ועכשיו הבחירות.. :p

ועכשיו הבחירות.. :p

חרות חפצי הקסם השארונה.. v1.1 כל החפצים שנשלחו אני אלי היו מאוד טובים!!... אבל אני בחרתי כמה מהם... אני יסביר איך יתנעלו הבחירות.. אני יתחיל לכתוב לכם את הנשקים אחד אחרי השני.. אני מבקש שלא לקתוב לי הודעות עד שאני יגיד לכם.. אחרי שאני יגיד לכם כל אחד שרצה לבחור ישיר הודעה מתחת לחפץ... לכל אחד יש רק קול אחד... ואם משהו יתן שתי אני יפסול את ההודעה האחרונה.. קאפיש??? :p

קשת במזלות...

)קשת המזלות. יוצר: B Boy היחיד קשת +2 * 30% שאפוך ל +3 כשיורים איתה. * 20% לעוד חץ (יענו הדמות מכבלת לרות עוד חץ) כשיורים אאיתה.. * 1\ יום אם יורים עם הקשת ומפספסים, מקבלים אתלה חוזרת. אצלי היא קיבלה 8.5 (מתוך 10)

החרב של אלת היערות...

)החרב בארוכה של, אלת היערות. יוצר: YDarkWolf החרב היא כמו כל חרב ארוכה אחרת, רק שהניצב שלה מעוצב בצורת חד קרן, סימלה של אהלונה. החרב ניתנת לשימוש רק לאדם שליבו טהור. כוחה של האלה, שנתנה הנחיות לנתיניה ליצור 3 חרבות זהות, הועבר לחרבות באותה כמות. החרב מוקפת בד"כ בזוהר ירוק בלתי רגיל, ואינה ניתנת להשמדה ע"י כוח פיסי, אפילו הגדול ביותר. גם הכוחות הרוחניים הבסיסיים לא יכולים להשמיד אותה. יתרונותיה של החרב הם: 1. מתן טלפתיה בלתי רגילה עם צמחים חיים, ועם בעלי חיים ידידותיים. 2.אור המסנוור כל יצור אלמוות, וגורם לו לעיוורון זמני. 3. +3 להתקפה נגד כל יצור למעט צמחים-מפלצתיים, ואז ניתנת רק הוספה של +2. אצלי היא קבלה 9.1 (מתןך 10)

חרב שלושת הלאבות

3) חרב שלושת הלאבות. יוצר: Dumarius החרב נראית כלהלן: ניצב החרב עשוי אבן בזלת מלוטשת צבעה אדום יפהפה. הלהב עשוי מתכת שתמיד חמה, עלי התחריטים באטריבטית וציורי פיות. בנוסף, יש תחריט של להבות על כל הלהב, שנראות כזזות אם מסתכלים עליהם. בסיפורי השולחן העגול יש את אגדת בראדוון, אביר האש. בראדוון היה אביר אטריבטי שבשלב מסויים התחתן עם פיית האש פיירה. כמתנת נישואין הוא קיבל מהאלה הגדולה מורגאן את חרב שלושת הלהבות. החרב יוצרת 3 סוגים של להבות, פעם ביום כל סוג: להבה ששורפת מתכת-כשהלהב של החרב בא במגע עם כלי מתכתי המתכת נמסה להבה ששורפת אבן-שלהב החרב בא במגע עם סלע או משהו מאבן אותו עצם נמס להבה ששורפת קסם-יש לחרב את הכח לבטל קסמים ברמה -1 משל המחזיק אותה בעזרת שריפת הקסם מעבר לזה יש לה את הכח פשוט לבעור באש רגילה (בתוספת של 1D6 לנזק) 3 פעמים ביום. את הכוחות הקסומים של האבן ממנים 3 האחיות של פיירה-פיהולה, פיטרה, ופיאקרה, ואם אחת מהן תמות, החרב לא תפעל יותר. חוץ מזה בידיו של כהן של מורגאן (מה שבראדוון נהיה יותר מאוחר) הוא מקבל תוספת של שני שימושים לכל כח מלבד האש הרגילה (סך הכל 3 פעמים ביום), והאש הרגילה עושה עוד 1D6 נזק (סך הכל 2D6). החרב היא גרייטסורד\לונגסורד +1. אצלי היא קבלה 7.5 (מתוך 10)

