ועכשיו לבשורות ממני

ועכשיו לבשורות ממני

כבר שנתיים +++++ מאז גילו את האנדו שלי והצלחתי להגיע איתו לרמות שאפילו הרופאים היו המומים. אחרי שנה של מעבר מניתוח לניקוז לניתוח וניקוז X2 וניתוח וניתוח...... ועוד כל מני הפתעות שהופיעו כמו מהיכן עוד אפשר לעשות את מספר 1 וגם את מספר 2 ומהיכן עוד אפשר לנשום....... עם בעל מדהים שתמך ועזר וסעד ומה לא ....ומאז חזרתי לעבוד ולמרות האנדו קיבלו אותי ומאוד תמכו ואף פעם לא עשו לי פרצופים עקומים על זה שאני צריכה רופא פה או מיגרנה שם. אז לא אני לא בהריון אבל........
פיטרו אותי מהעבודה...........ייייייייששששששששששששששששששששששש
ולמרות המיגרנה שתקועה לי בעין כבר כמה שעות החיוך לא יורד ---- יאללה תפגיזו בברכות ואיחולים...מחכה

ר ו מ י ה

New member
יופי- עכשיו תוכלי להיות בפורום שעות נוספות../images/Emo6.gif

אם את שמחה אז אהיה הראשונה שאגיד מברוק על הפיטורים ואפילו אפריח מספר בלונים

מיכל235

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

בנתיים קחי לך את הזמן, תנוחי, תבלי עם החיות ועם הבעל ואח"כ תתחילי לחפש. בטוחה שתמצאי משהו יותר טוב.

זואילי

New member
מה???

תשמעי, אני תמיד בעד לא לעבוד.... אז קבלי ממני איזההההההההההההההה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את מרוצה אז גם אני מרוצה. פה יש שטח ריק כי רציתי למלא באייקונים אבל הם לא עובדים אצלי משום מה! אם את מחפשת עבודה זמנית לחודש מנוחה שאקח לעצמי - תעדכני אותי.... הבוס שלי יגנב לגמרי להחליף אנדואית אחת באנדואית שנייה..... רק המחשבה על זה מצחיקה אותי בטירוף. וכולי הזדהות וחיבוק עם המיגרנה שלך כי לי הייתה אתמול... זוכרת את הטיפ שלך? מגבת לחה וחושך....

בנות איפה כולן

יאללה ..... חזרתי עכשיו מפילאטיס אהההההה ולא עידכנתי אותכן התחלתי לעשות ספורט 3 פעמים בשבוע. בניית עצם..... פילאטיס.....חיזוק עכשיו חזרתי מפילאטיס היה לי אחלה ובגלגלצ יש אחלה מוזיקה שאני תיכף מתחילה לרקוד אז איפה אתן ? מי באה לרקוד איתי ......פותחת כאן מסיבה.....................בנתיים נוכחים החתולים הכלב ואני ואתן לא מאמינות איך שאנחנו משתוללים כאן ורוקדים (כשהבעל יחזור הוא בטח יאשפז מישהו אבל מה אכפת לי אני בחופש ממחר........יפיייי עכשיו רוקדים YMCA כולן ביחד

זואילי

New member
אני פה יקרה שלי

עושה בייביסיטר לשני ילדים מהממים ושותה להם את הויטמינצ'יק. כל הכבוד לך על הספורט. אני כבר תקופה לא קצרה בהפסקה מפעילות גופנית. מתה על פילאטיס. זה משטיח את הבטן שמתחת לכרס משו משו... וממליצה גם על פלדנקרייז. ולא להיבהל אם כולן נראות בשיעור הזה כמו הסבתות שלנו. תגידי - אם ממחר חופש זה אומר שלא תהפכי לדלעת בחצות?

זה מה שנדמה לך

אני כבר דלעת...... גם בבנית עצם כולן סבתות אבל מה אכפת לי אני לא עובדת ...... אהההה ביום שישי הולכים לעשות לי ארוחת ברנ"צ כפרידה ----- איזה כייף רק אין לי איך להגיע לשם. תגידי במה את עוסקת? גמרת את כל עוגת השוקולד מאתמול?

זואילי

New member
יהיה מעולה אם יעשו לך פרידה ובכלל לא תגיעי!

