ועכשיו כמה שאלות...

Scorpius

New member
ועכשיו כמה שאלות...

אתמול הצגתי את עצמי... והראיתי עד כמה אני מתרגש לנוכח ההבנה שאני מרגיש שהגעתי אליה. מאז אתמול אני מצוא את עצמי חושב הרבה. אני מנסה לחבר קטעים שקראתי פה לפנטזיות שלי... לאישיות שלי... אני מוצא את עצמי נתקע בהרבה מקומות. אני סקפטי ליכולותיי. אני באמת יכול להיות סמכותי כמו האדונים הכ"כ מרשימים שאני קורא עליהם?!? כל חיי ובכל המערכות יחסים שהייתי פעם תמיד הפן הזה שלי התכווץ פנימה, איך עכשיו אני אוכל לשחרר אותו? אני בחור עדין. הגישה שלי לחיים ולבת זוגתי תמיד היתה גישה רגועה, חייכנית, אופטימית וסובלנית. מצד אחד אני לא יודע אם אני יכול להביא את עצמי להיות אדון סמכותי ושולט (רק להמשיך ולדבר על זה עושה לי טוב) ומהצד השני אני מפחד לגעת המקומות האלו שכ"כ השתדלתי להחביא. אני לא יודע מה בדיוק אני אוהב... אני לא יודע לעלות במילים מדוייקות את הפנטיזיות שלי. אני רוצה לשוחח עם מישהו.י על הנושא ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אפילו לידכם אני מפחד להגיד שאני רוצה את האישה שלי כנועה. חייב לרוץ

Master Eagle

New member
אם אתה מתבייש לפנות בפורום,

אתה תמיד יכול לנסות ולפנות באופן אישי דרך שירות המסרים. אני בטוח שהרוב יסכימו לעזור לך

Z o d i a c

New member
בוא ונעשה סדר בדברים

אני אדון. חייכן, סמפטי, חברותי, ציני, רגיש, איכפתי. יש לי שני עבדים נפלאים. גם כשאני איתם אני חייכן, סמפטי, איכפתי ואופטימי. נשמע לך מוזר? ממש לא. כל אחד אדון בוחר לו את הגישה שמתאימה לו. אפשר להיות סמכותי גם עם חיוך. לא ככה?

Master Eagle

New member
אוי לה לשפחה או לעבד

שהאדון/מלכה שלהם אינו סימפטי, אינו מחייך לעיתים ותמיד רק משחק אותה קשוח. מערכת היחסים הבדסמית היא מורכבת וכוללת כמעט את אותם המרכיבים של כל זוגיות אם התאמה לאופי סגנון החיים הזה

ככה, בהחלט ככה.

מסכימה עם הנשר ועם זוד. המאסטר שלי בדיוק כמו שאתה אומר - עדין וחייכן סימפטי ונחמד וגם קשוח כשצריך, ובהחלט סמכותי. תראה, אתה כבר כאן, יש כאן כמה וכמה אנשים בעלי נסיון שבהחלט מוכנים לספר לך מהניסיון שלהם. יש לך כמה אופציות
לקחת לך עוד קצת זמן מחשבה.
להבהיר לעצמך את השאלות שמטרידות אותך ולשאול במסרים או ע"ג הפורום (אישית אני חושבת שע"ג הפורום זה עדיף, אתה לא יכול לדעת למיד תהיה תשובה שתתאים לך בדיוק)
לקבוע לדבר בצ'אט עם מי מחברי הפורום, וללמוד דברים תוך כדי שיחה. (אני למשל בדרך כלל מחוברת לרשת בשעות הערב והלילה שלכם, כך שתרגיש חופשי לשלוח לי מסר כשאתה כאן ואשמח לשוחח איתך)
לקרוא עוד ועוד חומר - סיפורים, מאמרים בנושא בדסמ
לנסות להבהיר לעצמך מה אתה באמת רוצה - בהתחלה זה לא חייב להיות סשן ארוך ורב משתתפים, זה יכול להיות קטן, יכול להיות עם שפחה חסרת נסיון, או בעלת נסיון - אבל לא לפחד לבדוק מה אתה רוצה. אולי יש עוד דברים, אבל בוא נתחיל עם משהו מאלו. או קיי? ואל תהסס לשאול, אנחנו בדרך כלל לא נושכים (זוד מרסן אותנו) <מחייכת> בכל מקרה בהצלחה.