סט אש הדרקון

4) סט אש הדרקון. יוצר: dragon zlotnik כל הסט זוהר מעט בצבע אדום. חרב- חרב ממזרית עם פיסול של דרקון קטן מזהב בידית: *+4 נזק אש. *אפשרות שהחרב תדלק באש(כמו לפיד), ואפשר להדליק עם זה מדורות/להאיר את הדרך וכו' מגן: מגן גדול ממתכת, עם תבליט של דרקון מזהב. *המגן מחזיר כל התקפת אש ליצור שעשה אותה. *תוסף של+3 לגלגולי הצלה.(אני לא בקיא בגלגולי הצלה אז אם +3 זה יותר/פחות מדי, תתקן אותי) שריון: שריון מלא עם תבליט של דרקון מזהב בבטן. *אין שום מחסר שיריון. *נותן לך קסם שאתה רץ וזה משאיר מאחוריך חומת אש בגובה חצי מטר בערך. נותן לך לעשות כדור אש 1/יום. *-אם יש לך את כל הסט-* יש לך יכולת לזמן אש דרקונים עתיקה. אתה יכול למשהו בסגנון בן דרקון(יש כזה מקצוע בספר לשה) וכאילו צומחות לך כנפיים ואתה נהיה חזק יותר וזריז יותר וכו'. זה סט מ-א-ו-ד חזק שיש אותו רק להרפתקנים הירואיים. אצלי הוא קבל 7.6 (מתוך 10)

נשיקת הירח..

5) נשיקת הירח. יוצר: YDarkWolf סכין רחבה בעלת להב המתפצל לשניים לקראת סופו, כמו שני סהרים. הסכין כסופה, ומשקפת מצויין את אור הירח. הסכין נוצרה במיוחד בשביל גנבים הנוהגים לתת מכות שטוחות עם הנשק לפני שהם מחסלים את האויב מן הצללים. יתרונות: +2 להתקפה בלילה. +4 לנזק. +3 להתקפה בירח מלא או כמעט מלא. +5 לנזק. +2 לנזק באור יום. המקום שהסכין משומשת בו (בלילה) חייב להיות מואר אפילו בטיפונת אור ירח. אם זה חדר חשוך בלי חלונות, או שיש ערפל כבד מאוד, הסכין תהיה סכין +2 לנזק כמו באור יום. אמלי הוא קבל 9.5 (מתוך 10)

שריון האבירות.

6) שריון האבירות. יוצר: dragon zlotnik - רק לבעלי נטיה סדר-טוב,עם סימן של אל הגבורה על הבטן, (שריון מלא( *אם מישהו תוקף אותך אותך מאחורה/ שאתה ישן אז אתה לא נפגע. *מחסר של -2/-3 להתקפה של כל היצורים הרעים(השריון יכול לזהות אותם( *אם יצור רע נוגע בשריון הוא נכווה. חסרון: *מחייב אותך לשמור על כל כללי האבירות אחרת הוא מאבד את כוחותיו אצלי הוא קבל 8.9 (מתוך 10)

נדן משמר

7) נדן משמר זהו נדן עשוי עור אפרפר, המתאים לסוג מסויים של חרב (למשל חרב ארוכה). הנדן שומר על הנשק מבריק וחד כל הזמן. כוחם העיקרי של נדנים אלו אינו מופיע עד שהחרב האחרונה, שהוכנסה לתוכו נשברת או נהרסת בכל צורה שהיא. בשלב זה, החרב מופיעה שלמה ותקינה (כולל כוחות הקסם שלה) בנדן. לנדן יש 1-3 מטענים, ולאחריהם הוא הופך לנדן רגיל. היסטוריה: נדנים אלו נוצרים בדרך כלל עבור אבירים לפני קרבות גדולים, שבהם הסיכון לשבור את החרב הוא גדול. לעתים נוצרו נדנים אלו עבור חרבות מיוחדות, והנדנים ימצאו ביחד עם החרב. אצלי הוא קבל 7.9 (מתוך 10)

הבחירות בתחילו..

אז ככה.. הבחירות התחילו.. 1) לכל אחד יש קול אחד, אם משהו יתן אחד יותר.. אני ישאיר עודה מתחת לקול שאומר שהוא פסול (יענו יכתוב שהוא פסול) 2) יש לשמור אל שרשרת ולא לארוס את שתשרת של העצבעות... אם יש לכם שאלות שאלו אותם תכת ההודעה אזאת ואל תפתחו הועה חדש בבקשה.. 3) אין לכתוב משהו שהוא לא עצבעה מתחת לנשקים.. תודה.. אני יתן לכם את השיקלוים ביום ד' או ה', קרוב למדי שזה יהיה ביום ד'.. P:

אגב.... יש התקונים!!...

יש התקונים בבלוג שלי.. משימה שאני משחר בא... P: http://blog.tapuz.co.il/dnd

אופס......

הקודם לא היהי טוב.. זה יותר טוב.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND

BluePrint

New member
זו לא דמוקרטיה.

מה הטעם בבחירות, אם אתה נועל אותן לפני שלמישהו יש הזדמנות להצביע?

DDN

New member
זה יעלה כסקר בהמשך היום או מחר.

אפשר לחכות ולעשות את זה מסודר.

dragon zlotnik

New member
בדיוק

לדעתי כל אחד ישרשר ניקוד לכל החפצים (חוץ משלו) ואז שהבחירות יסתיימו(נגיד מחר בערב) אז B BOY יעשה ממוצע של כל ההצבעות ואז יהיו תוצאות.

YDarkWolf

New member
הפסלון...

מה קרה לפסלון שלי? ו.. מה החלטתם בסוף? סקר או רגיל?

למעלה