ועכשיו הוא הולך......

loville

New member
ועכשיו הוא הולך......

אחרי שנה ביחד מתוכן חצי שנה של מגורים משותפים וזוגיות עם המון אהבה היום הוא הודיע כי קשה לו להיכנס למסגרת של נישואין ואינו חושב שיתלהב מילדים איך ממשיכים מכאן שבעוד כמה ימים הבית יהיה ריק מאדם אחד פחות והחפצים?

adida5

New member
לכל אדם יש בחירה

ואם הוא בחר בזה בטוח משהו הביא אותו לכך... נסי להבין מה קרה ונסי לגשר ואם כבר הבנת ואת לא מוצאת פיתרון תני לו ללכת..אם הוא באמת אוהב הוא יחזור

meshi4

New member
כל שינוי

מבהיל, מפחיד ומשתק. כל דבר דורש זמן הסתגלות.ההתחלה קשה אבל ימצאו בך הכוחות להתגבר.זה תלוי אך ורק ברצונך. הרי אי אפשר לכפות את רצוננו על אדם אחר.רצונו כבודו. מכאן תמשיכי הלאה בחייך.לצאת ,לבלות להכיר. בהצלחה.

seeyou

New member
בעוד כמה ימים הבית יהיה ריק ../images/Emo140.gif

אם אחרי ביחד, מתוכן חצי שנה של מגורים משותפים וזוגיות עם המון אהבה הוא הודיע כי קשה לו להיכנס למסגרת של נישואין סימן ש"הרווח" כולו שלך.... חבל לך על זמנך......את לא מפסידה כלום.... אם בתנאים של מעבדה-זוגיות עם המון אהבה - הוא "מפחד" אז מה היה קורה בהמשך,לאחר הנשואים בחיים הרגילים עם הרבה בעיות קיום ? צריך תמיד להביט על הצד המלא של הכוס יוסי נכון-כואב לך הוא ניפץ לך חלום אך הוא לא הספיק לנפץ לך את החיים!

עדיף שיצא מחייך עכשיו,

מאשר אם היה ממשיך וסוחב, ורק אחרי מחוייבות (או אפילו שלב של אירוסין ותכנון החתונה) היה אז פורש. זה קשה, אני בהחלט יכולה לדמיין את זה, אבל עדיף עכשיו ולא מאוחר מידי. אם במצב של רק שניים לא טוב לו במערכת הזוגית איתך, באמת מה היה קורה עם עוד אלמנטים
(ילדים, משכנתא, הורים שלך ושלו... ועוד). צאי מנקודת הנחה, שאם זה לא זה זה לא זה
אם כן, אז אתם עוד תיפגשו בעתיד ויצא לכם אולי לחזור להיות ביחד,או סתם לשבת על כוס קפה ולדבר.

loville

New member
נראה לכם הגיוני?

הוא עוזב החפצים שלו עדיין אצלי בדירה המפתח שלי עדיין אצלו ביד והוא כבר משוטט באתרי ההיכרויות וזאת יום לאחאר הפרידה מה אתם חושבים?

seeyou

New member
לאחאר הפרידה משוטט באתרי ההיכר

זאת הוכחה שהוא לא היה רציני בקשר למערכת היחסים שלכם! החפצים שלו עדיין אצלך בדירה ? תארגני חבילה- המפתח שלך עדיין אצלו ביד ? דחוף-להחליף את המנעול! את רוצה לבנות מגדלים באוויר? יוסי

דרו

New member
הייתי שם!

חמודה שלי, הייתי שם...כל כמה חודשים היה אומר לי שהוא לא בנוי לקשר שיהיו בו ילדים... (אצלנו הוא היה ג+2) ונפרד...אבל התגעגע וחזר...וקיבלתי אותו - כי האמנתי באמת ובתמים שהוא השתנה והבין שמה שיש לנו טוב מהדברים האחרים...אבל הוא לא היה מסוגל - או לא רצה - וכל פעם שהקשר התחמם ניסה לסיים אותו במריבות קשות. עברנו לגור יחד והוא עשה הכל על מנת להכשיל - צווח עלי, צעק, ביקר אפילו את אופן ההסתבנות שלי... ואחרי שנתיים וחצי - ו-8 חודשים של מגורים יחדיו הודיע שלא יכול יותר...ואנחנו כבר דיברנו על חתונה ועל הריון...ואז נחרד. צאי משם הכי מהר שאת יכולה! יש אנשים כאלה שרוצים מערכת בדיוק ב-65 % למשל...וברעג שרואים שאין ברירה יותר הם יוצאים... צאי ואל תחזרי! אפילו אם יתחרט ויביא טבעת - הוא בסוף יעזוב! מי שקשר חונק אותו...שיחנק! האקס שלי מידי פעם (7 חודשים אחרי) יוצר קשר ושואל אם אפשר לבוא ללילה או אולי לעשות לי ילד (התירוץ הכי פתטי להשיג עוד זיון...) לפעמים קשה לנו להבין שמגיע לנו שמישהו ירצה אותנו ...די! אנחנו נפלאות ומגיע לנו והם פחדנים עלובים שרוצים את הקשר רק על הנאותיו... לכי הלאה, יהיה קשה, יהיה עצוב...אבל בסוף נמצא. אני עוד לא מצאתי מישהו ולפעמים קשה נורא אבל אם הייתי נשארת איתו גם לא הייתי מוצאת מישהוטוב יותר......ככה יש לי צ'אנס! חיבוק גדול ילדה. שימי את החפצים שלו בחבילה ותשלחי לו ותחליפי את המנעול בבית!

למעלה