ועכשיו לעידכונים ...

ועכשיו לעידכונים ...

הרבה זמן לא כתבתי כאן..לעיתים נכנסתי לקרא או להגיד איזה משפטון.. אז ככה, אני "ירדתי" מלעשות עוד פונדי בתקופה הקרובה.. ב"שיחות" עם עצמי גיליתי שיותר טוב לעשות הפסקה עם העניין.. הלב שלי לא יהיה שקט אם אתחיל בתהליך מחדש... אחרי ה"מקרה" שקרה, הייתי באטרף להמשיך מיד ולנסות שוב..להתעלם כביכול ממה שקרה... בהתיעצות עם הרופא , הוא המליץ על הפסקה של חודשיים ולחכות לפחות שני מחזורים... כנראה שבחודשיים האלה ההגיון והרגש התחברו יחד ,ואחד משפיע על השני.. ההגיון והרגש אמרו לי להפסיק לעת עתה... אחריהם הגיע "כשלון" , תחושת הכשלון שמלווה אותי מאז שהחלטתי לא לעשות בינתיים פונדי שני. אחרי התלבטויות רבות וקשות נפגשתי עם האם המיועדת ואמרתי לה שאני לא יכולה לעבור את זה שוב כרגע ושהיא יכולה להמשיך בלעדי... מאוד טוב לי עם ההחלטה ואני מרגישה שהיא נכונה עבורי.. כמו שאמרתי ואני אומרת תמיד...כסף זה לא הכל בחיים... זה מתחיל בכסף ולא נגמר בכסף...לשני הצדדים... מה שבטוח , תראו אותי כאן עוד הרבה כי כאן זה הבית שלי... ועדיין אני חרגישה חלק מכן. אז ביי בינתיים בהצלחה לכולן !!!!!!!!! נשיקות וחיבוקים סיגל

מירבי*

New member
סיגל, אני גאה בך על האומץ../images/Emo24.gif

מי כמוני יודעת כמה לא היה לך קל להגיע להחלטה הזאת. אף אחד לא מכיר אותך טוב כמו שאת מכירה את עצמך, את אמיצה ונפלאה ויודעת שכדי להיכנס לתהליך דרוש כוח רצון גדול, דבקות במטרה והרבה סבלנות ואורך רוח. אני גאה בך על אצילות הנפש שהביאה אותך לידיעה שלא תוכלי כרגע לעמוד בזה שוב, החודשים הקשים עם הדימומים הקשים הותירו בך צלקות שעכשיו צריך לרפא. אני אוהבת אותך אהבה גדולה, את המודל של כולנו סיגל. אל תעלמי לנו בבקשה

סיגל ,תסמכי על התחושות שלך

ותדעי לך שיש המוני הורים מיועדים שישמחו שתהיי פונדקאית בשבילם. אולי עכשיו את צריכה הפסקה בגלל מה שקרה. ואולי עוד שנה,שנתיים תשקלי לחזור על התהליך(את צעירה וזה יתרון עצום!) סיגל,שיהיה לך רק טוב,בלי קשר לפונדקאות. אני סומכת עליך שאת יודעת לנתב את הדרך שלך,ומה שבחרת זה מה שנכון עבורך. אוהבת אותך! ותזהרי להיעלם,אנחנו כולנו זקוקות לך. כי את תמיד תהיי (בשבילי בכול אופן) הפונדקאית האידיאלית)

סיגל יקרה ../images/Emo24.gif

דרושים הרבה אומץ ועבודה עצמית כדי להגיע להחלטה שעשית. אני בטוחה שזו ההחלטה הנכונה ביותר עבורך כרגע ואני חושבת שזה מאד חשוב לא להיכנס "להרפתקאה" כזאת בלב לא שלם. מאחלת לך התאוששות מהירה מכל מה שעברת מאחלת לך רק אושר והצלחה בכל מה שתבחרי לעשות בעתיד ובכלל שיהיה רק טוב... אז אני מבקשת בלי "ביי בינתיים" כי אנחנו לא מרשות לך להיעלם לנו פה זה הבית שלך
ורק שתדעי שאת דוגמה ומופת עבור כולנו לאחריות והגינות נשיקות

סלי1234

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifסיגל יקרה../images/Emo25.gif

כמה שהתגעגעתי אלייך, גם אני כותבת מידי פעם בפורום ,אבל מירבי מעדכנת אותי כל הזמן כך שליבי תמיד נמצא בפורום הזה, כי פה זה הבית של כולנו. סיגל יקרה שמחה על ההחלטה שלך,חיזקי ואימצי אוהבת אותך סלי......

למעלה