Pixy led

New member
ניצן,

אני חושבת שאם אתה נמשך לרעיון של משחקי-שליטה, אם רק לכתוב על להיות אדון עושה לך טוב - סימן שיש בך צד סמכותי, דומיננטי, "אדוני". הרי כל התשוקות הללו לא צומחות משום-מקום, הן באות מאיפשהו, וה"איפשהו" הזה נמצא בך. איך תוכל לשחרר אותו? בדיוק בעזרת התכונות שלך, שציינת: רגיעה, חייכנות, אופטימיות וסובלנות. אני חושבת שאלה תכונות שמאד חשובות בכל מאסטר, מפני שאיזה מאסטר יכול להרשות לעצמו לטפל בשפחה/בעבד אם הוא לא רגוע, כך שיש לו סבלנות כלפי הסאב/ית שלו, אם הוא לא חייכן, כך שיוכל לקחת הכל ברוח טובה, גם אם העניינים קצת מורכבים לפעמים (ובייחוד בהתחלה, אני משערת), אם הוא לא אופטימי, כך שהוא מאמין שבסופו של דבר יהיה טוב והוא יגיע לנקודה בה הוא רוצה להיות, אם הוא לא סובלני, כך שהוא יכול להבין את הסאב/ית שלו ואת רצונותיו/ה, תשוקותיו/ה וגבולותיו/ה? התכונות הללו הן בדיוק מה שמאסטר צריך, כי גם ב-BDSM, ואולי בעיקר, למרות כל הרפרטואר, עדיין מדובר במערכת-יחסים הדדית שבה חשוב מאד שהצדדים יהיו קשובים זה לזה, יבינו זה את זה ושהתקשורת ביניהם תהיה מעולה. אני חושבת שהמאסטר שבך יתחיל להגיח עם הנסיון, עם הזמן, עם רכישת הבטחון. אתה תראה, מהרגע שאתה מודע למשהו בעצמך, הוא מתחיל למצוא את דרכי הבטוי של עצמו...
וכמובן, כמו שאמר גם זודיאק, יש הרבה סוגי מאסטרים - אל תנסה להיות "בדיוק כמו" מישהו שאתה מעריץ את דרכו, מצא את הדרך שלך, בה תרגיש הכי בנוח. בהצלחה! אתה מוצא-חן בעיניי.

Scorpius

New member
אז ככה

שאת ההודעה הקודמת שלי לא הספקתי לסיים... ברור לי שלהיות אדון לא אומר שאני צריך לוותר על מי שאני. ואני בהחלט מכוון ורוצה להיות מסטר חייכני אופטימי ורגוע אבל הבעיה היא איך אני אצליח להוציא ממי שאני את מי שאני מפנטז להיות? מעטים הפעמים שאמרתי לאישה שלי מה לעשות. אנחנו מדברים פה עם התנהגות שאומנם היא כפנטזיה, אבל היא גם דיי קיצונית למה שהייתי עד עכשיו. ועכשיו נכנסת בעיה אחרת... יותר מורכבת. יש לי חברה, כבר שנה וחצי אני ביחד. מדובר באישה הראשונה שאני באמת אהבתי (ואוהב). והיא... היא לא ממש ב"קטע". מדובר בבחורה שמבחינת מינית מאוד "סטרייטית" אומנם במשך הזמן שאנחנו ביחד הצלחתי לגרום לה להיות יותר פתוחה אלי (וגם מילולית
) אבל אני יודע שהנושא הזה לא מדבר אליה במיוחד, כמובן שניסיתי לדבר ולדחוף לדברים חדשים... היו דיבורים על משחקי תפקידים ועל קשירות וכו' אבל היא שומרת על מגננה בכל הקשור ל"סטיות" כהגדרתה במיטה. הבעיות שיש לי איתה במערכת היחסים יותר מורכבים ובטח שלא מתאימים לפורום ולהודעה הזאת בפרט, אבל בהחלט שחוסר היכולת שלי להיות מסופק מינית כמו שאני רוצה תורם לאווירה הכללית שגם ככה לא משהו. אז כן, גיליתי משהו חדש... וכמו ילד קטן אני מתרגש וחושב על זה מספיק בשביל לדעת שזה משהו שאני חייב לעצמי להתנסות ולנסות. ובאותו הזמן אני לא יכול. "אסור" לי. ואני אפילו שלא יכול לשוחח אם אף אחד מבין החברים והחברות על הנושא... סעמק' אני מתוסכל
אז מה? חוזרים למשפט הזה שאיכשהו תמיד מלווה אותך בחיים - " תן לזה זמן ניצן, יבוא היום ותוכל לעשות גם את זה" (בגירסאותיו השונות) אף אחד ממכם לא נמצא פה בלילות

Z o d i a c

New member
כל כך מבין אותך מצד אחד

מצד שני מאוד מתנגד למשפט תן לזה זמן ניצן, יבוא היום ותוכל לעשות גם את זה". צר לי אך אין דבר כזה. שום דבר לא מגיע אם לא מביאים אותו. אתה נמצא בזוגיות ומרגיש מתוסכל? חמודי, תפוס יוזמה ותעשה משהו בנדון.

