ועכשיו- התמונה

אםדניאל

New member
וואו קיטי

איזנ מקסימה, אצלי הם מגדלים כאלה לחיים רק יותר מאוחר. בכלל היא נראית "בוגרת לגילה"
לא פלא שהיאהצליחה לכפוב מניפסט כ"כ יפה. מזל טוב יקירתי, ימים של אושר ושל התמלאות הלב (והחזה)

mic75

New member
קטוש

אני רוצה להגיד לך שבמציאות היא פשוט הרבה הרבה הרבה יותר מדהימה. תתני לה מלא נשיקות ממני מקווה שניפגש עטוד השבוע מיכל

בונגרו

New member
ממיס

יקירתי, נכנסתי בשביל הסיכוי שהתגברת על המחסום הטכנולוגי ואני ממש נמסה. איזה בקלאך, ממש תינוקת לפי הזמנה. אני יודעת שאפשר היה להזמין גם קצת שקט בלילה אבל יש לי הצעה: אני אחזיק אותה ליום יומיים ואת תלכי לישון. יש לי את הרי את הפנאי. (אה, קיבלתי פס לשבת אז נדבר יותר מאוחר באווירה אחרת). נשיקות.

נייטי

New member
היא יפייפיה

קיטי יקרה, מזל טוב להולדת הקסם המחייה הזה, מאחלת לכם בריאות ושמחה ואהבה. עלמה משגעת וגם מתנסחת נפלא ובין השורות אפשר לקרוא את החיוך הגדול של אמא שלה, שכולו תיקון ושמחה. מזל טוב יקירתי.

נייטי

New member
היא יפייפיה

קיטי יקרה, מזל טוב להולדת הקסם המחייה הזה, מאחלת לכם בריאות ושמחה ואהבה. עלמה משגעת וגם מתנסחת נפלא ובין השורות אפשר לקרוא את החיוך הגדול של אמא שלה, שכולו תיקון ושמחה. מזל טוב יקירתי.

נאשא

New member
אוי אני מתעלפת לי פה

איזה ילדה זאת, וואי וואי וואי איזו ילדה!!! וגם מאד מפותחת לגילה (על באמת לא רק בגלל הפוסט המקסים שכתבה. ככה זה תינוקות של סכרתיים... גם אני נולדתי בת 3 חודשים...). קיטי, היא מהממת, ואני כל כך שמחה שהיא כבר פה איתנו. שתגדלו בבריאות, באושר ובאהבה רבה. שיהיו ימים קלים ומכילים את הכל מכל כל... להכל יש מקום בימים האלה שבאים עכשיו. אוהבת ומחבקת ומאושרת אתכם.

עדיקים

Active member
וואו קיטי איזה מדהימה

פשוט מהממת. אם תפגשו אחר הצהריים אשמח גם לבוא לראות אותה בלייב
. אחרי יומיים בלי מחשב לבוא ולראות כאלה תמונות פשוט אושר על הבוקר
.

רינת200

New member
איזו בובה

היא יפה ומקסימה ושיהיה לכן רק אושר ושימחה איזה כיף שיש סוף טוב

happy

New member
היא מדהימה

אין מילים. כמה שהיא מקסימה ובובנבונית.

א וש ר י

New member
איזה בובה נהדרת!!!

את מדהימה, עשית את זה, ובגדול.... כל הכבוד!!!! שתמיד תהיו בריאות כולכם, ואוהבים ומאושרים... ושהילדונת תגדל, תצמח ותפרח!!!! מזל טוב!!!

למעלה