהם, בגלל שתהיה עליהם טחינה יבשה כזאת עם נקודות ירוקות שפעם כנראה היו פטרוזיליה. אז איפה הילדה הזאת כבר והאם מדובר בהילדה החברה של גרטכן?

עוד הוכחה

עד כמה נשים שנמסות להשמע שנונות יכולות לשעמם את הקורא הלא זהיר למוות. שנינות,בנות, זה כמו ריקוד סטפס, אם ניכר שאתן מתאמצות, כנראה אין לכן את זה. אני מציע שתמשיכו את אחד הפתילים שעוסק בי, כי הפורום די משעמם לאחרונה. בעצם, יש לי רעיון הרבה יותר טוב - תפתחו פתיל חדש שעוסק בי. ואם ממש אין לכן מה להגיד, תהמהמו. ס אמק, למה לא אמרו לי כמה קשה לנהל הרמון?

קפת

New member
וחמור כי ינער, מי לא ירא?

נמסתי להישמע שנונה. שיט.

אני רוצה להבין קפת,

איך אחת כמוך, שטוענת בעיקשות ובהתמדה שאפשר לעצב מחדש את המערכת המזולימבית, לגדל ציצים על תחת של חמור, להיות אישה טוסטסטרונית או גבר אסטרוגני, להיוולד גבר-גבר ולמות כוסית, איך את, דווקא את, עושה כזה עניין מאיזה חתול מסכן שהמליט בחצר. ביג דיל.

בוגומותק

היא לא מאלו שעושים מזה כזה עניין. היא דווקא מאלו שמטביעים אותם. באסלה.

יופי אודיסה, באמת.

מה לעשות שאני לא מבדילה בין דגים מתים לחתולים חיים רק על פי השם. מה זה משנה, ממילא כל האסלות זורמות אל הים.

Ricca

New member
קפת כפרות..

את אומרת שזו רק אני אה.. אולי זה רמז? הקטע שאמא תמיד תמיד אמרה לי שאני יפה. ושאין לי בכלל מערכת מזולימבית, כי מורידים את זה אצל העדה שלנו בגיל 8 ימים. אבל מילא.. שיהיה. סתם שתדעו, שבמקום העבודה שלי נפוצה מגיפה של הגדלות חזה ניתוחי אף ושאיבות שומן. מאז הפכתי להיות מודעת לנושא. אני מחכה למכה הגדולה כדי לעשות הזרקת שומן והשתלת שיער. בשחי.

עוד פעם דופקים את השחורים?

למה אין לי את הפרסומות? לא מסיבות של חילופי זוגות, ולא פרסומות של נתוחים פלאסטיים. פרסומת לחילופי זוגות, אני מבין למה אין לי. כי את אשתי החלפתי בלי החזרות. כל יום אני מקבל טלפון, בזה אשר זכה בה, מברך אותי. מבשלת לו כמו זונה במיטה. (סתםםםםםםםםםםם).אממה מה? מה כן יש לי? פרסומות תרבותיות ואנטיקות. אני מחליף רק בזוגות. תמורת שני כובעים בעלי שלוש פינות, אני נותן שני זוגות גרביים משופצים. אני מחליף שני חברי כנסת מסוימים, תמורת שני בלאטות עשויות מבטאטות. לגבי נתוחים פלאסטיים - אף תמורת אוזן. שד תמורת טבור. והיפוכם של הדברים.

למעלה