ועכשיו ברשמיות...

Drorrrrrr

New member
ועכשיו ברשמיות...

אנחנו צריכים לבחור את השיר הכי טוב של רובי לכןןןןןן עד יום חמישי הבא הבא (כאילו, לא זה שיבוא) אנחנו צריכים להגיע להחלטה מהו השיר הטוב ביותר מכל אלבום שלו, והשיר הטוב ביותר מתוך רשימת השירים שלא נכנסו לשום אלבום (Eternity לדוגמה), ששת השירים יעלו לסקר שבסופו יקבע מה השיר הטוב ביותר של רובי. והפעם: Life Thru A Lens בחרו את השיר האהוב עליכם: Lazy Days Life Thru A Lens Ego A Go Go Angels South of the Border Old Before I Die One of God's Better People Let Me Entertain You Killing Me Clean Baby Girls Window Hello Sir בהצלחה

Kettercat

New member
מתלבטת בין...

Lazy Days (שיר שאני אישית מאוד אוהבת) ו-Angels. כולם בטח יבחרו בשני, אז אני הולכת עם Lazy Days

netaK

New member
אין שיר אחר חוץ מ

angles מבחינתי ברשימה זה ה-שיר נקודה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif... Angels

|Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels||Angels|Angels||Angels||Angels||Angels||Angels|Angels||Angels||Angels||Angels||Angels|Angels||Angels||Angels||Angels||Angels|Angels||Angels||Angels||Angels||Angels|Angels||Angels||Angels||Angels||Angels|

Kettercat

New member
בגלל זה בחרתי ב-Lazy Days ../images/Emo9.gif

אני כל כך אוהבת את השיר הזה!

שלמונזה

New member
שלום לכם!!!

חזרתי ישר לתוך הבחירות פה... רציתי דווקא לבחור בתנו לי לשעשע אותכם (אין לי כח לרשום באנגלית) אבל מכיוון שאף אחד לא בחר בזה והבנתי שהוא לא בין השירים האהובים בפורום אני אלך על הבאנליות כמו כולם ANGELS... שיהיה שבוע מטריף לכולם ובהצלחה בבגרויות!

Kettercat

New member
אנשים, תגוונו! ../images/Emo9.gif

*לוחשת* Lazy Days, Lazy Days, Lazy Days.... תבחרו ב-Lazy Days!!!!!!!!

למעלה