ועכשיו, לנבואות.....

רחלי1

New member
ועכשיו, לנבואות.....

תגידו, יקירותיי....יש סיכוי סביר, לדעתכן, שב-20 בנובמבר לא יישפכו השמיים, ואולי..אולי...אפילו תזרח השמש? אני מגששת כי ביום החתונה יוחלט סופית אם ניתן לערוך חופה בחוץ (למרות שגם בפנים היא ממוקמת יפה) וכן הצילומים ש"לפני"...שתכננתי לסמטאות יפו העתיקה. נכון שאת שאלה קצת קוסמית, אבל אני אף פעם לא זוכרת מה היה בחורף שעבר...עוברת עונה ונמחק לי ההארד דיסק במוח...

רחלי1

New member
ליצור איתם קשר כבר עכשיו, או שזה

מוקדם מדי....? (ותודה על התגובה המהירה...
)

שירי71

New member
עכשיו זה רק סטטיסטיקות

כלומר על פי שנים קודמות ולפי מה שאמרו לי זה שנים רבות אחורה ולאו דווקא האחרונות וזה לא מהווה חיזוי. חיזוי, לצערי הרב מאד הם יכולים לתת רק 4 ימי לפני

*שיר

New member
כילידת דצמבר אני זוכרת טוב...

שהגשמים הרציניים מתחילים בדרך כלל בדצמבר ינואר. או במילים אחרות, יש סיכוי טוב מאוד שהשמיים יאירו לך פנים בנובמבר. אבל יכול להיות שיהיה קר!

רחלי1

New member
המממ......

אטעטף לי בצעיף תואם לשימלה, ואצא לשוח בחוצות העיר...העיקר שלא ירד לי גשם על הקונסטרוקציה של השיער...
תודה, שיר....!

אתי@

New member
חברה שלי התחתנה ב- 20 בנובמבר 2000

ואני זוכרת שבמשך חודשיים היא נדנדה לי : מה יהיה אם יהיה קר, אם ירד גשם, אם אנשים לא יגעו בגלל מזג האויר וכו´. אז ככה: אני שמתי לב טוב טוב למזג האויר באותו חודש בגללה, ואני יכולה לומר לך שכמעט לא ירדו גשמים בנובמבר ומזג האויר היה קריר אבל נסבל. ביום החתונה שלה היה מעט יותר קר מבשאר החודש, אבל לא היה נורא בכלל. אני באתי עם שמלת כתפיות ועליונית. בחופה, שהיתה בחוץ לבשתי את העליונית (היה לי טיפה קר...) ובמהלך החתונה הורדתי. בקיצור, קשה לדעת, אבל יש סיכוי טוב שתוכלו לערוך את החופה בחוץ. שימי לב שבשנים האחרונות, החורף ממש התחיל בינואר (אני עושה על זה סטטיסטיקות כבר איזה 5 שנים...
).

למעלה