ועכשיו גם

ועכשיו גם

אפשר לזהות אותו לפי הנעליים
בוקר טוב אנשים

r e d head

New member
אני תמיד בודקת....

עיניים, כפות ידיים וישבן. מהיום נכנס עוד קריטריון לבדיקות.. ובוקר טוב ליום נפלא סוף סוף יום חמישי...

אדמו

ואני רק עיניים שם אני רואה ה כ ל אבללל חייבת לספר כאן קוריוז קטן... יצאתי פעם עם בחור משהו לא הסתדר לי אבל בכל זאת נתתי צ´אנס ואז יום אחד שנפגשנו עם חברים למחרת כששאלתי נו??? החברה ישר דיברה על הנעליים שלו בלי להכיר לפי הנעליים ידעה את מה שאני ראיתי מתוך היכרות
והיא גם פרטה והסבירה אז... כנראה שיש בזה משוּ
(ראִיתֶם , התְחלתִי להשוויץ סופסופ למדתי לְנקֶד
)

ואת הפיקנטריה שכחתי ../images/Emo8.gif

הקטע הכי מפתיע היה שלפי הנעליים היא ידעה הכל על ההתנהגות המינית שלו

r e d head

New member
פתאום נזכרתי אך היו נראות הנעלים של

הדייט האחרון שלי. כן, הבחנתי בהן דיי בהתחלה, ואת יודעת מה....אם חושבים על זה פחחחחחח........

../images/Emo6.gif

ואללה את יודעת מה? גם הנעליים של האיש שלי מעידות על אישיותו רואים לו ת´שאפתנות והוורקהוליזם בנעליים

Lonely In Blue

New member
נו, סיקרנתם אותי....

שמישהו יביא כבר כמה אמירות מתוך המאמר, לאנאלפביתים שלא מצליחים לקרוא את מעריב
תיכף אני אתחיל לחשוב שצריך להסתכל גם על איזה עיתון קוראים,
( שמתחיל לפתח פזילה לכוון הנעליים )

