ועכשיו אני נדהם.

drorbar19

New member
כנראה

שזה הדליק לה איזה פיוז.
לאלוהים פתרונים.
(אני דווקא תכננתי על מערכת יחסים ארוכת מתלה עם ה 4*4 שלה..)

אחינו ...

אחד הקטעים .. אם לא ה- ...
נתכנס כאן בלילה לישיבת הפקת לקחים ?

ותחשוב - שאם היית נושנוש .. כנראה שזה לא היה מפריע לו והיית גומר את הלילה דקור ושפוך קומה :)

tamarit2013

New member
הסבר נמק פרט והדגם

נושנוש?

מעולה!!

ארוחה מדהימה
אלכוהול משובח
מפגש עם חברים נהדר אחרי זה
שבת של השלמת שעות שינה
שיחות נפלאות בין לבין
אני חושבת שלא יכולתי לבקש יותר טוב
:))

ואיך אצלך?

tamarit2013

New member
שבת כיפית

עם הילדה

כמה שאני מתגעגעת אליה במשך השבוע, איתה כמובן אחרי הגן, אבל עדיין כואב לי שכל היום עד 16:30 היא בצהרון

jakuper

New member
אני מצטער על החוויה שעברת -

זה היה מרגיז את כל אחד. באמת התנהגות משונה, לא אופיינית לאף בן אדם שאני מכיר או הכרתי.
תתנחם שאולי אם אלו לא היו הסיגריות, זה היה משהו אחר, באותה מידה ביזרי - נגיד קנדום בטעם תות (הטעם שהיא שונאת) או שאתה שוכב על הגב (תנוחה שהיא חושבת שהיא לא גברית) או שאתה סוגר עיניים בלילה (איך גבר אמתי יכול לישון כאשר בביתו נמצאת חתולת פרא?). אןלי זה לא נכון, אבל שום דבר לא פוסל את האפשרות הזו שהיא הייתה מוצאת משהו שלילי.
לא שזה פחות מבאס, אמת.
דרך אגב, איך היא חשבה להינות מהסקס עד הסוף ללא סיגריה אחרי? כבר לפי זה רואים שהיא פריקית במידה מסויימת.

אני מתבדח לא כי מצבך הוא כזה, אלא למרותו, כדי שתחייך ותצא ממצב של "דאון" בגלל הלילה המוזר.
אני מאחל לך לילות יותר טובים עם או בלי סיגריות (-: למרות שלהפסיק לעשן, חוץ מהשלמת הנאה של סיגריה אחרי, יכול להיות רעיון לא רע בלי קשר לבחורה. בכל מקרה, כאשר יהיו לך ילדים, עדיף שאתה תהיה אחרי שהפסקת לעשן.

drorbar19

New member
תודה

מי משתמש בקונדומים היום? זה כל כך שנות ה 80.
ומי בכלל שוכב על הגב אחרי גיל 40? זה לא מחמיא לציצי.

טוב בוא לא נגזים בקטע עם הקונדומים

אין דבר כזה לא להשתמש בקונדומים כשאתה מכיר פרטנרים חדשים!
אלא אם כן אתה מוכן להמתין עד ששניכם תלכו ותעשו את כל הבדיקות הנדרשות, וגם אז אתה עדיין לא באמת יודע מה יש או אין לפרטנרית החדשה שלך.
חובה קונדום בטח ובטח במצב של היום.
במשך הזמן כשמערכת היחסים הופכת ליותר קרובה ואתם הפרטנרים היחידים אחד של השני אפשר בהחלט לוותר עליו כשאתם בטוחים ששני הצדדים לא חולים במחלה מדבקת כזו או אחרת.

<אלו היו 30 שניות מטעם משרד הבריאות, בכל זאת יש לי אחריות מקצועית :))>

jakuper

New member
טוב, אומנם זכרוני הרלונטי לא מגיע משנות ה-80,

אבל בכל זאת מתברר שאני די לא מעודכן.
ואחר כך מתפלאים שמבוגרים מעדיפים ילדות - הרי זה בעיקר כדי להתעדכן בכל מה שחדש בתחום והצעירים, סליחה - צעירות, - למדו את זה כרל כך לא מזמן, שאצלם כל המידע העדכני.
אז פעם הבא שתצעקו על המבוגרים שמתעסקים עם הצעירות - תזכרו נא שמדובר בסה"כ בעדכון מצב.

ismeralda100

New member
יש לי סיפורים כאלו מלא....שלך ללא ספק חזק

אין לי מתחרה חזק. היחיד שעולה לי לראש כרגע זה ההוא שלא רצה להיפגש כי אני לא עושה סמים קלים.
אה בעצם יש גם את ההוא שביקש (-דרש!!) להגיע ללא תכשיטים.

ואני חשבתי לתומי

שאני נפלתי עם ההכי שרוטות בחיים שלי.אני רואה שאצלי זה כלום לעומת מה שאת נפלת.

ismeralda100

New member
בדיוק אתמול תהיתי בקול רם (-בשיחה עם ידיד) למ

ה זה החברים שלי מדהימים וחכמים וטובי לב - ואלו שאני יוצאת איתם הם שרוטים (-במקרה הטוב) עד פסיכוטיים (-במקרה הרע. בחיי שלא המצאתי).

jakuper

New member
את מתכוונת שהוא דרש שהוא יגיע ללא תכשיטים?

טוב, זה לא נורא, לא? אולי התכשיטים שלו כל כך כבדים שהוא העשיף לבוא בלעדיהם?
וזה שכעס שאת לא משתמשת בסמים - אולי הוא ויתר עליך כי הוא ידע שאף בחורה לא תסתכל עליו לפני שלקחה סמים?
אז יכול להיות שהכל מוסבר בצורה הגיונית וזו את שהיית חשדנית מדי?

ismeralda100

New member
LOL - הוא אמר שעגילים הוא לא יכול לסבול אבל

אם מישהי תגיע עם שרשרת - הוא בערך יקיא עליה.
הוא סיפר לי שיש בנות שלא אהבו את הדרישה הזו והחליטו - שלא בצדק לדעתו - לוותר על העונג לפגוש אותו.
ואני?
דקה אחרי שנגמר הדייט הלכתי עם חברה לארוחת ערב של הרבה בשר איכותי ויין חזק.
ע"ח הברון.

b e c k y

New member

את מתכוונת לומר, שאחרי ששמעת את הדרישה המגוחכת שלו, הסכמת לפגוש אותו ללא נוכחות הפסיאטר שלו?

ממני מישהו דרש פעם להגיע בלי בושם. כי הוא שונא ריחות.
אמרתי לו, שבשלב זה של יחסינו, אני מרגישה מחייבת יותר לאסתי לאודר מאשר אליו. וניתקתי קשר.

כנ"ל לגבי ההוא ששונא חתולים. החתולה שלי היא בת בית. לוותר עליה זו לא אופציה - עליו, מצד שני, לא היתה לי בעיה לוותר.

גברים עם דרישות מקדימות (אני אוהב חזיות תחרה שחורות. באמת? אז תלבש אחת כזו בעצמך) מנופים בשניה שהעזו להוציא את השטות מהפה.

אנשים דפקטים!

למעלה