ועכשיו ... סיכום משלי

taltallim

New member
ועכשיו ... סיכום משלי

ראשית, את - איפה נעלמת, לאן דהרת ועם מי??? פרטים ומייד!!!! שנית, השקיפות כה שקופה... אז למה צריך לחזור עם זהות ``בדויה``???? אז... שבור-יולוס-מבולבל, אכן מבולבל מאד אתה... טוב, זה מה שקורה למי שמנסה לאכול מיותר מדי עוגות בו-זמנית... אבל - ברוך שובך!!!! שלישית, חני - איחולי החלמה מהירה... רביעית, יערית פעם לימדו אותי שכל המטיל רפש (אפרורפו חרא...) בחברו קצת גם נדבק בו... אז אולי אפשר להרגע כאן בפורום מכובד זה מההעלבות והפגיעות האישיות???!!! וחוץ מזה... ערב טוב לכולכם נעים ורגוע עם קורטוב... אהבה תלתלים (שמחזירה את כולנו למקורות.... קבלה ללא תנאי)

ה-שונית

New member
איפה הייתי ומה עשיתי....

בטח כולם נכנסו בסקרנות להודעה הזאת... חה! אבל, מן הסתם, אני לא אחשוף פרטים אלה קבל עם ועולם... מה אגיד לך??? היה טוב וטוב שהיה... ואם את רוצה לשמוע את האמת כולה... את יודעת איך להשיג אותי שונית

KONFUZ

New member
ערב טוב לשונית..

שכבר הכרתי בבוקר. וערב טוב גם לגברת עם השם הפסטורלי והיפה תלתלים. ...שכפי הנראה הדביקה לי..בטעות את שמות הכנוי של הבחור שאין לי שמץ קלוש של מושג מי הוא בכלל. ככה מקבלים כאן חדשים? קונפוז..(שתודה לאל בדק במראה וגילה שהוא עדיין קונפוז...)

avitalp

New member
בדרך כלל לא....

מקבלים כך חדשים פה.... אבל מה, בזמן האחרון הפורום שלנו עבר איזה אירוע מוחי.... נתאושש מהר, אני מקווה... ובבל מקרה - ערב טוב, קונפוז :) וכולם/ן אביטל.

KONFUZ

New member
היי אביטל מהבוקר.. :)

ראיתי בדפדוף כרונולוגי לאחור את הנעשה בפורום! נחמד כאן מאוד! אם זאת..קצת מעליב שמדביקים לך השתיכויות ודמויות. זה ממש לא לעניין!! מישל ג`ק ברנו המשורר הסלובקי הנודע כתב ``החיפזון הוא רוצח`` מעט מתינות לא תזיק כאן. בכל אופן ראשי וליבי פתוחים וחמים גם לאלה שחרצו את דיני מוקדם. ובלי להכיר אותי בכלל. ערב נפלא לכולם קונפוז~

avitalp

New member
הן כנראה מתגעגעות אליו קצת...

וקיוו שהנה, הוא חזר, במלוא שבירותו..... :) (לא לכעוס עלי, בנות.... גם לי הוא חסר... אבל לא עד כדי כך) שמור על הראש הפתוח והלב (לא פחות חשוב...). רוב הזמן כיף כאן. ברוך הבא, כבר אמרתי???? ;-) ערב נפלא!! אביטל.

taltallim

New member
אביטל...

בתור משוררת הפורום... מה דעתך על כך שקונפוז מתחרז גם תפוז אהה וגם... חפוז!!!! מה שמתקשר גם לארועים מוחיים אלו ואחרים אולי... תלתלים (שמישהו יצביע על הצפון... ומהר!!!!)

avitalp

New member
חרוזים נפלאים, תלתלית.....

בתור משוררת הפורום - אני ממש מתרשמת..... אביטל (שמגלה אצלך כישרון פורץ :).....רגע, מחפשת ת`מצפן שלי...)

taltallim

New member
כן....

פתאום מרגישה איך המשוררת שבי ``פורצת``.... :))) תלתלים (שכנראה בילתה בחברת יותר מדי לא-שפויים... לאחרונה)

ומי מינה אותך למשוררת הפורום?

יצירה כיצירתי השגיבה ``השממית`` זכית לכתוב? נכון שלא הוצאת תחת ידך פיוט כה אלוהי? זה בסדר לא צריך לבכות, גם יומך יגיע. בינתיים אני נחה לי על זרי-הדפנה. אוריאנה

taltallim

New member
ובנוגע לצורות הנדסיות אז...

באנגלית שתי מילים מתיחסות למושג הקינאה: envy שמתייחס לקינאה בין שני אנשים כאשר האחד מקנא על כך שלאחר יש משהו שלו אין ו - jealousy שמתייחס לקינאה בשלושה כאשר האחד מרגיש שהאהבה שמגיעה לו ניתנת למישהו אחר. תלתלים (שמשקיעה בהשכלת הפורום...)

taltallim

New member
לעיתים רחוקות...