Scorpius

New member
לגבי הצד השני.

אני משאר ששמת לב להתייחסות שלי למשפט. זה לא משהו שאני משלים איתו. מדובר יותר בגישה שאיכשהו תמיד עולה למעלה. דברים נכנסים לשיגרה ולפעמים לוקח הרבה מאוד זמן עד שהם עוברים למישור המציאות. כרגע זה המצב שאני חיי בו. אם הייתי מרגיש שאני צריך "לתפוס יוזמה" הייתי עושה את זה. אבל גם זה משהו שאני לא בטוח בו. שוב התבלבלתי.

תראה עקרבצ'יק

יש דברים שבאמת יש להניח לזמן לעשות את שלו, אבל כמו שאמר זוד, בדברים חשובים, יש לעשות מעשה. אני מבינה את הבלבול שלך. הוא טבעי והגיוני. אני לא מכירה (כמובן) את הקשר בינך ובין זוגתך, אבל אם יש לכם קשר טוב, ייתכן שהגיע הזמן לשיחה פתוחה. אם אתה מתוסכל מינית, זה לא סימן טוב. קח את החברה שלך, תגיד לה שהיא בטח מכירה אותך ויודעת שאתה לא איזה סוטה שאורב לילדות קטנות מאחורי שיחים אבל שיש לך בראש פנטזיות שהן מעט נועזות יותר מלעשות את זה במושב האחורי של האוטו במגרש חניה. תגיד לה שאתה מאד אוהב אותה ולא רוצה שהעניין הזה יעמוד בינכם, תבקש ממנה לעשות מאמץ קטן עבורך, היא הרי אוהבת אותך ורוצה שיהיה לך טוב וכיף ושמח נכון? אז אולי משחק תפקידים, ואולי נסיון רך בהתחלה, נסה לעניין אותה. אולי תמצא לה מאמרים או תמונות שלדעתך יכולים להדליק אותה. בקיצור, נסה לשכנע אותה לנסות. לטעום קצת. ותבקש שתעשה את זה בפתיחות ולא רק כדי לסמן
ולהגיד או קיי ניסינו. אחרי הניסיונות (כן, עדיף שיהיה יותר מניסיון אחד) תהיו חכמים יותר. פשוט כי תסכול עדיין לא עשה טוב לאף קשר. בהצלחה.

p a p o n

New member
לך עם זה../images/Emo39.gif

אני בהחלט מבינה את החששות שלך. אני עוקבת אחרי הפורום הזה כבר הרבה זמן.ויודעת שיש בתוכי את הרצון והצורך בהשפלה.אבל מחשש למה שיתגלה שם מתחת לא נראה לא שמתישהו זה יצא לפועל. בכל אופן לגביך, אם מדובר בהנאה הדדית אתה בהחלט יכול לראות את עצמך בתור מישהו רגיש לצרכים של מישהו אחר, שמספיק פתוח מחשבתית על מנת לענג משהי גם אם הדרך לשם היא לא בדיוק משהו שמוכר לך.

Master Eagle

New member
אל תחששי ואל תפחדי

כל מה שיש מתחת לפני השטח יעלה יום אחד למעלה ובעצמה רבה. אז עדיף לעשות את זה נכון, בהדרכה ובדרך שלא תגרום לשום נזק.

p a p o n

New member
תודה רבה על ההתייחסות../images/Emo39.gif

נכון, ובכל זאת אני לא מוצאת בעצמי את הכח.אני מקווה מאוד שיום אחד אהיה במערכת יחסים שבה אוכל להביא את הצד הזה שלי לידי ביטוי.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמיטב המסורת, יש קפה ועוגיות, יש גם דיאט קולה לימון (אם בא לך משהו אחר רק תגידי) אני אצרף תמונת שי אחרי שאתעורר, מוסכם?

p a p o n

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifתודה

לא בטוחה, לצערי, שאוכל להיות כאן הרבה. האפשרות היחידה שלי היא מהאוניברסיטה, ומיותר לציין כמה שזה מגביל, ואולי גם קצת מרגש.

למעלה