ועכשיו משהו נחמד

ניקולי

New member
ועכשיו משהו נחמד

בעוד כשבוע ויום יהודה ואני כמובן חוגגים יום נישואים שנה חשבתי וחשבתי מה אתן לו
ולבסוף החלטתי...כתבתי לו שיר נחמד ובסיום השיר ההפתעה שימו
יהודה היקר שלי שנינו הגענו ממקומות שונים שנינו עברנו דברים דומים בעיות ומכשולים עמדו בדרכינו עד שמצאנו את נחילתנו אומרים הזמן זוחל לאט אך לנו עבר בבת אחת ולסיכום השנה שחלפה שהיתה כ"כ נפלאה עברה ברוגע ושלווה עם המון המון אהבה שישאר כך לעולמים ואל תשתנה לי בחיים חשבתי מה אביא מתנה לכבוד השנה החדשה וברור שהחלטתי ברורה מהיום אתה מתחיל שעורי נהיגה שיהיה לך בהצלחה !!
מאחר וליהודה אין עדין רשיון נהיגה החלטתי שזאת
יפה!! מה אתם אומרים???

GALI02

New member
איזה כיף לכם שראש השנה יוצא

ביום נישואין שלכם. יש בזה המון סמליות. ואני חושבת שזאת אחלה מתנה. ושיהיה ליהודה בהצלחה
וכמובן מזל טוב אבל בעצם יש עוד שבוע לאיחולים(תתאזרי בסבלנות
)

ניקולי

New member
גילוש

נשמתי זה לא יוצא בראש השנה כי ראש השנה יוצא השנה ב 6.9.2002 את אולי מתכוונת שזה מתחיל בתחילת שנת הלימודים 1.9.2002 זה אולי כן אבל לא ראש השנה.....
.. בכל מקרה כנראה שליום נישואינו באמת יש סמליות מיוחדת.. הקטע הוא שאני באמת לא מרגישה שעברה שנה אני מרגישה שרק אתמול הכרתי אותו ובכל פעם כשהוא מגיע הביתה אני מתרגשת מאודדדדדדדדד.. כאילו זאת הפעם הראשונה שאני רואה אותו..
... בכל מקרה גילי.. כן אני אחכה לשבוע הבא את צודקת.. זהו יותר בלי נדר אני לא אדבר על זה רק עד שבוע הבא
אוהבתתתתתתתתתת ניקול*

GALI02

New member
עדיין זה קרוב מאוד.../images/Emo8.gif

ראש השנה יוצא בדיוק יום אחרי המבחן שלי- מבחן סיום קורס.וואללה המבחן ב 5.9 אמא´לה זה מתקרב.....בעעעע........ שיהיה לך סופ"ש מקסים.

../images/Emo59.gif של מתנה

והשירים שלך שזה להתעלף כל פעם מחדש ברור שאת
מדהים ...... וכמה טוב ליהודה שהוא זכה ככה אוהבת המון נשיקות ליהודה ולילדים אוהבת המון

ניקולי

New member
ג´סוש ../images/Emo140.gif

תודה נשמתי..תודה על המחמאות היפות שלך.. את יודעת ת´געגעתי מאוד , אם שמת
לא הייתי כאן שבוע בערך.. ובטח את יודעת גם למה..אבל עכשיו אני שוב כאן.. אני מרגישה כאילו עשיתי מילואים וחזרתי לכאן.. דרך אגב אני כל הזמן מפחדת שיהודה לא יראה את ההודעה הזאת כי באמת הוא לא יודע כלום ממה שאני מתכננת לו.. אסור שידע.. הקטע הוא שקבעתי עם המורה לנהיגה ליד בית הספר של הילדים שלי בשעה 09.00 ביו שישי הבא 30.09.2002 אמרתי ליהודה שאני רוצה שיבוא איתי לית הספר של הילדים כי יש מפגש בין הילדים למורים..והוא הסכים לבוא (אני מקווה שעד שבוע הבא הוא לא יתחרט)..ועם המורה קבעתי שם באותה שעה וכשנגיע לשם אני אביא לו את השיר הזה הוא יקרא ויבין לבד כי המטרה כבר יחכה לו שם!! איזה גדולה אני אה???????????

למעלה