אבל ממש רחוקות - אני טועה!!!! (מעניין שגוגי עדיין לא השמיע את דעתו הנחרצת על הברנש...) אולם אין טעם רב בהתנצחות ווירטואלית על יישויות ווירטואליות כך שנניח לכך... לעת עתה. וערב טוב גם לך... (מניחה שאין צורך להצביע על טעיות האיות באנגלית...) תלתלים (שמתקשה להאמין שהיום הזה סוף סוף הגיע לסיומו...)

KONFUZ

New member
``ברנש``

את לא מגזימה קצת גברתי? מדוע ההשתלחויות ? עשיתי לך משהו? אני מפריע לך כאן? מדוע התוקפנות הבלתי מובנת? את פשוט מוציאה (לי כחדש כאן)את החשק להיות כאן! מהן המטרות בהתנהגות הברוטאלית הזאת? קונפוז~

taltallim

New member
ה- גברתי....

בהחלט במקום... ברנש - זו מילה נרדפת לאדם האם אינך כזה??? ומדוע כבודו מרגיש נרדף??? (אולי קשור לכובעו של הגנב???) ובאמת שאין בי כל ברוטאליות, פוגענות, או תוקפנות... (לפחות לא כרגע) ולגבי החשק.... אתה נראה לי די איך לומר... חושק. חחחחח תלתלים (שדווקא מסבירה פנים לדיירים חדשים!!!!)

KONFUZ

New member
או קיי

תארי לך שהית מגיע למקום חדש..והקבלת פנים לך.. היתה משהו בסגנון...רחל ..קלאופטרה..לא צריך להתחזות! מחייך אליך :) כי שונא לריב!!!! ואגב אם כבר הזכרת את גוגי. הוא היחיד שאני מכיר כאן, וזאת מימים מוטרפים בעבר בפורומים של ``רדיו ללא הפסקה`` 103 אף אם ועוד חיוך לך :cool: קונפוז~

taltallim

New member
ברנש חייכני....

קליאופטרה??? דווקא חשבתי פוקהונטס ואולי טייגר לילי טוב... אבל לא נעסוק בקטנות!!!! ובקשר לגוגי ולרדיו... נראה לי שמשהו דווקא די בהפסקה - עכשיו!!! תלתלים (שדווקא מחבבת מריבות פה ושם...)

חדת עין

New member
אסביר לך לאט אולי תבין מהר

נגמר עליך, הסגרת את עצמך אף אחד, אבל אף אחד לא יושב לקרוא את כל דפי ההסטוריה של הפורום בטח לא חדשים ובטח לא בפורום שוקק חיים שכזה שכל דקה יש בו המון דברים חדשים ומעניינים לקרוא רק ``ותיק`` פה יתרץ את התמצאותו בשטח כחיית פורום ותיקה של וואלה או IOL שהרי על ראש הגנב... החדשים באמת כותבים פה ושם הודעה ולאט לאט משתלבים ולא צועקים ``היי אני חדש`` ומנסים להתחבב על כולם בכזאת מהירות ובטח שבטח לא כותבים מייד בשפת המקום המוכרת רק לכותבים פה (כן כן הסוגריים) ואם זה לא הספיק לך בכדי להפיל את עצמך אתה עוד מנסה להחכם ופולט מידע שרק מי שמעורה מאחורי הקלעים יודע (לפחות לא היית מזכיר שמות וכותב נוסחאות) הה, כן , אהבתי ``לא מקבלים פה חדשים יפה``...ניגון על רגשות, סחטנה עליך העולם הוירטואלי עמוס בפורומים למה להתביית פה ? שוב ניתן כחומר לשרות הציבור שלא ביקש את השירות ;-) לא אני לא חדשה ולא ותיקה סתם עוברת אורח שנהנית מהרגישות של יערית מהשנינות של שונית מהחוכמה של תלתלים ומהכנות המדהימה של אוריאנה ואם שכחתי מישהו זה בגלל שאני חדשה סתם סתם :) אל תכעס שרבוז קבל שתי נקודות על המאמץ

taltallim

New member
חדה...

קבלי גם כן שתי נקודות... על ההשקעה על המאמץ ועל רוח ההתנדבות. אההה כן, וגם על ההתחנפות... תלתלים (שהתחנפויות פשוט עושות לה את זה...)

חדת עין

New member
יש לי חולשה לאמת !

שונאת שקרנים ואם אמת אחת שלי לעיתים היא התחנפות או לקקנות, מנסה לעשות סיבובים על הלשון בכדי שיהיה יותר נעים ;-) ודרך אגב תלתלים, בקשה קטנה, כשאת מאמתת את הזהות (חפשי דרך מקורית לעשות זאת ..) בוחן פתע על כל החומר הנלמד....כולל תעודת זהות בהצלחה פורמוזה

למעלה