ועכשיו הבחירות.. :p

יש סקר..!

ושחחתי את הפיסלון שלך... אל תדעג.. אני ישלך לDDN מסר לאוסיף את הפיסלון.. :p

אני לא בוחר כלום..

אני נותן לכם לבחור.. אולי שאני שחחתי אחד או שתיים או יותר.. אבל זה כי אני עשיתי את זה מהר .... ולא סמתי לב למה אני שמתי כבר ומה אני לא שמתי.. אז שלחו לי מסר.. ותגידו לי מה שאני ששחתי.. ואני מבקש מ- DDN שלא יעשה את הסקר מח.. בבקשה.. :p

עוד חפץ שאני שחחתי..P:

פסלון "אש-זהב". פסלון בצורת אדם בעל שני ראשים. אחד מהם, בעל שיער ארוך ונמשך כלפי מעלה (משהו בסגנון כל הדמויות המוזרות שאוהבים להכניס לדראגנבול.. ^_^), והשני קרח לחלוטין. כאשר חום גוף מועבר אל הפסלון, הוא מושך אליו כל מקור אש. הפסלון בנוי מאבן שיש פשוטה, אך הראש הקירח עשוי מזהב. יתרונות: נותן לשולט בפסל שליטה מלאה באש. ניתנת אפשרות לשחרר את האש מהפסלון בכל צורה שהיא, כשההשפעה היא כמו קסמי אש למיניהם, כשהחוזק של הקסם הוא לפי כמות האש והחלטת השה"מ. חסרונות: ראשו של האיש הקירח, העשוי מזהב, נמס די מהר (בערך באזור ה-10 שעות, לפי גודל הפסלון), ולאחר שראשו של האיש הקירח נמס כולו, הפסלון מאבד את קסמו, וניתן למכירה בשוק, ככל פסלון שיש אחר.

ו... עוד אחד, זהו אני לא מוסיף יותר

חרב שהידית שלה היא בצורת עטלף והיא חרב מאוד חזקה שאיזה ערפד בעל כוחות קסם מאוד חזקים יצר אותה: *נותנת לך יכולת להפוך בלילה לערפד אם אתה רוצה(אתה שולט ביכולת הזאת) אבל היא מחייבת אותך למצוץ דם כל לילה ואם לא תעשה את זה, אז החיים שלך ירדו, ואתה לא תוכל להתשמש יותר בחרב. *כל יצור שאתה הורג עם החרב אתה שואב לו את החיים אם אתה פצוע ואם לא, אז זה מעלה לך את המקסימום של הנקודות חיים ב1/2. *תוסף של +3 לנזק.

ועוד אחד שאני שחחתי.. P:

או בשמה העברי - דין. בזמנו של הקיסר הגדול שאיחד תחת שלטונו את מרבית העולם המוכר החרב חושלה בשביל אביר ממסדר מגיני האימפריה, ששוטטו ברחביה, דואגים לסדר ולחוק, ועושים מעשי גבורה שהטרובדורים יספרו אודותיהם עוד שנים (דורות, במקרה של בכירי המסדר). האביר ההוא שם לעצמו מטרה אחת ויחידה: להביס את כוחות הכאוס המסכנים (לדעתו) את האימפריה, ובך להביא עליה חוק וסדר. החרב היא חרב דו להבית, ושני להביה הם קסומים (1+). החרב תבונית, ומודעת למטרתה. לבעלים חדש היא נראית כמו חרב קסומה לא תבונית ללא יכולות יוצאות דופן, אך לבעלים המתאים (חייב להיות בעל נטייה לסדר ולהוכיח עצמו בקרב גם כחייל וגם בטקטיקן או דיפלומט) היא תתגלה במלא כוחותיה. היא תקיף עצמה בכוח אקסיומטי, שיסב נזק נוסף ליצורים כאוטיים. היא תוכל לגלות אותם ולהתריע עליהם למי שמחזיק אותה. היא גם מסוגלת לחוש בשקרים ובמעשי מרמה יותר טוב מרוב דמויי האנוש. אם הבעלים של החרב יתעמת עם יצור כאוטי חזק או חשוב במיוחד, החרב תפעיל (על דעת עצמה בלבד) כוח שישתק אותו בפגיעה מוצלחת, מאפשר לבעלים ללכוד אותו או לחתוך את גרונו באין מפריע. אולם עוצמתה של החרב מוגבלת והיא יכולה להפעילו רק פעם ב24 שעות. במקרים רבים, היא תחוש עצמה נעלה על מי שמחזיק בה, ותנסה להכריח אותו לציית לה. היא גם תנסה לשאוב חלק מאנרגיית החיים של כל יצור כאוטי שייגע בה.

