"נו, תבואו. אני רוצה להתחיל את הסדנה."
T that girl New member 1/1/06 #75 זה הדסקטופ שלי, וזה כל כך יפה שאני יושבת ובוהה בדסקטופ ולא עונה להופעות באיסיקיו כדי לא להסתיר את אלמוג. אלמוגי, יפתי, מי ייתן ותעשי לי עשרות אלפי ילדים לעד. לי
זה הדסקטופ שלי, וזה כל כך יפה שאני יושבת ובוהה בדסקטופ ולא עונה להופעות באיסיקיו כדי לא להסתיר את אלמוג. אלמוגי, יפתי, מי ייתן ותעשי לי עשרות אלפי ילדים לעד. לי
D doofe New member 1/1/06 #76 הדסקטופ שלי זו תמונה מהמד"ציות ../images/Emo13.gif ואני שוקלת ללכת עם הזרם, וכמו כולן לשים את אלמוג על הדסקטופ במקום הכלכלב האידיוטי הזה על הדסקטופ של אחותי. אלמוג משתלטת לנו על דסקטופיי הבית. דפנה.
הדסקטופ שלי זו תמונה מהמד"ציות ../images/Emo13.gif ואני שוקלת ללכת עם הזרם, וכמו כולן לשים את אלמוג על הדסקטופ במקום הכלכלב האידיוטי הזה על הדסקטופ של אחותי. אלמוג משתלטת לנו על דסקטופיי הבית. דפנה.
D doofe New member 1/1/06 #78 אני כולי משוכנעת שישנם עוד אלמוגהוליים אנונימיים חבויים בינינו. את באה מחר אהבה שלי, או שהוירוס המטופש יהרוס גם לי את החיים?
אני כולי משוכנעת שישנם עוד אלמוגהוליים אנונימיים חבויים בינינו. את באה מחר אהבה שלי, או שהוירוס המטופש יהרוס גם לי את החיים?
D doofe New member 2/1/06 #83 לא! מרק עוף-פרווה! זאת האנטיביוטיקה היהודית!! [וגם שני אדווילים ותה עם דבש ולימון!!]