ועכשיו אני ...........

rubber duck

New member
ועכשיו אני ...........

5 שנים נדדתי ממקום למקום ןתמיד ידעתי שיום יבוא ויהיה לי מקום משלי והנה לפני שנתיים ומצאתי מקום מקום שבוא אוכל להטיס טיסנים בשקט ובשלווה בלי להפריע לאף אחד בשקט בכיף בהרבה שעות ובעמל רב קיבלנו את האדמה כל האישורים כבר היו במאמץ נוסף הצלחנו לשכנע מישהו בעיריה ששווה להשיקע גם סכומי כסף גדולים וזאת על מנת לעשות משהו למען חינוך דור העתיד ואז כשכבר הכל מסומן ויש את האישורים הדרושים מגיע לו מישהו שחושב שהעולם שיך רק לו וזהו אסור לכם לקים פה מנחת אסור לכם לעשות פה שום דבר ולמה - כי במרחק כמה מאות מטרים נמצא מקום יפה אבל רגע הרכבת שעובדת ליד עושה פי כמה וכמה נזק ואני מדבר על נזק ממשי כנראה שנגזר עלי להמשיך לנדוד לא יודע כמה זמן ולא יודע לאן שרון

אורלי_ל

New member
שרון

ואני חשבתי שאתם מסודרים שם וכבר סוללים לכם אספלט על הבוץ... אז זו ההתפתחות החדשה? אולי זה עדיף... כנראה מחכה לך מקום טוב יותר! אל תפסיק להאמין.

rubber duck

New member
אולי ואלי ואולי

ממש לא יודע זה כואב כואב לי על הילדים שמשקיעים ומשקיעים ומשקיעים אישיתי אני יכול להגיע לכל מנחת שאני רוצה אולי זה באמת לטובה - כבר ממש לא יודע שרון

אורלי_ל

New member
בטוח

תמצא את עצמך במקום הרבה יותר טוב ומתאים והרמוני עם הסביבה. קל לי לראות את זה לגביך, כנראה שלבנאדם קשה לראות את לגבי עצמו (כל עכבה לטובה) כאשר הוא נמצא בתוך העניין. אז אמונה - ותמשיך לפעול בנושא. בתקווה שהפעם המפלצת לא תאכל לי את ההודעה.

rubber duck

New member
הבוקר היו אמורים להתחיל

לעבוד - כלומר ביום חמישי סימננו את המסלול והבוקר עצרו את העבודה לא הייתי שם כך שאני לא יודע את כל הפרטים יש פגישה ביום חמישי נראה מה יהיה עד אז שרון

*אביבה*

New member
שרוני........../images/Emo24.gif

always look at the bright side of life...... המשך להאמין בטוב כי האמונה תביא אותו בסוף ומה הוא האמון אם לא בן דודה של האמונה......

rubber duck

New member
אורלי ואביבה ../images/Emo13.gif

אז ככה החיוך חזר אלי
זה לא יעזור להתמרמר על זה מה גם שאולי הפוליטיקאים יצליחו לעשות משהו
אז לקחתי לי שעה להתאבל וח"כ המשכתי הלאה תפסתי כמה דקות למדיטציה והרגשתי הרבה יותר טוב
אח"כ ראיתי בובסליי בטלויזיה ובכלל נהנייתי
ועכשיו נהנה מכוס אספרסו חזק מאד - כמו שאני ואהב
אז
ועוד
ושיהיה לכן המשך יום מהנה אני עף לעבודה
שרון

rubber duck

New member
ועוד דבר קטן ../images/Emo13.gif

שוחחתי קודם עם הדייט מששי ונראה שגם היא יצאה בתחושה כמו שלי
שרון

rubber duck

New member
היי אורלי ../images/Emo13.gif

דברים זזים לפני כשעה שוחחתי עם הבוס שלי והחלטנו ללכת לכיוון של דשא במנחת מה שיגרום לירוקים לחפש סיבות אחרות למנוע מאיתנו להקים את המנחת וזה כבר הרבה יותר בעייתי מבחינתם
שרון

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif

אל תחזרי , פשוט תגיעי אליינו
אנחנו לא ניתן לך לחזור
שרון

deep ocean

New member
מעולה שרון

הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר זה מה שקורה בחיים מה שצריך לקרות-קורה בהצלחה! יש לי הרגשה שיהיה בסדר אתה יודע ומה שלום ההיא מהדייט? מה עם קפה נוסף- אתה והיא?

rubber duck

New member
שלומה של הדייט ממש טוב

קפה נוסף אולי מחר אולי ברביעי
אני לא אוהב להלחיץ ובמקביל יש לי גם מה לעשות כולל עבודה אגב מה עם סרט
בכל מקרה תמיד כיף לראות אותך פה
תמיד מאושרת ומקרינה סביב ולמרחוק
ולגבי הבלאגן של השטח נראה שזה יסתדר אם כי ........... אני פשוט לא רוצה לדבר כי מי יודע מה יקרה מחר
שרון

deep ocean

New member
אהההההההההה ../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif

אני כזאת מעופפת שכחתי מהסרט אני עכשיו כותבת לי ביומן!!!!!! (הזיכרון שלי ממש קצר) יש 2 סרטים שאני רוצה לראות: 1. לא רק בלונדינית 2. תומא מאוהב אנחנו נלך ל-1 כפי שקבענו אני אטלפן אליך מחר
הסרט השני צריך להיות גם ממש מעניין: "סאטירה עוקצנית. תומא, גבר בן 30 פלוס, סובל מאגרופוביה (בעת חוץ) ואינו יוצא מדירתו. על כל צרכיו עונים המשלוחים המגיעים אליו ומחכים לו במסדרון החיצוני. הוא אינו בא במגע עם איש ומנהל את חייו, כולל חיי המין שלו, בעזרת קישורי מחשב מתוחכמים. אלא שיום אחד הוא מכיר, דרך המחשב כמובן, את אוה ומתאהב בה. האהבה הזו תאלץ אותו לשנות את חייו ולהתגבר על פחדיו. "תומא מאוהב" היא סטירה עוקצנית ושנונה על התקשורת חסרת הנשמה של מסכי המחשב, על מציאות חדשה, שמגע עין או נגיעה אינם חלק ממנה. אבל מעל לכל, זהו סיפור אהבה מיוחד ונוגע ללב, המוצג בדרך שונה, מקורית וחדשנית." אני אלך אליו בטוח! . . . . איזה כיף לשמוע עליך ועל הדייט אחלה!!! באמת נהדר!!!!!! אוקיי בהצלחה בהכל נשיקות ולילה טוב

rubber duck

New member
לילה נהדר ונשוחח מחר ../images/Emo13.gif

אני נשפך לי למיטה וחוצמזה ברידג´יט ג´ונס עדיין מחכה לי שם שיהיה לך לילה נהדררררררררר
שרון

למעלה