ועוד תוספת אחת קטנה

ועוד תוספת אחת קטנה

קראתי את מסמכו של ד"ר עודד בן שפרוט על הכמעט מוות של הצוללת בסט"יל וכתוב שם שעל מדריכים מופעל לחץ להסמיך- קטונתי- אבל יוצא לי בזמן האחרון לצלול באותו המקום עם צלילות קורס- אני מאוחרה עם הDM ומסתכלת על החניכים- והשבוע ראיתי קבוצת נערים מתלהבים שחושבים שלצ´פח אחד את השני בתוך המים זה משעשע וגם להוציא את הווסת ולהפריח בועות ולפעמים לצאת לטיול קטן לא עם הקבוצה. חוסר האחריות האישי שלהם והתחושה של "לי זה לא יקרה" היא חזקה בארצנו הקטנטונת. למה מורים לנהיגה רשאים להחליט מתי הנער/ה מוכנים לטסט ומתי לא? זה עולם אכזר שם בחוץ. אני נמנעת מלהשתמש במילה סלקציה בהקשר זה. אבל, וואללה, אי אפשר להחליט שחניך יעבור עוד תירגול ועוד תירגול (נכון זה עולה למועדון כסף וזמן, אבל)...??! אני יודעת שאני תמימה ולא פרקטית בעליל. נא תגובתכם, זקני השבט תודה חיננית

אבנר29

New member
לחננית מועדון שלא מסמיך משול למת

כמו מורה נהיגה שלא עוברים אצלו טסט כמו שנאמר בנושא מפרץ אילת הכל כסף ההמלצות למועדונים נתנים לרוב מחברים שעברו ולא מחברים שלא עברו או שעשו להם בעיות זה כמו בצבא אין קורס שאתה לא עובר (חוץ מטייס) אבנר

חיננית......... ../images/Emo62.gif

אם כבר הזכרת מורי נהיגה בכלל וטסטרים/בוחנים בפרט, אני לא יודע אם את זוכרת, שבעיר חיפה התפוצצה הפרשה של הטסטרים שמכרו/שהעבירו טסטים תמורת איתנן/כסף, והיתה חקירת משטרה, כתבי אישום וכיוצ"ב.[בשנת 1997/1998] כן גם בענף הצלילה זה קרה, וכרגע כל הנושא נימצא בבדיקה של כל מיכלול ענף הצלילה בישראל על ידי:_ 1. מבקר משרד המדע מר חגי מרדכי על פי הוראת השר באמצעות מנכלו-שומר, מתאריך 23.3.01 !! 2. מבקר המדינה עדיין עובד על הדוח´ משנת 1999 עד להיום, כהמשך לדוח´ מבקרת המדינה מספר 49 לשעבר, הגב´ מרים פורת המדבר בעד עצמו!! 3. הרשות לצלילה הוציאה דוח´ בשנת 2000 חודש נובמבר המדבר בעד עצמו בעיניין הסמכות מדריכים בכירים ומדר"ים!! לסיכום: לא את לא תמימה ואת מאוד פרקטית ואת רואה את הדברים נכונה, רק את לא רוצה להאמין שזה קורא............כן חיננית המלך הוא עירום ואיך אמר וכתב ידידי שאני מאוד מכבד פה בפורום, "כן אנחנו רוצים ללכת עם הראש באדמה ולא לראות כלום כמו בת יענה" משהו כזה לא "פליפר"?? תקן אותי אם אני טועה!! לסיום, למה שאמרת, לי זה לא יקרה-הכוונה לחוסר האחריות האישי שלהם והתחושה של "לי זה לא יקרה"- כתבתי זאת כ-"אופיו של הישראלי המצוי" ואת זה אנחנו חייבים לקחת בחשבון!! אני מציע לך להיות בקשר עם משפחת אברבאנל-עמי ואהובה "הם מאוד ישמחו, לכי לשם ותילמדי מקרוב מה עבר עליהם מ-10.3.01-יום אבדן בנם-דורי ז"ל, ולא "מטרמפיסט כמוני כמו שחבר וזקן השבט/הפורום המכובד אומר, וזה כמו שאני אגיד שקותי עוזר "למערכת, המדיניות והשיטה, לטייח את התאונה הזו כמו שטייחו עד להיום את כל תאונות המוות בעולם הצלילה מזה כ-35 שנה, ואני לוקח אחריות לכל מילה"!! [ואני מכליל] מספר הפלאפון של עמי אברבאנל 050505745 !! אין חדש תחת השמש. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

למעלה