ועכשיו גם מזל טוב לאבירן!! יאללה תתחילו
B BaTeL37 New member 28/1/08 #2 מזל טובבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif
א אבירן171 New member 28/1/08 #4 תודה רבה לכם!!! טבו, מקסימה שכמותך תודה שפתחת שירשור לכבודי אגב בת אל, אהבתי את הליצן ורוי, אני לא קטנצ'יק! אתה פשוט סבאל'ה!
תודה רבה לכם!!! טבו, מקסימה שכמותך תודה שפתחת שירשור לכבודי אגב בת אל, אהבתי את הליצן ורוי, אני לא קטנצ'יק! אתה פשוט סבאל'ה!
L Live for the Day New member 28/1/08 #6 מזל טווב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
מזל טווב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
א א ת ו ש ש New member 28/1/08 #8 מזל טוב!!! עד 129 שנים נחמדות מלאות מטוסים טיסות ו...ניקלבאק! *לא חזקה בברכות
D danielle23 New member 30/1/08 #10 אבירן אני ממש מצטערת על האיחור../images/Emo25.gif כמעט ולא הייתי במחשב כל הימים האחרונים המון המון מזל טוב!! דבר איתי לא דיברנו כמה ימים
אבירן אני ממש מצטערת על האיחור../images/Emo25.gif כמעט ולא הייתי במחשב כל הימים האחרונים המון המון מזל טוב!! דבר איתי לא דיברנו כמה ימים
א אבירן171 New member 30/1/08 #12 אין מה להצטער ../images/Emo13.gif תודה רבה רבה רבה על האיחולים תתקשרי אם בא לך. לא נראה לי שאני אתחבר למסנג'ר בזמן הקרוב (או בכלל)
אין מה להצטער ../images/Emo13.gif תודה רבה רבה רבה על האיחולים תתקשרי אם בא לך. לא נראה לי שאני אתחבר למסנג'ר בזמן הקרוב (או בכלל)
S stuck in this life1 New member 30/1/08 #11 מזל טוב!-מצטערת על האחור-../images/Emo9.gif אמרתי לך האיטרנט שלי דפוק.. שלחתי לך הודעה..לא יודעת עם קיבלת.. אז שיהיה לך המון מזל טוב! יא מגניב אתה בן 18 אז תעשה כמה שיותר חיים ואל תפסיק לשמוע ניקלבק :] איריס
מזל טוב!-מצטערת על האחור-../images/Emo9.gif אמרתי לך האיטרנט שלי דפוק.. שלחתי לך הודעה..לא יודעת עם קיבלת.. אז שיהיה לך המון מזל טוב! יא מגניב אתה בן 18 אז תעשה כמה שיותר חיים ואל תפסיק לשמוע ניקלבק :] איריס
א אבירן171 New member 30/1/08 #13 בקטנה. זה לא אשמתך ../images/Emo24.gif הודעה לפלאפון? אמרתי לך שהחלפתי אחד... תודה רבה רבה על האיחולים מותק בקרוב אצלך עושה חיים, אל דאגה. אקסטרים בוי זה שמי השני. אף פעם לא הפסקתי - אף פעם לא אפסיק. מואה בחזרה.
בקטנה. זה לא אשמתך ../images/Emo24.gif הודעה לפלאפון? אמרתי לך שהחלפתי אחד... תודה רבה רבה על האיחולים מותק בקרוב אצלך עושה חיים, אל דאגה. אקסטרים בוי זה שמי השני. אף פעם לא הפסקתי - אף פעם לא אפסיק. מואה בחזרה.
M Mami Girl 4 Ever New member 31/1/08 #14 מזל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif איחלתי לך במסן אבל אני יכתוב גם פה המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר המון בהצלחה ועד 120 ושכל משאלותייך יתגשמו
מזל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif איחלתי לך במסן אבל אני יכתוב גם פה המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר המון בהצלחה ועד 120 ושכל משאלותייך יתגשמו
א אבירן171 New member 31/1/08 #15 אךךך אורוש מאמי, אין עליך! תודה רבה על הברכות המחממות! בקרוב גם אצלך! לאביו 33>
M moton New member 2/2/08 #16 סלייייייחה על האיחור לא הייתי פה הרבה זמן.. לחץ בעבודה שיהיה לך המווון מזל טוב! הרבה בריאות והצלחה בחיים תהיה טוב
סלייייייחה על האיחור לא הייתי פה הרבה זמן.. לחץ בעבודה שיהיה לך המווון מזל טוב! הרבה בריאות והצלחה בחיים תהיה טוב
א אבירן171 New member 3/2/08 #19 עובד? ../images/Emo12.gif הייתי בטוח שאתה מובטל ../images/Emo6.gif סתם חחחח. צוחק. תודה רבה על הברכה, ובקטנה על האיחור
עובד? ../images/Emo12.gif הייתי בטוח שאתה מובטל ../images/Emo6.gif סתם חחחח. צוחק. תודה רבה על הברכה, ובקטנה על האיחור
D Duo Maxwell New member 2/2/08 #17 כבר איחלתי לך, אבל בגלל שמזל"טים לא עולים כסף (אלא אם מתכננים להטיס אותם מעל סוריה)... מזל טוב מותק!