ועכשיו... בוקר טוב!!!!

taltallim

New member
ועכשיו... בוקר טוב!!!!

מקווה שישנתם היטב, חלמתם חלומות ורודים (שאולי יתגשמו), מתכוננים לזלילה הגדולה של הערב.. ולשבוע שלם של מצות (יאאקקייי). חג שמח!!! תלתלים (שמעדיפה לבדוק את האויר במדינותיהם של הגויים... אוכלי החמץ)

noam011

New member
אךךךך אךךךך איזה בקר-ענבר

אני מתענג עכשיו על דיסק שקיבלתי אתמול בערב - the tremelos מכיר את הלהקה ? יש להם כמה שירים עם מילות אהבה יפות שכדאי לך לצטט בלחישה באזני אהובתך

taltallim

New member
אההה רומנטיקה...

על הבוקר... נועם!!! (אין לך ילדים או משהו?) וגם לך גוגי... יא מתעלם אחד!!! בוקר טוב!!! תלתלים (שמפזזת עם הילדה... בבגדי ים... ברסיסי המים מהממטרות...)

taltallim

New member
אוריאנה...

כן... גם אני מקנאה בעצמי... חחחח נוסעת לארץ הפסטה והאפיפיור (למסור ד``ש?)

noam011

New member
תלתלים יא-גויה שכמותך

בחג פסח לסוע למשוקצים האלה ? (צלמי שם כמה איטלקיות חתיכות ותביאי לי לראות ) אוךךךךךךךךךך מתענג על זכרונות של כמה שיקצעס

וואי... יוחנן אהובי

בטח למסור ד``ש, תגידי לו אוריאנה הוא ישתגע, את הלילה ההוא הוא לא ישכח...

noam011

New member
אוריאנה שובבה

עד לאפיפיור הגעת ? ומצאת לך עם מי להשתולל ? מה רע בי ? אני כבר לא טוב בשבילך ? רק זקנים עם פרקינסון מושכים אותך ? מה זה ? סוג חדש של סטיה ?

מה קרה לך

אני בעצם בתולה קדושה. למה לדעתך הייתי עם הפופ? צדיקים נמשכים. חוצמזה, זקן זקן אבל הביא אותה בביצועים אוריאנה התכוונתי לביצועים קולינרייים, כמובן

taltallim

New member
מממה קורה פה????

זהו אמרתי אפיפיור... אמרתי פסטה... וההורמונים משתוללים??? עושה לכם אתה איטליה הא??? האמת וואלה... צודקים!!!! ונועם... קודם צריך לבדוק את האיטלקים... ואם יהיה זמן אז אצלם לך כמה איטלקיות שבזמנך החופשי תזיל ריר עליהן - חחחחחחחחחחחח תלתלים (שגם לה חולי פרקינסון .. עושים את הזה!)

taltallim

New member
בתולה קדושה??

מריה מגדלנה... נראה לי יותר מתאים לך!!! תלתלים (שמפגינה בקיאות בברית החדשה...)

למעלה