קשת היסודות..

אני ממציא את הכלי הזה תוך כדי כתיבה ונראה לי שזה יצא די חזק, ואם מישהו רוצה לשלב ארת זה בהרפתקאות שלו אז שימציא חסרונות. זאת קשת ארוכה, עם עיטורים אלפיים, ומראה מושלם. *25% שהחץ שהקשת תירה יהפוך לאש, שזה נותן תוסף להתקפה וזה שורף את המותקף(לא לגמרי) *25% שהחץ שהקשת תירה יהפוך לקרח, זה מקפיא את היצור לכמה דקות, ואז היצור לא יכול לזוז, ואפשר להרוג אותו בלי בעיה. *25% שהקשת תירה חץ שראשו יהפוך לאדמה קשה(כמו אבן חזקה), וזה מוסיף +3 לנזק. *25% שהחץ יעיף את היצור שהחץ פגע בו(לא לשומקום אלה כמה מטרים אחורה ושהוא יפול על האדמה בחוזקה. *אפשר לזמן עם זה פעם ביום יסודן כלשהו, למשך חצי שעה(זה גם די חזק אז אפשר לעשות שהיסודן הזה מאוד חלש ורק ברמה גבוהה הוא נהיה חזק) חסרון: *אם אתה יורה חץ על יסודן(נראה לי שככה קוראים ליצורים האלה שעשויים מיסודות)/ על יצור שיש לו גם כלי כלשהו מיסוד(מגן אש למשל...) כלשהו, אז היצור מתחזק.

חרב האמת..

החרב הזאתי גם כן מאבירי השולחן העגול. זוהי חרב של האל ושל מורגאן ביחד שמטרתה לשמור על טוהרת העולם והאמת. החרב היא לונגסורד\גרייטסורד +2 ואלה כוחותיה: dicsern lies at will +2 נגד דוברי שקר -1 נגד דובר אמת -3 נגד חף מפשע (החרב יודעת את אופיו האמיתי של כל אדם שהיא פוגשת) החרב נראית כך: יש לה ניצב מזהב מצוחצח וטהור והלהב תמיד מוברק וזוהר בטוהר לבן. על הלהב יש תחריט של דרקון אדום מצד אחד ומילים בקורנית מצד שני. ד"א לחרב הזו יש שם בסיפורי השולחן העגול- אקסקליבר ^^...

פטיש הדרקון..

פטיש הדרקון תיאור: פטיש גדול עם חריטות של חמישה דרקונים עליו, שבזמן ההתקפה זוהרים לפי התופעה שקוראת: אם הדרקון הלבן זוהר- ההתקפה תקבל +3 עד +4 תלוי בכוח של המשתמש אם הדרקון הכחול זוהר- הדיוק במקום שבו הפטיש יפגע יגדל ב+2 אם הדרקון הירוק זוהר- אויבים יברחו בבהלה מרוב פחד מהפטיש ומהאיש המחזיק בו אם הדרקון השחור זוהר- תהיה לך "התקפה עיוורת" (כלומר אתה תתקוף בלי להפסיק למשך כמה זמן לא משנה מה) אם הדרקון האדום זוהר- לא תוכל לתקוף בעלי נטיות רוע.

למעלה