ועכשיו חידה

troy1co1il

New member
ועכשיו חידה

מי יודע מי הוא קולין וורנקומב? (הזוכה המאושר יזכה בגישה ל - 9 שירים להורדה בחינם של זמר מפורסם מהאייטיז) TROY

adiville

New member
אני ממש לא יודעת ובגלל ש...

אין לי מושג איך רושמים את השם הזה באנגלית לא הצלחתי לעשות חיפוש...

turrican

New member
השם מצלצל מוכר..

נדמה לי שהוא חבר באחת הלהקות הבריטיות מהשמונים.. רק לא מצלצל לי איזה.. ממ..זרוק עצם

troy1co1il

New member
נו באמת...

עדיווילה - זה לא חוכמה לתת את התשובה בשאלה, נכון?

troy1co1il

New member
אתם יודעים מה

קבלו עוד סיוע. התשובה נמצאת בעכבר העיר של חיפה מיום שישי האחרון. חפשו סיוע וסעד אצל ידידיכם אשר בצפון....

troy1co1il

New member
אכן BLACK

כל הכבוד עדי. מי שקרא את העכבר החיפאי יכול היה למצוא ביקורת שעשיתי על הדיסק החדש שלו. זה כבר כמה שנים שבלאק חזר לשמו המקורי, קולין ורנקומב. הוא שר ומופיע ברחבי בריטניה, לרוב לבדו בליווי גיטרה אקוסטית. החדש שלו, הוא אלבום כפול של שירים חדשים, כולם בליווי גיטרה אקוסטית לבד. עוד מישהו שעשה מעשה דומה למדי בשנה שעברה הוא רודי פריים, הלא הוא אצטק-קמרה, שהקליט אף הוא אלבום שלם של שירים חדשים לבדו - הוא והגיטרה האקוסטית נטו. אני עוקב אחרי ורנקומב (וגם אחרי פריים) לאורך השנים. הוא היה BLACK במשך עוד שלושה אלבומים אחרי אלבום הבכורה (עם הלהיט המוכר wonderful life), ובמהרה הקים לייבל קטן משלו, וחזר לשמו המקורי. בשמו המקורי הקליט כמה וכמה אלבומים יפים. מי שייכנס לאתר שלו בלאק/קולין http://www.colinvearncombe.com ויירשם ל - black zone (תהליך רישום קצרצר, ל"מועדון המעריצים"), יקבל גישה אל אגף מוזיקה מיוחד, שבו אפשר להוריד 9 (!!!) שירים שלמים. חלקם בהופעה, חלקם שירים חדשים לגמרי. מומלץ. TROY

alpha80

New member
אוף למה אני תמיד מגיע בסוף

זהו כמובן בלאק, שהחליט כנראה שאף אחד לא יסתכל על תקליט של אמן בשם קולין ורקומב..... (ידעתי ידעתי.... לפני הרמז...
)

greenzg

New member
האם אני צריך להצדיע?

שלום לך אורן פיניתי לעצמי חצי שעה לקרוא אודותיך באתר הפורום ולהוריד את עבודותיך לאורך השנים - והתרשמתי ! סחתיין עליך - ד"א ההיא מברזיל פנויה... (בצחוק)

alpha80

New member
חס ושלום.......

תודה תודה.... כן, היא פנוייה טרייה דוקא.... מעוניין?...

greenzg

New member
אולי יש לה כרטיסים למראקנה ?

למי שלא מכיר- איצטדיון הכדורגל הגדול בעולם - 220 אלף צופים !

turrican

New member
אני חושב שהזגמת קצת במימדים

היי גריני היית שם לפני חודשיים וקצת וזה הגזמה פרועה. לכל היותר 150,000 אלף איש וזה באחריות.

alpha80

New member
זה הכל?????

אצלי בפנטהאוס נכנסים יותר, וזה עוד לא כולל את הבריכה!!!

greenzg

New member
שלום אלכס ברזילי

האמת אני חושב שהקטינו את האיצטדיון - פעם היו שם מקומות בעמידה והיום עם המעבר למושבים כל האיטדיונים קטנו (וומבלי ר"ג וכו') מה עשית בברזיל? ראית משחק שם? עוד דבר - קיבלת את התמונה ממני?

turrican

New member
היי גריני :)

אח שלי התחתן עם ברזילאית אורגינלית לפני כמה חודשים.. אז נסעתי לחתונה המדהימה ביותר שראיתי . לא ראיתי משחק שם כי הליגה נגמרה באותו זמן (חבל..) קיבלתי את התמונה ושלחתי חזרה..

alpha80

New member
ראית גריני - איזה חנטריש אלכס?

היה בברזיל ואפילו את פאולה לא היה לו זמן לראות.

turrican

New member
היא בדיוק הקליטה את השיר

Sound like a Melody ולא רציתי להפריע לה בסטודיו . תאמיני שראיתי דברים יפים בברזיל והמבין יבין. אחת החוויות הכי מדהימות שהיו לי בחיים.

למעלה