ועוד.........

ועוד.........

בשונה ממנדי שכל כולו ממומן על ידי אנשי עסקים שאינטרסים מובילים אותם.............. בשונה מקולמן וגולברי שממומנים על ידי קדימה ................ בשונה מהאחרים שממומנים על ידי ש"ס מפד"ל.......................... רק מיקי בתקציבו הפרטי והצנוע מאד מממן את עצמו ורוכש לעצמו חברים טובים שהולכים איתו ביושר וצינעה...... נכון, אין לו עשרות אלפי שקלים לפליירים מהודרים נכון, אין לו אלפי שקלים מיותרים לפלריגים בכמות בלתי מוגבלת נכון, הוא לא שוכר נערים שיחלקו פליירים. נכון, הוא היחיד מבין המתמודדים שנאמן לעקרונותיו, לחסכנות ולדרך הנכונה. איני מכירה אישית את קולמן , הוא לא פנה אלי וכך גם מנדי . אני יודעת דבר אחד. מי שניהל חברת כח אדם (קולמן) אינו ראוי בעיני לנהל מועצה. ניהול חב' שכזו מונעעת ממניפולציות ועוולות כלפי עובדים. מנדי, מנהל בית ספר ראוי ככל שיהיה אינו מתאים לנהל מועצה , לא נכון שינחת ממרומי הדסה נעורים ישר אלינו. שישתפשף קודם, שילמד את המטריה, שיעשה למען הקהילה. אולי בקדנציה הבאה.....

Master Stav

New member
אכן כן ...קונה חברים לתמיד

ולא רק לתקופה ואניטרסים קונה חברים בעשייה ובאמת שאין לה שלה שלו שלהם אלא פשוט אמת מיקי אקרמן הוא מי שראוי ביותר להיות רש המוצעה הבא של היישוב

shay4442

New member
סליחה טעות!!

קולמן לא ממומן ע"י אף מפלגה! מהיכן המידע השגוי?? ספרי לנו

Master Stav

New member
ככל הידוע לי נכון

רשימתו של אבי קולמן אינה מתמבססת על מימון מיפלגתי אלא על מימון אישי ועל תרומות בלבד .

Master Stav

New member
כתבתי ככול הידוע לי

אני לא שמעתי שקולמן ממומן ומבחינתי צריך לומר את האמת לא חולק על מה שממעת ...לא יודע מי אמר מתי ובאיזה הקשר אני אומר מה ידוע לי .

למעלה