ועידה אנטי גזענית?

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
ועידה אנטי גזענית?

לי נראה שזו ועידה אנטי ישראלית, בדיוק כמו כל הועדות של האו"מ, בדיוק כמו כל הועדות של זכויות האדם וכ´ וכו´. ואני מתבייש, מתבייש בשביל כל העולם הזה, על האופן הזול והעיוור בו הוא נפל שולל לכסף ולנפט הערבי!!!! כל הסטוריון מתחיל יודע שהערבים היו ציידי העבדים, סוחרי העבדים ומעלפי העבדים במשך 150 שנה. הם אלה שצדו את כל העבדים שהגיעו בסופו של דבר לארה"ב. כל העולם יודע שהערבים כבשו את כל אפריקה, כפו את האיסלם על האפריקאים ואם לא אז רצחו אותם. תומרו שזו היא הסטוריה, אין בעיה: רק לפני כמה ימים ספינת פליטים פקיסטנים ואינדונזים, שעל סיפונה אלפי פליטים הינדים שברחו ממשטרים איסלמיים המהווים סכנה ממשית לחייהם, 150 איש נרצחו באינדונזיה בפראות לפני כחדשיים. ההינדים בפקיסטן מחוייבים להתנהג בניגוד לדתם, נשים חייבות ברעלה וגברים מחוייבים בגידול זקנים, בניגוד מוחלט לדת שלהם. אבל למי אכפת מכל אלה, אלה פליטים, אין להם נפט/כסף ושום תמיכה בעולם. טוב חבל על הזמן, לאומות הערביות יש שלושים קולות לנו יש רק אחד. אז מה הטעם בכל המשחק המזוייף הזה?

B.Shokor

New member
מתיי תפסיק 1. להצחיק 2. לבלבל אותי ../images/Emo35.gif

פעם אתה כותב באחלה צורת כתיבה הגיונית, ישירה, ורצינית מאוד, ופעם אתה כותב כמו ילד קטן שלא מבין כלום בעולם הזה ורק חסר לו לדבר ולזרוק סתם את מה שיש לו בבטן. מה יש בינך לבין העולם הערבי? מה עשו לך? ואל תגיד לי שהרגו לך מישהו מבני-המשפחה שלך, כי אם כן תגיד אז אענה לך" "מי הרג ראשון לשני מישהו מהמשפחה"? (והתשובה נמצאת בארכיונים של המדינה). הזכרת אותי בסרט שראיתי אותו אתמול והמלצתי עליו (אפילו יש הודעה בכך), ושם הסרט הוא "אייר פורס 1", בקיצור, רוסים חוטפים את המטוס הנשיאותי של נשיא ארה"ב, ובתוך המטוס יש את הנשיא ואת כל בני משפחתו וגם בני ערובה, באחד הקטעים הנשיא שואל אחד החוטפים למה הם עושים את זה ולמה הם הורגים בני-ערובה, ואז החוטף עונה לו, "למה לא אמרת את זה כשהרגתם אלפי עירקים". אז אנא ממך ALL, לפני שתתחיל לרדת לערבים וכאילו שאף פעם בחיים שלהם לא עשו משהו טוב (ואין כזה דבר קיים בעולם משהו בלי צד חיובי וצד שלילי), קודם כל תקרא 3 פעמים את מה שאתה כותב.

all

New member
להצחיק אותך אני מפסיק כבר עכשיו

לבלבל אותך? האמת, אינני יודע במה אני מבלבל אותך אך נראה לי שאין שום צורך לבלבל אותך. כי אחד שמספרים לו על פליטים הינדים הבורחים ממדינות איסלמיות מחשש לחיהם והוא עונה לך שהאמריקאים רצחו עירקים ומוסיף דוגמא מהסרט "אירפורס 1". הוא אחד שמבולבל כבר מזמן!

למעלה