וביום שישי??? מה רע בפרידה באמצע השבוע? אני עוסקת בתחום של סרטי תדמית ופירסום. ומנסה להישמע מסקרנת... הבאתי היום עוד רבע עוגה לעבודה ומה שנשאר במקרר ייעלם בקרוב כי אמא שלי התקשרה לעדכן אותי שחסר לה מלפפון ואם אני מרשה לה לחפש לי במקרר. אז היא תגלה את שארית העוגה וההמשך ידוע...

lee E

New member
אני אבוא לרקוד אם את

מחזיקה לי אצבעות ומאמנת אותי בריצה של לברוח מסכינים לקראת ה so calld פגישה שלי עם המנתחת של האנדו'..היום בערב שלי והלילה שלכן. אהה..ומזל טוב על הפיטורין
. זה נשמע מוזר לומר את זה ועוד יותר מוזר לכתוב על זה. חוץ מזה לא ענית לי אם ראית את התמונות מהניאגרה..המפלים לא השירותים.

ראיתי

אבל למה לכולם אותם סנדלים???????.................חח ואיפה התמונות שאנ נוהגת אני עדיין לא מאמינה לך.

lee E

New member
לכולם אותם הסנדלים כי מחלקים

אותן נגד החלקה. כן..תארי לך אני נוהגת. ואיפלו הרבה. ה
למד את הטריק ומרשה לעצמו לשתות כי יש מי שנוהג חזרה
.

galim29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אה?????

איך את לא מספרת לי אישית? כזאת חדשה מרגשת ובדיוק אחרי שדיסקסנו מה תעשי ואיפה.... ואני לא מקבלת
זה שתפחדי ממני
זה שממש תפחדי ממני
זה כי את
שלא סיפרת לי
כי אני שמחה שהחליטו עבורך ועכשיו תגיעי למה שאת רוצה לעשות

למה את לא עונה ל ../images/Emo33.gif

1. כי זה נודע לי רק אתמול והייתי עסוקה בלשמוח ולאפר לחתונה. 2. לא הבנתי למה הבננה ? 3. מה העניינים?

galim29

New member
אז ככה:../images/Emo181.gif

קרסתי למיטה.... ראיתי בבוקר שהתקשרת הבננה היא תחליף לנקניקייה... ולאפר זה תמיד טוב.. אני הייתי בקורס איפור אתמול.... למדתי כמה אני לא יודעת לאפר אתקשר בסופ"ש.............

בנות בקשה - חשוב

מי שיש לה החודש תור לסוריאנו ומתכננת לבטל או לדחות מבקשת שתעדכנו אותי לפני שאתן מבטלות במרפאה אני צריכה להגיע אליו כבר לפני חודש ונראה לי שבסוף הוא יחזיר לי את כל האנדו שהוציא אם אני לא אגיע......והתור שלי רק ביולי אז לתשומת ליבכן.

gui1

New member
בד"כ אומרים משנה מקום מוצא חתן

אבל במקרה שלך זה לא רלוונטי אהה? אז תשמחי במה שיש לך וגם במה שאין כי בסך הכל כולנו פה אורחים לרגע אז למה לעבוד קשה? לסבול ? כשאפשר לשבת תחת התאנה בתוך מזגן עם מסך פלסמה ולאכול שוקלד חרובים ? [ בכל אופן יש אנדו.....] הרבה הצלחה

זק../images/Emo24.gif אז אם פיטורין זו עילה לשמחה../images/Emo6.gif

הרבה מזל טוב לרגל פיטורייך!!!!!!!!!!!!! מקווה שהמגרנה חולפת לה בינתיים
ותהני מהחופש שלאחר הפיטורין.... שתצליחי לעשות מה שאת רוצה באמת
תהני מהפילטיס...אני שונאת התעמלות סדרתית
(פדלאה אמיתית) ובכל זאת עשיתי לפני כחודשיים, 3 חודשים של פילאטיס...הייתי צריכה להכריח את עצמי.. ואז עשיתי הפסקה של חודשיים (בגלל הטיפולים) ושבוע הבא אחזור (בכוח) לעוד חודש או חודשיים... אני יודעת שזה לא מספיק לכלום, אבל עדיף מכלום
אז תרקדי
ותשתוללי ותהני! אז שוב מזל טוב...

זהבית37

New member
אז זק...הרבה מזל טוב!!!

שמחה בשמחתך!!! עכשיו תוכלי להחליט באמת כל יום מה בא לך לעשות באותו יום! תהניייייי כמהההההה שיותרררררר!!!!!!! היום זה היום הראשון שחזרתי לעבודה אחרי כל הבלאגן, ועכשיו אני ממש מקנאה בך.... אז.... תרקדי, תשתוללי, תשמעי מוסיקה או סתם תאכלי רק מה שאת אוהבת והרבה!!!!!

sivic10

New member
זמן איכות הא? מזל טוב

כיף לך! זמן פנוי זו תמיד ברכה.. אני מקווה שתמצאי מה לעשות עם הזמן כדי שלא תתחרפני סופית

למעלה