הייתי שם!
חמודה שלי, הייתי שם...כל כמה חודשים היה אומר לי שהוא לא בנוי לקשר שיהיו בו ילדים... (אצלנו הוא היה ג+2) ונפרד...אבל התגעגע וחזר...וקיבלתי אותו - כי האמנתי באמת ובתמים שהוא השתנה והבין שמה שיש לנו טוב מהדברים האחרים...אבל הוא לא היה מסוגל - או לא רצה - וכל פעם שהקשר התחמם ניסה לסיים אותו במריבות קשות. עברנו לגור יחד והוא עשה הכל על מנת להכשיל - צווח עלי, צעק, ביקר אפילו את אופן ההסתבנות שלי... ואחרי שנתיים וחצי - ו-8 חודשים של מגורים יחדיו הודיע שלא יכול יותר...ואנחנו כבר דיברנו על חתונה ועל הריון...ואז נחרד. צאי משם הכי מהר שאת יכולה! יש אנשים כאלה שרוצים מערכת בדיוק ב-65 % למשל...וברעג שרואים שאין ברירה יותר הם יוצאים... צאי ואל תחזרי! אפילו אם יתחרט ויביא טבעת - הוא בסוף יעזוב! מי שקשר חונק אותו...שיחנק! האקס שלי מידי פעם (7 חודשים אחרי) יוצר קשר ושואל אם אפשר לבוא ללילה או אולי לעשות לי ילד (התירוץ הכי פתטי להשיג עוד זיון...) לפעמים קשה לנו להבין שמגיע לנו שמישהו ירצה אותנו ...די! אנחנו נפלאות ומגיע לנו והם פחדנים עלובים שרוצים את הקשר רק על הנאותיו... לכי הלאה, יהיה קשה, יהיה עצוב...אבל בסוף נמצא. אני עוד לא מצאתי מישהו ולפעמים קשה נורא אבל אם הייתי נשארת איתו גם לא הייתי מוצאת מישהוטוב יותר......ככה יש לי צ'אנס! חיבוק גדול ילדה. שימי את החפצים שלו בחבילה ותשלחי לו ותחליפי את המנעול בבית!