ועכשיו מה???

ועכשיו מה???

הנהלת מד"א הגיעה היום להסדר כספי עם משרדי הממשלה, שיאפשר את המשך תפקודו השוטף של הארגון לשנת 2003. הסיכום יובא לאישור חברי הוועד הפועל של מד"א בישיבתם הקרובה. מארגון העובדים של מד"א נמסר כי ההסכם אינו מקובל עליהם, וכי העיצומים ימשכו. בארגון הודיעו כי היום מהשעה 14:00 יושבתו כל שירותי הטיפול הנמרץ ברחבי הארץ מקור- YNET

המשך מוואלה...

הושג הסדר להמשך פעילות מד"א יום רביעי, 25 בדצמבר 2002, 12:06 מאת: מוטי גל, מערכת וואלה! הושג הסדר להמשך פעילותו של מגן דוד אדום לשנת 2003. בישיבה שהתקיימה הבוקר בלשכת מנכ"ל ראש הממשלה, אביגדור יצחקי, בירושלים, בהשתתפות הנהלת משרד הבריאות, משרד האוצר ומד"א, נמצאו ההסדרים הכספיים שיאפשרו את המשך תפקודו השוטף של הארגון בשנת 2003. הסיכום יובא לאישור חברי הוועד הפועל של מד"א בישיבתם הקרובה. הבוקר השבית מד"א חמש ניידות לטיפול נמרץ ברחבי הארץ. בקול ישראל דווח כי הניידות הושבתו בנשר, בשכונת נווה שאנן בחיפה, בבית שאן, בחולון ובראשון לציון. מתוך וואלה היום בקשר להשבת של ראשל"צ חולון עוד כמה זמן אני אכתוב פה אני לא מסתמך על וואלה אני בדרכי לתחנה אז אני אכתוב פה אחרי שאני ידע מה קורה

פרטים בקשר לשביתה בהמשך למה שכתבתי

אז ככה עכשיו חזרתי מהתחנה מה שעשו בכל הארץ לקחו את נט"נים והאט"נים בכל הארץ שמו אותם במקום בולט וכתבו עליהם מושבת עקב מחסור בתקציב משהו כזה עכשיו במקום נט"ן יש אמבולנס רגיל עם תיקי רופא ילדים ומבוגר 3 בלוני חמצן אמבו נט"ן ומוניטור ושם עובדים הצוותים של הנט"נים והאט"נים בעצם כל העיניין של השבת הנט"נים בכל הארץ הוא תרמית ולמה אנשים לא יודעים שבאמבולנס הרגיל נמצאים צוות נט"ן עם ציוד של הנט"ן הם יודעים שהנט"נים זה בעצם אמבולס ניידת טיפול נמרץ וזהו לדעתי מד"א עושה בשכל...

נמשכים עיצומי ארגון מד"א;

נמשכים עיצומי ארגון מד"א; 20 ניידות טיפול נמרץ נשלחו להפגנה בירושלים במסגרת עיצומי ארגון העובדים של מד"א עלו אחר הצהריים לירושלים עשרים ניידות טיפול נמרץ בכדי להפגין מול בנייני האומה, שם נערך אירוע פתיחת קמפיין הבחירות של הליכוד. הנהלת מד"א הגיעה הבוקר להסדר עם משרדי הממשלה על כיסוי הגרעון אולם הסכם זה אינו מקובל על ארגון העובדים. החל מהצהריים מושבתות ברחבי הארץ כל הניידות והאמבולנסים של טיפול נמרץ. (סמדר שילוני) - YNET

למעלה