ועידת העשוקים!

Negative one

New member
ועידת העשוקים!

חבל שאתם לא אומרים כלום בפורום על זה.. נכון שהיום המלחמה מופנית נגד התוכנית הכלכלית, אבל גם התוכנית הכלכלית היא חלק מהגלובלזיציה,חלק מתוכנית ויסקונסין שמטרתה העיקרית היא עשיקת עוד כסף מהעם,מהעובדים, לטובת בעלי ההון והעשירים,וזה בכל העולם... אז כדאי לצרף את עניין המאבק של העובדים בארץ לפורום,כי יש כאן קשר חזק לתנועת האנטי-גלובלזיציה.

התכוונתי להגיע להפגנה היום,

לצערי נימנע ממני מלהגיע בסוף

goldyboy

New member
אל תגיד חבל

אם אתה רוצה שהנושא יופיע בפורום ואתה חושב שיש קשר לפורום, אתה מוזמן לספר לנו על הועידה, לטובת אלה שלא יודעים עליה, ולמה זה חשוב.

shay or eli

New member
אני הייתי

היינו מעטים (בין אלף לאלפיים מפגינים) בגלל הגשם, ולצערי כיכבו שם בעיקר הסיסמאות הסוציאל-דמוקרטיות של הנוער העובד. אבל היה ממש נחמד. והתוכנית הכלכלית מאוד קשורה לגלובליזציה של התאגידים, תשאלו את תמר גוז'נסקי איך.

xorenx

New member
היו רק כמה מאות בודדות של אנשים

חבל, ממש חבל, כי באותה שעה שאנחנו באנו במאותנו הבודדות, בדיוק באותו זמן באיטליה באו מיליון. על אותו נושא בדיוק, תקציב 2004 באיטליה, באו להפגין לא פחות ממיליון איש. ועדי עובדים, פנסיונרים, מובטלים וצעירים באו בהמוניהם. אי אפשר לצפות לאותה כמות אצלנו אבל לפחות עוד כמה מאות אם לא אלפים...

shay or eli

New member
היו אמורים לבוא הרבה יותר, אבל גשם

איתני הטבע כניראה ניצחו את ההפגנה. וחבל כי מעבר לטיפטוף לא ירד כלום. להערכתי היינו שם יותר מכמה מאות, אלף ומשהו איש. היום לעומת זאת התקיימה הפגנת המונים של 3,500 עובדים, חבל שלא ידעתי - הייתי מצטרף.

למעלה