r e d head

New member
הכתבה...מוגש כשרות לציבור העצלנים

מה אומרות הנעלים שלו קתרין מילר מיסטיקנית ישראלית, טוענת שגברים שנועלים רק נעלי ספורט מתקשים לפתור את הבעיות שלהם בעצמם "רוב הגברים הגרושים בארץ תפרנים, אין להם גרוש. הם שואלים אותך אם את גרה לבד כי הם מחפשים איפה להיות, ולכן אני מעדיפה גברים שחיים בחו"ל, אפילו שאני רוצה לחיות בישראל", אומרת קתרין מילר, מיסטיקנית בת 83, שפותחת בקלפי טארוט ונעזרת גם בקבלה. המיסטיקה תמיד היתה בתוך המשפחה, היא מספרת, ורק בשנים האחרונות הוציאה את הדברים החוצה. שמה עבר מפה לאוזן ובעקבות קשר שיצרה עם ישראלית לשעבר, רקדנית בטן ומסעדנית ידועה בפינלנד שהפכה לחברתה הקרובה, היא הוזמנה להשתתף בתוכנית אירוח בטלוויזיה הפינית. לדבריה, היא מרבה לעזור שם לסלבריטאים מקומיים, במיוחד לקהילה ההומו-לסבית בהלסינקי. בסדרה הדוקומנטרית "מישהו לאהוב" )ב"יס"( היא חושפת את התשוקה שלה לאהבה, ואת החיפוש אחר קשר זוגי באתר האינטרנט "קופידון". "הרבה זמן לא התאהבתי", מודה קתרין, "ואני מתגעגעת לריגושים האלה, לקום בבוקר, לחבק את הכרית ולחשוב שהוא לידי. הרבה זמן פשוט לא מצאתי. לפי הקלפים שלי הוא נמצא, אני רק צריכה להגיע אליו. רב שהיה אצלי בבית אמר לי להוריד מהקירות בחדר השינה את כל התמונות שבהן אני מצולמת לבד". מה את מצפה מהגבר ש לך? "אני דורשת חיזור. שירים אלי טלפון, שישאיר לי הודעה ´התגעגעתי אלייך´. ברגע שהוא משאיר לי מסר שהיה לו הערב הכי מדהים בחיים ושהבטן שלו מקרקרת לעוד פגישה איתי, זה יכול לגרום לי להתחיל לפתח כלפיו רגשות. "הוא צריך להיות מאוד סימפטי, אנרגטי כמוני. אני לא אוהבת גברים סגורים. לא חשוב לי אם הוא לא משכיל, אבל חשוב שתהיה לו חוכמת חיים. הוא צריך להיות אדם פתוח, איש העולם כמוני, טיפוס ספונטני מאוד, כי לפעמים הבילוי שלי הוא בבית, עם ארוחת ערב ונרות. חשוב לי שהוא יידע להגיד ´אני אוהב אותך´, שיהיה חבר לחיים. שלא יהיה צעיר ממני, כי אני לא רוצה להרגיש מבוגרת לידו, אבל שיהיה צעיר ברוחו. אני בשלנית מצוינת, בחגים תמיד כל המשפחה אצלי, ותמיד תהיה לי עוזרת בית. אני לא רוצה לשנות את אורח החיים שלי. אני רוצה שהגבר שלי יהיה מסוגל להשתלב. אני עובדת מהבוקר עד הערב, מרצה, מטפלת באנשים וחשוב לי לעזור לזולת. אני מצפה ממנו שגם הוא יהיה עסוק במשך היום ויאהב לעזור. "גם אסתטיקה מאוד חשובה לי. אני לא מתאפרת הרבה, מתלבשת מחויט. לוקח לי בדיוק שתי דקות מול המראה, אבל כשאני מגיעה להרצאות חושבים שאני ה סקסולוגית. הרבה פעמים כשאני יוצאת למועדונים ניגשים אלי גברים עם כרס, ואת רואה כאן אנשים צעירים עם שערות באוזניים. זה דוחה אותי. לאחד כזה אני אומרת: לא, תודה, אני לא לבד. אני אוהבת לחשוף את הרגליים, ויש לי מה להראות. הגבר הישראלי אומר שהוא רוצה אותך משכילה, אבל ברגע שהוא רואה רגליים הוא שוכח הכל. "גבר יכול להיות לא יפה ובכל זאת מושך. סבתא שלי אמרה לי שאפשר לעמוד על טיבו של גבר לפי הנעליים שהוא נועל, והיא לא טעתה. נעל מעידה על אופי. גבר שנועל מוקסינים הוא בדרך כלל גבר שאוהב נשים, והן נמשכות אליו, אבל הוא לא בדיוק יודע מה הוא רוצה מנשים. גבר שנועל נעליים ללא שרוכים זה מראה על שאפתנות, בחור ששואף לנהל. הם מציגים את עצמם בפני האשה כבעלי חוכמת חיים, ויודעים לזהות אם היא חכמה או לא. גברים שנועלים נעליים עם שרוכים הם ספונטניים, מחפשים שינויים, רומנטיים ומאוד מיניים. יש כאלה שנועלים רק נעלי ספורט. אלה גברים שיודעים לחיות ומתרחקים מאנשים מסובכים, אבל כשיש להם בעיה הם מתקשים לפתור אותה בעצמם ותמיד זקוקים לאנשים כמוני שיעזרו להם". את חיה על הקו ישראל-פינלנד. חשבת פעם להכיר גבר מ שם? "אני מרוקאית עם מנטליות אירופית, והיהדות שלי חזקה ממני. סבא שלי מצד אבי הוא ממשפחה נוצרית קתולית, אבל הגבר שלי חייב להיות יהודי ישראלי. חשוב לי שאני אוכל לדבר ולהתווכח איתו על כל דבר".

maof

New member
תודה אדמו....על העזרה

עכשיו אני יודע שאין צורך להוסיף נעל חדשה
יש לי את כל הדרוש
מעוף

Lonely In Blue

New member
נרגעתי....

"גברים שנועלים נעליים עם שרוכים הם ספונטניים, מחפשים שינויים, רומנטיים ומאוד מיניים" - אז הכל בסדר. בת 83 ? נו, היא בטח אלמנה. השאלה היא רק כמה היא הספיקה .... מיסטיקנית ? טוב, זה אומר שאני והיא לא בראש אחד. אז, עם צביטה קטנה בלב, אני אוותר עליה. חבל, כי אני דווקא יהודי ישראלי... המיסטיקנים הסינים / שלמה ארצי ונורית גלרון ועכשיו זה הזמן לדעת כבר מה צפוי לנו מהשמיים האם את יודעת למה התכוונה זאת שאמרה שהחוכמה היא כמו מים ונדמה שנהיינו, בלית ברירה יותר ויותר קרובים אנחנו כמו זוג לאורך שדרה פשוט הולכים והולכים. ולאור הדברים הפשוטים באמת אנחנו חיים את חיינו למשל בלי הסברים רק לקבל ולתת זה לא קל אבל מה יש עוד ביננו? אני נזכר לפעמים בילדות שהיתה לפני זמן המחשב וההי-טק על פסי הרכבת מחכה לקטר וכשהוא בא אני צועק. כן היו אלה חיים טובים כמו שאומרים האופטימים ולפעמים חיים מוזרים כך אומרים - המיסטיקנים הסינים. ואולי אלה חיים גדולים הרי חיינו אותם בטירוף תסתכלי עלי ותראי קצת שמח קצת עצוב. וכשאני שוב לובשת שמלה לבנה אתה שואל מה קרה לך ולנו הרי פעם לבשת את אותה השמלה בנובמבר כשהתחתנו כן ברור לי שאת רוצה לפעמים לחזור אל הדברים שהיו גם אני רוצה את אותם הדברים בגלל אותו הדבר בדיוק. כן היו... ועכשיו אל תדבר רק תבוא אלי בשקט בשקט בחדר כמו שני חברים שאבדו בחלל שימי לב כבר אמצע נובמבר שוב נופלים העלים - זה הזמן השקט מה צפוי לנו מחר לא נדע אני עוטף אותך בחום ורוקד ומעביר לנו עוד דף. כן היו...

