ועכשיו, לשאלת השאלות...

Duo Maxwell

New member
ועכשיו, לשאלת השאלות...

איך הכרתם את הלהקה? קדימה, תחפרו

עונההה - תענו גם אתם@!!@#$

ראיתי את הקליפ של השיר פוטוגרף בMTV ואני זוכר שממש אהבתי את השיר אבל לא ידעתי מי מבצע אותו,ולא זכרתי את השם שלו. לאחר בערך חודש של חיפושים פתחתי את הטלויזיה שוב ושודר במקרה ספיישל על ניקלבאק ושמו את השיר המדהים הזה שוב. עכשיו ידעתי שניקלבאק מבצעים אותו.וחיפשתי את השיר בתוכנת החמור וממש אהבתי אותו וחרשתי עליו כמו מטורף. לאחר חודש קניתי את האלבום האחרון והמדהים של הלהקה אך לפני שקניתי כבר הכרתי את רוב השירים של ניקלבאק, וממש אהבתי אותם. התחלתי להתעניין יותר בלהקה ולאט לאט השכלתי יותר ויותר עד שהפכתי למעריץ אפשר להגיד פנאט. לאחר זמן מה פתחתי את קומונת ניקלבק[אז זה היה בלי א'] והיה הצליחה ממש טוב , לאט לאט גדלנו והפכנו לפורום המדהים הזה שאני מנהל אותו. סוף הסיפור

LindZiv Cohan

New member
אין לי חפירה האמת../images/Emo3.gif

חברה גרמה לי להתמכר לשיר אחד שלהם.. אני כבר לא זוכרת איזה שיר זה היה

liltz

New member
פשוט מאוד...../images/Emo163.gif

אני שמעתי את How You Remind Me ופשוט התלהבתי ....
וגם בנוסף הדבקתי את אח ואחיות שלי, ככה שאם נוסעים ביחד באותו לא רבים על סוג המוזיקה....(חוץ מזה שההורים שלי לא כול כך אוהבים את זה "את הרעש")

shaharrr53

New member
טוב.

זה היה פעם,היה משעמם ושמעתי רדיו.הם שידרו את השיר "If Everyone Cared",ואמרו שזה של ניקלבאק,אז חיפשתי ביוטיוב את הקליפ והתמכרתי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאממ

האמת שאחותי הורידה את השיר Photograph לאמפי3 ואז שמעתי אותו בטעות וממש אהבתי, והתחלתי להוריד שירים, התחלתי לראות קליפים ולהתעניין בלהקה, ומאז הכל היסטוריה 3>

YaEl 15

New member
אני לא זוכרת בדיוק.

הכרתי את השירים המפורסמים יותר שלהם, אולי מהתקופה שאח שלי לא היה שומע מטאל.. ויום אחד ישבתי עם בן דוד שלי, ודיברנו על מוזיקה, ואז הוא שאל אותי איזה שירים אני אוהבת, וזימזמתי לו כמה, ואז הוא אמר לי "אה, אז את אוהבת את ניקלבאק".. ואז הבנתי שאלה ניקלבאק, וכשקניתי את הMP שלי, הרבה זמן אחרי, וחשבתי מה אני רוצה לשים שם, חשבתי על השירים האלה.. כמובן שלא הסתפקתי בזה, ולמדתי להכיר את כל השירים שלהם.. עכשיו חצי מהמקום בMP מכיל שירים שלהם.. התמכרתי

danielle23

New member
אז ככה..

לא ארוך במיוחד, פשוט פעם שמעתי ברדיו ומאח שלי את השיר How You Remind Me וכל כך אהבתי, אבל לא ידעתי של מי השיר ואיך קוראים לו.. ואז יום אחד ראיתי ב-VH1 את הקליפ ומשם זה פשוט המשיך..

SweetVenom

New member
בפעם ה-100. ../images/Emo3.gif

אח שלי השמיע לי את SM ו-HYRM וממש ממש אהבתי אותם והתחלתי לחרוש עליהם ואז התחלתי להוריד עוד כל מיני ופשוט היתאהבתי.
פשוט יש בזה סוג של איפטימיות אין לי איך להסביר וגם והקול של הסולן כ"כ שקסי.
זהו בערך.

BaTeL37

New member
עונה

אממ לפני כמה שנים..כשניקלבק הוציאו את השיר HERO של ספיידרמן..=]

ורדונה2

New member
הסתובבתי עם ידיד שלי בעיר,

הוא השמיע לנו שירים בMP3 שלו, והשיר "This Is How You Remind Me" נשמע לי מוכר ותפס את תשומת ליבי. מכאן פשוט התחלתי להוריד עוד ועוד שירים של הלהקה, והתאהבתי בכל אחד ואחד מהם ובסגנון מוזיקה שלהם בכללי.

nse

New member
../images/Emo122.gif

אני היחידה שלא זוכרת?
סנילית נו.

moton

New member
אמממ

שמעתי את השיר How you remind me באוטו של חבר וממש אהבתי.. באותה תקופה מאוד חיפשתי את השיר Hero שהוא ממש יפה בעיניי ולהפתעתי גיליתי שגם הוא של הלהקה. מאז יצא לי להכיר עוד ועוד שירים מעולים...

למעלה