Lonely In Blue

New member
בת 38 ....

וכבר אלמנה ?
נו, עכשיו היא מוותרת עלי. חבל, כי אני דפקא יהודי ישראלי, עם נעליים עם שרוכים... ולפי הכוכבים, יכול היה להתפתח משהו...

r e d head

New member
../images/Emo26.gifלונלי כנס לכאן...

המתחיל במלאכה אומרים לו לסיים אז אחרי שהבאתי לך את הכתבה....איש יקר אחד הביא לתשומת ליבי שהחסרתי פרט כלשהו שעשוי לשנות את דעתך לגבי הנעלים ... תמונתה של הגב´המצורפת לכתבה....

Lonely In Blue

New member
הנעליים....

אני הולך עם נעליים עם שרוכים כי כך נחמד לי. פעם, מזמן, לפני הרבה הרבה שנים, הלכתי עם נעלי ספורט. אבל מאז שיש נעלי עור רגילות, שהסוליה שלהם עם כל היתרונות של נעל ספורט, אין לי שום התלבטות עם איזו נעל אני צריך ללכת. עכשיו, איך תמונתה של הגברת אמורה להשפיע עלי ?

maof

New member
תלונה חריפה מאוד../images/Emo123.gif

לא ניפתח לי.....מבקש סיסמה ואין לי
בוקר טוב לכל האנשים עם נעלי עבודה
וגם לנעלי הבית
מעוף

לונלי ומעופי טגידו לי?

מה הפראנויה הזאת להרשם לאתר??? שנתיים תמימות, אפ´חד לא פרץ לי למחשב לא הטריד אותי וגם לא שלח לי דואר זבל גם המשטרה לא בעקבותי והמשיח לא מטלפן אז אולי תרשמו כבר ותסגרו עניין???

maof

New member
את יודעת ניצת ../images/Emo22.gif

יש אנשים שעובדים !!!!!!!! ויש אנשים שאוהבים שאחרים עושים עבורם את העבודה
ויש כאלה שסתם מיתפנקים
מעוף

Lonely In Blue

New member
ניצת....

ראשית, זה שזה עדיין לא קרה, לא אומר שלא יקרה. אולי כרגע המידע רק נאסף, עד שאיזשהו גורם מסחרי או אחר יחליט שכדאי לו והוא מוכן לשלם למעריב כדי לקבל את האיפורמציה, ואז תתחילי לקבל מיילים של פירסומת שלא תביני מנין הגיעו אליך. שנית, אני עושה זאת במידה רבה בשל פרינציפ. הכפיה של מעריב להסכמה על התנאים שלהם אינה מקובלת עלי. ולכן אני מוותר להם על התענוג. במרבית האתרים, יש עידוד של הגולשים להיכנס כמה שיותר. כי לפי מספר הגולשים והכניסות לאתר, הם יכולים לגבות יותר עבור הפירסומת באתר שלהם, או למכור את האתר למי שמעונין במחיר גבוה יותר. לו כולם היו מתנזרים מלהיכנס למעריב, הם היו משנים את הדרישות שלהם. יש די והותר אתרים שניתן להיכנס אליהם ללא שימוש בעוגיות כלל. רק שיהיה לי את הזמן והכוח לקרוא ולו רק חלק קטן מהחומר הזמין.

maof

New member
וזו תשובה של אדם אסרטבי../images/Emo13.gif

סחטיין לונלי
אתה יודע ולא תיתן לאף אחד לימכור לך לוקשים
יש לי מה לילמוד ממך
מעוף

למעלה